Lucky Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 A ne kapiram Vudsi šta je "problem" sa pesmom? Pa kao da mi nismo imali "bezobrazne" pesme kad smo bili klinci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Aj seti se najbezobraznije pesme koju smo imali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ja sam mali postar, kurac mi je ostar cuvajte se zene, bicete jebene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Вуди се замонашио, нисте чули? накупио је довољно ноу-пуси поена за ранг митрополита. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Nista, niblovacemo zajedno oblande, posto i moja zena kuva podjednako dobro kao i tvoja :( Nigde nisam pomenuo da moja zena ne zna da kuva :) Dakle zakljucujem da ceca ne zna kuhat'? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Aj seti se najbezobraznije pesme koju smo imali. jedino sto bi moglo da zvuchi bezobrazno i to samo ako se izvuche iz konteksta je bio stih, iz jedne pesme o nekom leptiru i ruzi, tako nesto: "...Naboscesh me, proboscesh me, a ondo zbogom svete" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Leptiricu Sarenicu dodji meni amo:D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 U suštini, jedna od je ova što je pomenuo mendži, pa onda "hajde da ludujemo ove noći, hajde da tuđmanu vadimo oči", pa čitav serijal onih "mamuti u africi", pa onda kad nacrtaš dve "lopte" iza "stuba" pa je to samanta foks iza bandere :)) Pa što eskimi imaju tanak kurac :) i tako dalje. Ja sam se setio doduše odmah ove mendžijeve pesme, realno je u rangu ove, kad pogledaš okolnosti kada smo imali 7 godina, ali sto posto je bila još neka. Mislim, "reci lađa - u dupe te gađa" i tako to. Detinjstvo je bilo prepuno ružnih reči :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ok, samo sam ja lud ovde i "džiberu sam dala da me prca da me kara" je u rangu "lađa u dupe te gađa". Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ja sam sa vudijem The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 +1 Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 wudu je uz voodoo-a o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 U suštini, jedna od je ova što je pomenuo mendži, pa onda "hajde da ludujemo ove noći, hajde da tuđmanu vadimo oči", pa čitav serijal onih "mamuti u africi", pa onda kad nacrtaš dve "lopte" iza "stuba" pa je to samanta foks iza bandere :)) Pa što eskimi imaju tanak kurac :) i tako dalje. Ja sam se setio doduše odmah ove mendžijeve pesme, realno je u rangu ove, kad pogledaš okolnosti kada smo imali 7 godina, ali sto posto je bila još neka. Mislim, "reci lađa - u dupe te gađa" i tako to. Detinjstvo je bilo prepuno ružnih reči :) ja sam izgleda odrastao u mnogo cednijoj atmosferi iako sam bio okruzen izbeglicama i radikalima It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 u pravu je vudi, otislo je sve u kurac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 aj da popijemo po jednu da se smirimo! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 AE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ajmo jos po jednu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 ja castim sledecu turu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 a ha ajmo svi da se pretvaramo da ne znamo da barbika predstavlja kurvetinu i prvi oblik javnog priznanja da je ok biti "takva osoba"nego, dal neko moze da mi kaze koliko memorije zauzima google chrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2010 Author Report Share Posted August 2, 2010 Ok, samo sam ja lud ovde i "džiberu sam dala da me prca da me kara" je u rangu "lađa u dupe te gađa". Ako se uhvatiš za baš to od čitavog posta, onda si u pravu. Ja samo hoću da kažem da se ti sada groziš nečega što bi realno sam pevao da je bilo u tvoje vreme i da imaš 7 godina, jer posmatraš sa distance, kao što se sad verovatno podsmevaš onima što nose metal majice i imaju duge kose, a kad budeš bio deda smetaće ti oni što piju po parku pivo. To takođe ne znači da ćeš ako si pevao tu pesmu sa 7 godina biti loš čovek kada budeš imao 27 godina, ili da će to direktno uticati na to da li ćeš postati dizelaš, krimos ili etfovac. A po pitanju poređenja, "ja sam poštar kurac mi je oštar, bežite žene bićete jebene" je isto što i "džiberu sam dala da me prca da me kara" u mojoj knjizi. nego, dal neko moze da mi kaze koliko memorije zauzima google chrome U ovom trenutku sa devet otvorenih tabova - 190MB kad se saberu procesi kojih ima 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 pa nije isto jer prva fraza je odraz samo klinackih, decackih hormona dok je druga fraza odraz glupe ribe, koja sebe tretira kao parche mesa, i kojoj je jedina zelja da se lepo uda u braku gde ce moci vechno da gleda sapunice dok lakira nokte i prelistava Gloriu, kao i totalnog raspada drustva gde nema svrhe biti pametan nego kvalitetno jeban. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 u pravu su igi i vudi, postoji fundamentalna razlika. ja sam postar je klinacka fascinacija ruznim recima i nevaljalim radnjama i bunt u nastajanju koji ce posle da se usmeri u perfidnije vidove tipa pripadnost nekoj subkulturnoj grupaciji i tome slicno. to je pesma 'jooj kurac hiihi' tipa koja prestaje da se peva u drugom osnovne. 'dziberu sam dala' je odraz degradacije i izgubljenosti klinaca i ne peva se sa sedam godina vec kasnije od strane kudikamo svesnijih jedinki, te stoga predstavlja jedan fail sto se tice drustvenih vrednosti, lepo kaze igi. razlika se mozda ne vidi na prvi pogled jer obe pesme lice na razmetanje psovanjem i jebanjem, ali postoji i zapravo je jako bitna. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 stvarno bre, laki, naveo si 5 nekih bezazlenih pesmica i kazes kako je isto kao i ovo, sti citav The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 bezobrazluk u tim pesmicama je bezazlen, to je poenta. kad bismo merili dekadentnost tih pesmica 'nevaljaloscu', pobedila bi neka koja ide "kurac picka kurcina kita picka sperma picka kurac" - sto je lol jer bi takva pesma zapravo bila posledicno i sadrzajno najbezazlenija od svih do sada nabrojanih. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts