iguana Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 doziveh dva cuda veceras - da mi se zensko iskreno izvini za cekanje i da josh pri tome sama plati veceru :) Ali me muvala samo zbog mog mozga, a ne tela :( It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Ne kenjaj Igi, sad izgledaš super (gej fore onamo -> ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 jel' ti to trazhish da te hejtuju? kakav je to komentar jbt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Ko, ja? Pa ne, mislim poslednji put kad sam ga video izgledao je ko momak, a ne ko bojler, mislim kakvo je to kukanje :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 jok, igi. ti si uleteo izmedju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 @igi, bolje ti stoji kratka kosa! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 sto je najsmeshnije, a to ce neki moci da potvrde, odnosno jedan posto drugi vishe demonstrativno ne dolazi na rur, poslednja riba me je startovala, neka pijana novosadjanka koju sam krnuo, u klubu Energija sa prichom "Joj sto mi se svidja tvoj stomacic" [8D]i da, cekao sam je 70 minuta na trgu "jer joj se desio zenski problem na putu"a toliko nikada nisam cekao ni meso u restoranu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 dok si ti bio na trgu i cekao ona je razmisljala sta ce da obuce... We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) neiskusna, nema rezervu u slučaju takvih nepredvidljivih okolnosti! edit: dok si ti bio na trgu i cekao ona je razmisljala sta ce da obuce... eee, moguće! Edited July 1, 2010 by patapon i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 ladno si je čekao preko sat vremena? sine brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 i kuka sto joj se svidja njegov mozak, wtf :D prcaj sta god da joj se svidja makar i felne na autu anyway razbio se u teretani, odsetao do restorana, pojeo spagete nalio se tekucine i sad ice tee uz filmic ... napolju vrvi od preplanulih golih klinki... jebote dok sam ja bio u srednjoj nisu izlazile iz rolki :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 igice za 70 minuta je morao i neki bj da padne realno :> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 realno... inache cuo sam danas iz priche, da u Lominoj ulici postoji radnja koja prodaje "energetsko kamenje", odnosno kamenje sa specijalnim bionergetskim svojstvima. tako, na primer, za cenu od oko 50 evra mozete kupiti kamen koji je izvadjen sa dna korita reke Nil, nekako specijalno obradjen i sada ima specijalna svojstva.... Ista takva radnja postoji i u NS negde It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 kamenje za 50 eura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 tako, na primer, za cenu od oko 50 evra mozete kupiti kamen koji je izvadjen sa dna korita reke Nil, nekako specijalno obradjen i sada ima specijalna svojstva.... a u stvari su ga izvadili ganciji na adi HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 idem danas u pola 7 ujutru da predajem dokumenta za pasos, zadnji put kada smo bili za LK, cekali smo bar 3 sata da "podignu sistem" + pauza za dorucak koja je usledila cim su "podigli sistem", osecam da ce i ovog puta biti tako neka do jaja situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 ^to im se konstantno desava. Valjda im sluzi kao paravan za "blejanje"... Inace, solidno vece sa drustvom bilo. Prave se neki planovi da se ode na neku vikendicu na par dana, videcemo sta ce biti od toga. Odoh da spavam, sutra vazan dan! :) laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Poz lesko, javi nam sta ce biti od planova za vikendicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Bio u dangubi na nekoj svirci,popio,pojeo ,bole meeeeneeee... laku noc <3 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 cudo ti. ot: fali mi jos malo para za iMac i jako sam srecan. \o/ \o/ \o/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 ja sam patio dok rur nije proradio! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 jos uvek ne dobijam froyo update. sad cu da uplatim skype kredit i da im se najebem mame The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2010 Author Report Share Posted July 2, 2010 lep dan za vožnju bicikle. Koleginica je inače na poslu uključila uljani radijator :( Šta činiti ... da ga izbacimo kroz prozor? Ili nju? :) Ili oba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Zovite hitnu pomoc...nije joj dobro :( Inace, od sinocnjeg piva i radosti, do jutrosnjeg mamurluka i raspada :( Petak \o/, ali radim i sutra....fffffffuuuuuuuuuu..... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 eh, što svaki dan nije petak... :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts