voodoo_ Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 To može biti samo DNR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 a ko ga je vodio? HEEEEEEEEEEEEE Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 To može biti samo DNR isto pomislih haha I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 ja bio od 21h al nisam imao tu majicu.... btw, film SABIJA Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 (edited) Ko je veceras vodio emo ribu na Inception u SSI majici? :D ahahah i ti si ih spazio :)) @nigger Pu je prmpe pa kako tebe nisam video:\ Edited July 29, 2010 by eX1|e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 ahahah i ti si ih spazio :)) Kupovao nachose, burzuj. Ne znam dal je sprco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Jebote pa nas dvojica zajedno da se skupimo ne mozemo da kupimo nachose, a on ih sam uzima Pa sprco je sigurno, zbog nachosa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 pa to je zato shto si sve pare bacio na igrice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 isto pomislih haha Jeste bio Tasa, sad mi rece sestra da ga je videla :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 zasto ona zna tasu :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 prehladio se 2 dana pred more, kinuo sam jedno 10000 puta, kao da me je traktor pregazio "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 pre 2 dana sam legao u ovo doba, sad ustajem. jebem ti zivot sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Dobro jutro, po svemu sudeci bice lep dan. Trebalo bi to iskoristiti... Jutros sam za divno cudo lagano ustao, obicno se prevrcem po krevetu jedno 15ak minuta, jutros je bilo skoro kao Gagi Jovanovic u "Lajanju na zvezde" :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Jel Tasa onaj momak sto se pojavi kada neko hoce da prica sa Docom na ircu, pa pritisne d pa tab i tako slucajno hajlajtuje njega prvo? Pozdrav dobri drugovi! 'de si vićo, prva uzdanice hyundai-ja! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 'ladno si uzeo to govno pored živog i30, tuga 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Vitja fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 'ladno si uzeo to govno pored živog i30, tuga qft glupi vica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 ма какав i30 у ком сте ви бре балону? Сид има дужу гаранцију и бољу опрему и повољнију цену и начин плаћања, а основа му је иста као за i30... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Draško se primio na troll, ostario si matori poprilično 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 dokle vise slina i kijanja, rakija to the rescue!!! sutra na spljavarenje pa moreeeee o/ crnogorsko! :| al je bar za dz !!! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 jos danas i sutra radim, pa odmor :D idem, najverovatnije, kasnije u neki etno restoran sa nekim ortacima da se prebijemo od klope(kvalitetno a dosta jeftino) jako sam malo spavao, ali nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Pa daj ime restorana da vodim curu, ona gotivi taj etno fazon a tamo je klopa uvek kvalitetna! :D We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 -darko imam super vest reci mama -imash zakazano za dokumente danas uuu super -treba da si u stanici u 20:30 FUFUUFUFUUFUFUFU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Draško se primio na troll, ostario si matori poprilično MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2010 Report Share Posted July 29, 2010 Naravno, djlikos mi nije dao neki kesh, niti mi je ljudski rekao hvala, a mogao sam da se pravim lud :) bem ti ljude u poslednje vreme mi se nekoliko puta desilo da nekome učinim uslugu o sopstvenom trošku, a da za uzvrat ne dobijem ni "hvala". ogavan osećaj. Jeste bio Tasa, sad mi rece sestra da ga je videla :D vudu, zašto ti je sestra emo? :o sutra na spljavarenje pa moreeeee o/ crnogorsko! :| al je bar za dz !!! \o/ morali bi oni meni da plate, dž nije dovoljno tbfh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts