LaG Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 gledao sam pirate sa kariba chetvorku koji je fun film ali mi par stvari jako smeta. da krenem od najblazheg do najgoreg: 1. dzheku nestane kapetanska kapa sa glave u jednom trenutku i onda se magichno pojavi opet kasnije. ovo ne bi bio problem da u ranijim delovima nisu toliko insistirali na slatkim prichama u kojima njemu nestane kapa pa je on nekako vrati. 2. dzhek odjednom nije vishe pizda koja misli samo na sebe. okej, mozhe to da se opravda time shto je on zaljubljen i ne znam shta, ali brate idesh da gledash pirate zbog dzheka koji je pizda, koji misli samo na sebe i kog svi vole uprkos tome. ako hocu da gledam film gde je glavni lik dobar i svi ga vole gledo bih kepten end komender. 3. ovo me jako nervira - ako neko popije onaj kurac od vodice i prenesesh sebi nechiji tudj zhivot - a i crnobradi i cerka mu imaju po ono 2-3 minuta preostalo da zhive, kako je ona prezhivela ako je od caleta uzela samo tih preostalih 3 minuta lajfa? mozhda nije plot-hole, neka mi neko objasni... neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 the priest - goooovnooo tesko limitless - meni je sjajno legao, preporucujem :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 upravo sam odgledao true legend i ono, jeste bolji fajt kako film napreduje. ali mi je totalni trip sto su zavrsili film i onda dodali jos dvaes minuta sa zlim rusima:) to im je izgleda neki novi trend, a la ejzenstajn, doni jen isto ima te fore sa zlim 'zapadnjacima' u ip manu dvojci i u jos nekoliko komada sa zlim japancima... tj nije novo (fist of fury i slicno), ali su bas krenuli zestoko sa tim akcijama. ranije je obicno bilo 'ju kild maj master, for det ju gona daj' i gotovo. ne svidja mi se trend zica, nije mi se svidjao ni kad su krenuli sa tim, posto su poceli da ih koriste i za stvari koje generalno mogu da se izvedu, ali su lakse sa zicama, onda mi to malo gubi poentu. kad se setim crippled avengersa i onog retardiranog lika sto skace kroz obruce, sve mi to deluje da je mnogo vise truda ulozeno i nekako je rezultat opipljiviji. i totalno mi je gotivno sto glavni lik pici iz jula brinera preko snup doga do kojota u svakom slucaju, generalno gledano, ocekivao sam mnogo vise, meni licno je ovo prilicno ispod ip mana 2 iako i on ima zice and stuff. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 ja samo da kažem da je novi x-men potpuna pobeda, toliko. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Mene je True Legend, ne gledajuci koreografiju, uzasno smorio. Od Kulina Bana do novijeh dana, stavili su u film nebuloza ne daj boze. Al hajd sto je nebulozno, nego sto je ukombinovano debilno. Tri price u jednom filmu koje se dogadjaju jednom liku. I tek posle, na samom kraju ja ti skontam da je to drunken master sifu i da je to zapravo neka poenta filma. Glupost. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 True girt, zapravo sam se prijatno iznenadio, ocekovao sam klasican savremen kaubojac kad ono medjutim :) krajnje simpatican film Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 http://www.imdb.com/title/tt1092026/ Nije na nivou Hot Fuzz-a svakako, a mozda ni SHaun of the Dead jer ima pomalo patetichnu US viewer-friendly liniju u prichi (romantika sa coravom ribom), ali je i dalje jedna od najboljih komedija ove godine, barem meni. Mada sam ja pomalo i subjektivan jer generalno volim sve sto uradi Peg i Frost It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Mada sam ja pomalo i subjektivan jer generalno volim sve sto uradi Peg i Frost Meni se čak i Run Fatboy Run svideo zbog njega i Azarije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Sasvim solidna akcija, nije zgoreg pogledati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 jedan od najboljih filmova koje sam gledao u poslednjih jako jako dugo. nemam nijednu zamerku i pod jakim utiskom sam. kao kada ko dete odgledam film pa izlazim iz bioskopa, gledam u poster i hocu da budem deo tog sveta. jao kako je dobar film! neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 ADMINS Y U NO OPEN NEW THREAD?! "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Па отвори ти, био би ред да један топик буде твој! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 gledao I am number four ako bas nemate nista da gledate pogledajte ovo... klasicna tinejdz superhero akcija... dosta me podseca na Jumpera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Па отвори ти, био би ред да један топик буде твој! : ) Samo, ne znam dal' smem :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 otvori novi topiks, pipe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Go go go! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Pipe, Pipe! (pazi, kad ti admina jedan za drugim postuju, ne možeš da ne otvoriš novi topic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Па отворио је, само овај нисте закључали : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts