Lex Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Klobučar u Partizanu ne igra skoro uopšte na svojoj poziciji, što donekle i objašnjava zašto igra kao dupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 sto se tice kosarke, nisam strucnjak tako da mi nije bas najjasnije sta se ove godine desava u nlb ligi... sto se tice fudbala, ove godine nismo imali realan kvalitet da udjemo u ligu sampiona, desilo se vise "slucajno" da kazem, tako da je bolje da sagledamo finansijsku dobit odatle i da se nadamo da ce uprava uraditi nesto... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Kaze ovaj sportski direktor Partizana da "pare nisu problem" kad je u pitanju dovodjenje pojachanja, tacnije napadaca umesto Klea u januaru... Tole namestio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 i ja mislim da to treba da uradite, ubih se ubedjujuci drugara da partizan nije bolji ni od koga u grupi i da ne moze da pizdi na njih ako gube protiv sahtjora koji je realno duplo bolji tim (ako mene neko pita). ljudi po inerciji vole fuzbal i ne znam koliko ga realno gledaju kad se otvori neka sansa za nesto. jedno je biti u fazonu nadanja 'uh, sto bi bilo do jaja da prodjemo', a sasvim drugo 'brate, valjda cemo da prodjemo, braga je retardirana olol, sahtjor cemo da dobijamo na gajbi, sa arsenalom x kod kuce'. onda krene neko realno jaci da im ne da da urade nista gotivno i onda krece razocarenje i 'sto ne umeju da igraju sad' trip, a realno, oni toliko umeju da igraju. samo sto kad igraju protiv mene koji ne znam nista, onda svi lice na ronaldinja, jebiga. slaba liga, sta da se radi. sam plasman je po meni omg svaka cast, sve preko je zomg:) basket je zato egstra, uzivam da gledam ovaj tim, crnje su stvarno carevi osim malog ajversona, al verujem da ce da se smiri vremenom, evo, vec je poceo. sto se tice duleta i treniranja zvezde, to bi bilo sjajno, ne znam kad sam gledao zvezdu u basketu poslednji put:( a on ionako ume da trenira anonimuse na koje moze da se dere i da pravi od njih tim i da ih jebe u dupe, tako da mislim da bi to bio pun pogodak. a i da navijam malo emotivnije na tekmama, ovaj partizan bodrim jer su nasi, al nije to ful:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Mislite da je Dule toliko propao da ce doci da trenira Zvezdu? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 pa ne bas, ali mislim da je on level 20 za treniranje takvih timova, a level 2 za treniranje omg timova... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 klobucar ce biti mama, zivi bili pa videli. dzerels je daleko bolji od lafajeta. problem kod lafajeta je shto ne ume da probije odbranu, vec i kad je probije napravi kurhslus bolje da nije ni kretao. ko je obracao paznju, jos od utakmice od makabija, nacin na koje su SVE ekipe igrale protiv partizana. neke sa vishe neke sa manje uspeha. krece presing od sredine terena na lafajeta. on decko vishe ne zna shta ce i time se paralizuje napad. ekipe sa slabijim bekovima su padale, a cim je malo presing uspeo, mi smo padali. to je Vlada resio tako shto postavi dvojku i trojku na bokove, i onda lafajet doda jednom loptu, pa napravi jedan korak prema kosu, pa drugom, pa opet korak, i tako se izgubi nekih 5 sekundi. eto iz dosade sam gledao ovogodisnji 3ci duel sa makabijem u beogradu. istu filozofiju su probali, medjutim Bo im je vec u startu dao do znanja da to ne prolazi, i onda su odbranu makabija stisli u 6.25. tada vec moze da se igra. ovo shto je bilo ove godine, posebno duel sa makabijem, gde se igralo na 11 metara od kosha, bez ikakve sanse da se pridje kosu je u najmanju ruku smesno. morali su da mu daju nogu. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 jes da je zajebano menjati pleja u ovom momentu, ali mislim da se nikako nisu zajebali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 I want Bo! =( Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 pa svi want bo, al eno ga gist! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/188835/Matija-Nastasic-stize-u-Fiorentinu-za-dva-i-po-miliona-evra ma lol. jebem ti srpski fudbal Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 Menažder Faljij Ramadani. Nuff said. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 hahahahaa Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/188835/Matija-Nastasic-stize-u-Fiorentinu-za-dva-i-po-miliona-evra ma lol. jebem ti srpski fudbal Kad bi ti mladi talentovani igraci ostajali ovde na neki duzi period kao sto je pre bio slucaj, nas fudbal bi bio daleko kvalitetniji i znacajnije bi parirao ostalim evropskim ligama... Ovako, oslanjamo se na polu-hodajuce crnce i polu-zive Srbe. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 1, 2010 Report Share Posted December 1, 2010 protos drug :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 http://www.sportal.rs/news.php?id=40559 ovo mi nije jasno, skroz dobar igrač i verovatno najbolje krilo koje imate Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 dobar zavrsetak polusezone, ali nikako ne mogu da ukapiram ovako ocajnu brojnost na jugu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 dobar zato sto smo najmanje jadni, a ne zato sto smo dobri... najveci uspeh je definitivno plasiranje u LS a za navijace, pa to su srpska posla...iako je sad bas hladn, mada i kad je toplije nije bilo mnogo bolje, mozda je i doslo do zasicenja nekog, smorile brate titule ! :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 cigani su npr napunili sever, o cemu pricamo Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 pa oni su zeljni titule :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasandro Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 pa oni su zeljni titule :D bas naprotiv, sever je i dalje pun jer da zvezda prestane da postoji, partizanu bi trebalo jos 20ak godina da stigne sve zvezdine domace titule, a neke koje nisu domace nikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=04&nav_id=476976 Cestitam im! Dok Partizan igra poslednju utakmicu polusezone u Humskoj pred MIZERNIH 1500 gledalaca, oni dolaze na Marakanu da ruse i lome... Ili su samo krenuli u muzej zeleci da vide ono sto nikada nece osvojiti? Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 cuti daki, tuzicu te peji ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=12&dd=04&nav_id=476976 Cestitam im! Dok Partizan igra poslednju utakmicu polusezone u Humskoj pred MIZERNIH 1500 gledalaca, oni dolaze na Marakanu da ruse i lome... Ili su samo krenuli u muzej zeleci da vide ono sto nikada nece osvojiti? mislim da si im rek'o. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 5, 2010 Report Share Posted December 5, 2010 Jebo te, pa ovaj je gori od Doce iz 2005. godine Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts