Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dolaze mi krajem nedelje sestre iz hrvatske, na sedam dana za vreme beer festa...koliko mi je kul sto dolaze opet posle par godina i sto su ovaj put obe punoletne, toliko sam se nadao da cu dobiti nedelju, dve bez cimanja, da mogu da se posvetim radu, bez nepotrebnih obaveza i troskova

[8D]

ja ih i dalje vidim, trip :)

istripuje se nekada fejs tako, kod mene se vide isto

Ne tripuje se fejs, nego slike dotične su podešene tako da mogu da ih vide samo oni koji imaju bar 1 mutal frienda sa njom (u ovom slučaju to je Miloš)

dolaze mi krajem nedelje sestre iz hrvatske, na sedam dana za vreme beer festa...koliko mi je kul sto dolaze opet posle par godina i sto su ovaj put obe punoletne, toliko sam se nadao da cu dobiti nedelju, dve bez cimanja, da mogu da se posvetim radu, bez nepotrebnih obaveza i troskova

E da nije bilo ove identicne price o tvojim sestrama iz HR da dolaze pre par godina ?

Kao da se secam da si pominjao tad to na forumu, i naravno svi smo trazili picz...

Majko moja, jesu bezali ljudi??

Nista, cisto da znam, da upisem u beleznicu jos jedan propusten vikend zbog pelena i proliva. Ah kako cu mu to tek natrljavati na nos kad poraste :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Majko moja, jesu bezali ljudi??

Nista, cisto da znam, da upisem u beleznicu jos jedan propusten vikend zbog pelena i proliva. Ah kako cu mu to tek natrljavati na nos kad poraste :)

Bezali su i ljudi i konobari...posto je eskobarov saradnik pokusao da napravi nekoliko sala na njegov racun dok je isti bio u prisustvu :D

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Ja vec jesam, to mi je zena.

@nemke...jao brate ne vredi, propala mi fora, hteo sam da kazem...ma blah ne vredi :) Hteli smo da te zezamo, ali sprecio si nas :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...