f4ts0 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 u picu il normalno? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 mentalno.... hahah. ps: do pola sam diplomirao na masteru danas, predao neki poster za uslov itd itd..... 9. jula odbrana diplomskog... KAMAN ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Koja si pedofilčina raspala Aj pitaj je jel ima neku drugaricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) dodji na irc vudu ps: nisam prcao 19godisnjakinju.... nego sam rekao da punim 19. god posto se tako osecam odjednom.. preseko mi lanac neko. Edited July 2, 2010 by Pesma-mrtve-dece Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 ^I ja se tako.... oh wait Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Ja se tako osecam kad se napijem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 sto roknu Fusile iz Urugvaja pravo na glavu... jezivo. Zavukose Ganci golcinu. \o/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 e da, nije bas bilo pametno ostaviti fusilea u igri posle onog pada...covek je bio u nesvesti, imao blazi potres mozga, oni doktori tamo su mnogo opusteni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) Da, bre...nisu ko ovi nasi...Kazi decko, sta te boli? A, evo dupla doza citostatika... Poceo sam sa laksim vezbicama za ledja i kicmu...valjda ce da se sredi :) Edited July 2, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Ja se tako osecam kad se napijem! ja ne mogu da se napijem :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Moraš prvo da se otrezniš, Mendži druže crnjo iz krjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Najzad sam namestio iOS 4 I skapirao da jos nije izasao jailbreak za iOS 4.0 na modelu iPod Toucha koji imam. I sad nemam multitasking. Ni home background. Jer zvanicno nije podrzan na verziji iPod Toucha koji imam. :( Odo da spavam, laku noc. http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 e da, nije bas bilo pametno ostaviti fusilea u igri posle onog pada...covek je bio u nesvesti, imao blazi potres mozga, oni doktori tamo su mnogo opusteni:) ja sam mislio da se ubio ko zvecka, tipa da je ne daj boze krcno vrat il tako nesto, al onda sam na usporenom skontao da je lik zapravo pao ramenom, a tek posle ljuljno glavom sa tipa deset santima, tako da je samo malkice izljuljo mozak:) mislim, ustao je brzinom geparda i nastavio da igra. ono sto je tu gej je sto je zapravo sviran nepostojeci faul nad njim zato sto se beba razbila - pa nije valjda sam od sebe, dajte mu faul. mislim, lol. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 lubenica u pola pet ujutru om nom nom sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 krenuo da pisem sve, ali me mrzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 ^Sta si tacno radio? Dobro jutro!! Sad svi u nove radne pobede!! Komesar Andrejevic naredjuje!! :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 Bas sam se lepo naspavao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ustao sam prvo u pola 6, ispiskio se na guzu i nastavio da spavam do malopre i opet sam sad piskio na guzu Cevap za Vitju!!! Pa jel smo rekli da necemo vise mlako pivo da pijemo :)))) Inace, juce tezak dan, mnogo nerviranja, ne mogu ni da treniram...ffffuuuu zabo sam bendzos u 10 i zaspao u pola jedanest...:))) sad sam oran za posao XD QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 gledam ovaj jutarnji program rtsa i ne verujem svojim ocima sto nije izgoreo petog oktobra :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Legao sinoć oko 6 ustao pre 10 minuta, ne mogu da gledam na oči :/ Idem sad na vikendicu na bazen, i da opet roštilj :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ding!! :D 27 godina danas -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 gledam ovaj jutarnji program rtsa i ne verujem svojim ocima sto nije izgoreo petog oktobra :c šta prikazuju ? @Coyote sve najbolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 Kupio sam voće neko, čoveče, ni ono više nije jeftino. Dve banane, dve pomorandže i jabuka, 200 dinara ... pa više se isplati da kupujem voćnu salatu u nekom kafiću :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Kupio sam voće neko, čoveče, ni ono više nije jeftino. Dve banane, dve pomorandže i jabuka, 200 dinara ... pa više se isplati da kupujem voćnu salatu u nekom kafiću :) Na ovo vreme samo dinja i prshuta, matoreee :) Sve je skupo u picku materinu...Pisam ti u oko Srbijo!!!!11!! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 šta prikazuju ? maloumnog ziku seljaka koji dovodi razgolicene devojcice od max 14 godina da pevaju neke narodnjake :c samo veselo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts