Dule_smor Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 pa da, to je valjda laki metro sto kaze kali...koja je poenta pravljenja toga kad vec imamo jebene tramvajske sine po gradu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) @absolute pa jbt ja ne znam koji ti nick ovde >< jurim bre godinu dana ciji je! stoji u rancu.. pa duze vreme =D ajd na sledeci basket dodji o/ Ahaha...ma opusteno...kad bude neki basket, videcemo se :) @Sheyn Ne bih savetovao Crnu Goru ni da je besplatna...a, nije... @Dr Kajsija To sam i ja mislio...al ovi kao pricaju da ce da bude autonomni prevoz...tj, da nece biti ukrstanja sa saobracajnicama.... Jedino ne znam sta ce kad im se baba koja je krenula na pijacu ispreci i zaglavi joj se ceger preko sina...? Mislim, jedino za pesake da grade mostove ili podzemne prolaze... Edited July 20, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 office 2010 the movie ROFL People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Mrzim, MRZIM jebeno leto. qft pri tom, imam dovoljno para da idem na more (ne pet puta doduše) al mi se jebeno ne ide nigde kad je vrućina. ovih dana se pitam šta koji moj još uvek radim u srbiji. nit mi se sviđa klima, nit mi se sviđaju ljudi, nit ima(m) perspektivu. ali morali su da ga proteraju djindjo bulevarom, i ova L krivina kod hajata jbt, ili ce tu da se preseda, lol. ovo ima više stanica nego sedmica, još samo da mu ubace semafore i dobićemo sporiji tramvaj za par stotina miliona. kad sam izaso jutros iz kuce su me pekle oci nisam mogao da gledam uopste u pravcu svetlosti i sad mi je mutno trenutno sve sem one tacke u koju gledam neki savet ^^? pao ti je pritisak, popij kafu (i počni da radiš neke vežbe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 a taj 'metro' planiraju da zavrse za koliko decenija? vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 kad prosečna brzina na pruzi beograd-bar bude 100 km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 peja fejler The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 u toku leta vise ne ustajem pre 3, koji smor isuse kriste "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Sviramo u Bugarsku. Ucicu u Sofiju. Sofia Brutal Balkan Fest - 27.11.2010 - Mass Infection, Cocklush, Awaiting Fear, Blustery Gaveat, D.Sol, Mizerere, Formless Terror, Infest, Mass Grave, Demency, Pataca, Grupa X, Fedoistis, Vomit Erection, Hatebomb. Club - The Box, Start 18:00, Cost 15 lv. Promotion of the first album of Cocklush - Who are you. Be there or die!!! Edited July 20, 2010 by SATAN Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 ladno ljudi i dan danas idu u budvu na kao neko letovanje :) cg kao opcija jedino neko malo mestasce kod nekog u kucu sa terasom i svojim izvorom vode :D jos 10ak dana smaranja i pravac splavarenje i moreeeee (jes cg al sam bar izolovan od shabanije) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 koji fejl od dana danas... e cemu sluzi ovo twitter dugmence na rur-u? Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 osecam da cu da dobijem srcku sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 kome treba smeshtaj u sutomoru nek cima :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 ladno nema Beogradskog Sajma medju stanicama, poserem se na metro. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Skinuo sam novi album beogradskog sindikata sad cu da preslusam, jao radosti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 pa fora je da se vozis po centru :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Skinuo sam novi album beogradskog sindikata sad cu da preslusam, jao radosti :) Daj link, brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Daj link, brate. Pm :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ae i meni. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 koji fejl od dana danas... e cemu sluzi ovo twitter dugmence na rur-u? Na forumu ili na glavnom sajtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 help neko iz panceva, kako do bele stene :D preko pancevackog, samo pravo i di onda skrecem da bih stigao do dunava :? trebalo bi sutra pre podne didem do tamo. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Vec danima ne znam shta cu sa sobom...prolaze mi dane kao na filmu :S brzo. ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Na forumu ili na glavnom sajtu? forumu, kad hoces da postujes. ot: najgori dan. ikad. ikad. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 danas bio kod lekara specijaliste, sjebao koleno. hrskavica mi u kurcu, i neki mishic u kolenu mi se zapalio. jedva hodam. zato je pravo vreme za more. ipod je spreman, asim bajric je downloadovan, odoh na krf. ljubim vas sve :**** Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 e drago mi je sto si se snasao za asima naseg brata ;) tek sad videh poruku na msn xd I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts