killYg0r Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ko ce onda vinjak :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Dule je sa njim na TI...pa je za njega tinjak :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Al' dere rakiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Naspavo se posle exita, sad pakovanje, i sutra remo Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ovaj coka je cesce na nekom putu nego sto je kuci. :D http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 :DDDD "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 To zimi samo, leti slabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 mogu ja da ti sredim ako joj treba nesto na dedinju! meni su rekli da taj neki specijalni aparat za snimanje kuka ima samo tamo i na vma, stim shto na vma koshta fazon 500e to snimanje, pa cemo naci vec neku vezu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Danas sam zaradio najtezih 500 dinara u zivotu preselo mi,pozvao me komsija da mu pomgnem da izbacimo iz kamiona bale sa senom ima covek koze ma sve zivo,ja otiso i on kao ti ces da mi dodajes dza bu ovo ono on posle 3,4 nemoze vise kao idem ja da odmorim jbg sta ja sad da mu kazem.i sam izbacujem iz kamiona i redjam tamo u neku kucicu gde drzi to bilo je negde oko 145 bala svaka teska odprilike 8-9kligorama nije trava bila lepo osusena em sto sam se iseko ko debili upeklo sunce,i kad sam zavrsio samo sto mi suze nisu krenule kad je izvadio 500din a lik ima penziju tipa 80.000 nezna sta ce sa parama em sto je bio i u nemackoj nekoliko godina pa dobija pare i odatle a lik zivi sam nezna sta ce sa parama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Uzmi kozu i vodi kuci! :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 iiiiincoming "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Trebao sam ima neku belku kaze svako jutro daje 2 ili 3 litara mleka otovrim biznis znas koje pare :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 pogledao sam u adres baru da nisam pogresio forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 U kom domu zdravlja? rotiram se, sad sam zvezdara, ambulanta na krstu, samo urbano matori! i ne, ne mogu da vam pisem metadon ili ketamin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Prepiši mi nešto da mi se vrati libido Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Nemam ništa od toga LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 pa matori, to ne ide na recept HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 U zemlji u kojoj je Tomica ministar, nisam ništa bolje ni očekivao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 bar kurtone kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 rotiram se, Nisam ti ja vodja AA programa, boli me uvo :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 bar ribu kupi brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ahaha, ladno bekstvo iz L.A. snejk pliskin najveci car ikada, my name is plisken! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 jaooooj, slatke li muke, kako sam se samo prezdrao danas. kako ja mignem tako mi neko prinese chorbu, kuvanje, sarmu, pecenju ili neke o 4 torte...sto volim seoske slave i seoska vencanja od tri dana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ahaha, ladno bekstvo iz L.A. snejk pliskin najveci car ikada, my name is plisken! :D to ide na onom pink family jednom u 2 nedelje. :) inace, dan mi je bas bio bezveze. Presedeo sam kod kuce, nisam se mrdnuo. Sta vise, bas sam nervozan nesto, a ne znam sta da radim po tom pitanju. Iskreno se nadam da cu brzo zaspati, pa ce valjda sutra biti drugacija prica. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Danas sam zaradio najtezih 500 dinara u zivotu preselo mi,pozvao me komsija da mu pomgnem da izbacimo iz kamiona bale sa senom ima covek koze ma sve zivo,ja otiso i on kao ti ces da mi dodajes dza bu ovo ono on posle 3,4 nemoze vise kao idem ja da odmorim jbg sta ja sad da mu kazem.i sam izbacujem iz kamiona i redjam tamo u neku kucicu gde drzi to bilo je negde oko 145 bala svaka teska odprilike 8-9kligorama nije trava bila lepo osusena em sto sam se iseko ko debili upeklo sunce,i kad sam zavrsio samo sto mi suze nisu krenule kad je izvadio 500din a lik ima penziju tipa 80.000 nezna sta ce sa parama em sto je bio i u nemackoj nekoliko godina pa dobija pare i odatle a lik zivi sam nezna sta ce sa parama.... matori, zato postoji "važi, to ti je toliko i toliko'' ... nisi jedini koji se zajebao tako, ali od tad se vodim ovom prethodnom rečenicom i svima lepo. inace, dan mi je bas bio bezveze. Presedeo sam kod kuce, nisam se mrdnuo. Sta vise, bas sam nervozan nesto, a ne znam sta da radim po tom pitanju. Iskreno se nadam da cu brzo zaspati, pa ce valjda sutra biti drugacija prica. :) nije ti dala, a? Edited July 12, 2010 by Miksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts