Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Вуди се замонашио, нисте чули? накупио је довољно ноу-пуси поена за ранг митрополита.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Nista, niblovacemo zajedno oblande, posto i moja zena kuva podjednako dobro kao i tvoja :(

Nigde nisam pomenuo da moja zena ne zna da kuva :)

Dakle zakljucujem da ceca ne zna kuhat'?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Aj seti se najbezobraznije pesme koju smo imali.

jedino sto bi moglo da zvuchi bezobrazno i to samo ako se izvuche iz konteksta je bio stih, iz jedne pesme o nekom leptiru i ruzi, tako nesto:

"...Naboscesh me, proboscesh me, a ondo zbogom svete"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

U suštini, jedna od je ova što je pomenuo mendži, pa onda "hajde da ludujemo ove noći, hajde da tuđmanu vadimo oči", pa čitav serijal onih "mamuti u africi", pa onda kad nacrtaš dve "lopte" iza "stuba" pa je to samanta foks iza bandere :)) Pa što eskimi imaju tanak kurac :) i tako dalje. Ja sam se setio doduše odmah ove mendžijeve pesme, realno je u rangu ove, kad pogledaš okolnosti kada smo imali 7 godina, ali sto posto je bila još neka. Mislim, "reci lađa - u dupe te gađa" i tako to. Detinjstvo je bilo prepuno ružnih reči :)

U suštini, jedna od je ova što je pomenuo mendži, pa onda "hajde da ludujemo ove noći, hajde da tuđmanu vadimo oči", pa čitav serijal onih "mamuti u africi", pa onda kad nacrtaš dve "lopte" iza "stuba" pa je to samanta foks iza bandere :)) Pa što eskimi imaju tanak kurac :) i tako dalje. Ja sam se setio doduše odmah ove mendžijeve pesme, realno je u rangu ove, kad pogledaš okolnosti kada smo imali 7 godina, ali sto posto je bila još neka. Mislim, "reci lađa - u dupe te gađa" i tako to. Detinjstvo je bilo prepuno ružnih reči :)

ja sam izgleda odrastao u mnogo cednijoj atmosferi iako sam bio okruzen izbeglicama i radikalima

Ok, samo sam ja lud ovde i "džiberu sam dala da me prca da me kara" je u rangu "lađa u dupe te gađa".

Ako se uhvatiš za baš to od čitavog posta, onda si u pravu.

Ja samo hoću da kažem da se ti sada groziš nečega što bi realno sam pevao da je bilo u tvoje vreme i da imaš 7 godina, jer posmatraš sa distance, kao što se sad verovatno podsmevaš onima što nose metal majice i imaju duge kose, a kad budeš bio deda smetaće ti oni što piju po parku pivo. To takođe ne znači da ćeš ako si pevao tu pesmu sa 7 godina biti loš čovek kada budeš imao 27 godina, ili da će to direktno uticati na to da li ćeš postati dizelaš, krimos ili etfovac.

A po pitanju poređenja, "ja sam poštar kurac mi je oštar, bežite žene bićete jebene" je isto što i "džiberu sam dala da me prca da me kara" u mojoj knjizi.

nego, dal neko moze da mi kaze koliko memorije zauzima google chrome

U ovom trenutku sa devet otvorenih tabova - 190MB kad se saberu procesi kojih ima 5.

pa nije isto jer prva fraza je odraz samo klinackih, decackih hormona dok je druga fraza odraz glupe ribe, koja sebe tretira kao parche mesa, i kojoj je jedina zelja da se lepo uda u braku gde ce moci vechno da gleda sapunice dok lakira nokte i prelistava Gloriu, kao i totalnog raspada drustva gde nema svrhe biti pametan nego kvalitetno jeban.

u pravu su igi i vudi, postoji fundamentalna razlika. ja sam postar je klinacka fascinacija ruznim recima i nevaljalim radnjama i bunt u nastajanju koji ce posle da se usmeri u perfidnije vidove tipa pripadnost nekoj subkulturnoj grupaciji i tome slicno. to je pesma 'jooj kurac hiihi' tipa koja prestaje da se peva u drugom osnovne.

'dziberu sam dala' je odraz degradacije i izgubljenosti klinaca i ne peva se sa sedam godina vec kasnije od strane kudikamo svesnijih jedinki, te stoga predstavlja jedan fail sto se tice drustvenih vrednosti, lepo kaze igi.

razlika se mozda ne vidi na prvi pogled jer obe pesme lice na razmetanje psovanjem i jebanjem, ali postoji i zapravo je jako bitna.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

bezobrazluk u tim pesmicama je bezazlen, to je poenta. kad bismo merili dekadentnost tih pesmica 'nevaljaloscu', pobedila bi neka koja ide "kurac picka kurcina kita picka sperma picka kurac" - sto je lol jer bi takva pesma zapravo bila posledicno i sadrzajno najbezazlenija od svih do sada nabrojanih.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...