trn Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Odgledah sinoc Megamind, super crtac, jako mi se svidja, danas je na redu Despicable me. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 (edited) Na nečiju preporuku odavde gledam the lost room, nije loša serija, mada je malo banalna i veslosisačka, ali pošto gotivim glavnog glumca, onda mogu da progutam i te pojedine banalnosti i klišerizirane likove :) Edited January 9, 2011 by savke. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Odgledao sam i ja MegaMind - http://www.imdb.com/title/tt1001526/ Velika preporuka :) Sat i trideset konstantnog smeha, glava me je zabolela od smejanja, najiskrenije. Meni je lično bolji od Despicable me baš u tom delu sa humorom, a i sama priča je nekako "jača". Zapravo, ovaj crtani je više za odrasle, Despicable je više za klince. Ali je baš, baš dobar, sigurno diže raspoloženje ako ste neraspoloženi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Planiram sada da skinem onaj japanski ili korejski matrix...ali ne mogu da se setim kako se zove, u glavi mi je non stop ime Nissanovog modela kashkai :P :* true grit, black swan i megamind su sve sami screener-i ? jel? ne nalazim nista kvalitetnije pa bolje da pitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 aha :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Za Megamind, apsolutno sve preporuke. Mene je bolela glava koliko sam se smejao na to koliko se Laki smejao. Pored mog redovnog smeha na film. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 Ultramarines Pristojan animirani WH40k film, ali zbog malo jeftinije animacije i sporijeg tempa verovatno neće biti zanimljiv ljudima koji ne znaju Warhammer svet. stoji sve gore napisano ok je Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 (edited) Odgledao sam svih 6 epizoda izgubljene sobe, i totalno je zanimljiva i gledljiva serija, i baš je bedak što nema još, priča se zapravo tek razvila. Ali pročitao sam da planiraju možda da naprave još epizoda, a sasvim sigurno će se priča nastaviti i u stripu, a možda i u video igri. http://www.comicbook...rticle&id=27416 Edited January 10, 2011 by savke. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 odgledala Casshern-a ... uhh... vraćala sam onu fight scenu sa robotima jedno 3 puta... sutra gledam "aeon flux" ... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 For the Love of God, preskoči Flux, bićeš zahvalan. RED Fino, zabavno, pitko i nepretenciozno. Jes' da je moglo da traje 40 minuta kraće, da su Frimena morali bolje da iskoriste, da je lik Karla Urbana previše i nepotrebno razrađen, ali može da se odgleda sa smeškom na licu većinu vremena (scena kad se Brus Vilis išeta iz automobila je must see iz 2010 što se tiče filmova). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 odgledala Casshern-a ... uhh... vraćala sam onu fight scenu sa robotima jedno 3 puta... sutra gledam "aeon flux" ... radjen po animeu :p gledala sam anime treba film da gledam oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 radjen po animeu :p gledala sam anime treba film da gledam e da, videla sam to, videcu da nađem da gledam i to :) oduševljena sam jer sam razumela par reči na japanskom :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 mislim da imam negde provericu oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 mislim da imam negde provericu gledala "Minority Report" .. pretpostavljam da je većina odavno gledala taj film.. Meni se dopao, dobra zamisao a još bolji efekti. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 For the Love of God, preskoči Flux, bićeš zahvalan. RED Fino, zabavno, pitko i nepretenciozno. Jes' da je moglo da traje 40 minuta kraće, da su Frimena morali bolje da iskoriste, da je lik Karla Urbana previše i nepotrebno razrađen, ali može da se odgleda sa smeškom na licu većinu vremena (scena kad se Brus Vilis išeta iz automobila je must see iz 2010 što se tiče filmova). Odgledao sinoc, najbolja akciona komedija u poslednjih par godina, barem meni. Svi glumci su do jaja odradili posao (Malkovich me posebno odusevio). Preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 nisam ga zavrsio, odgledao nekih 30ak minuta, ali ova scena http://www.youtube.com/watch?v=UYBM8VsxHEg me je oduvala :)))) awesome Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 jel prati neko Boardwalk Empire, valja li sta? salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 Stigao do osme epizode. Sasvim solidna serija. Meni bar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 12, 2011 Report Share Posted January 12, 2011 The Holy Mountain Kakav film, wow! Ne znam sta bih rekao, treba pogledati. Ja sam odusevljen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 jel prati neko Boardwalk Empire, valja li sta? Valja, Bušemi car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Ako volite stand up komediju, overite Last Comic Standing - reality show na foru Idola, ali isključivo stand up komedija. Smejao sam se više nego na većinu poznatih komičara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weezy Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 +1 preporuka za red, malkovich car :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 Sad odgledah RED. Sranje mi je. Dve dobre stvari u filmu. Nancy Botwin koja me u Weedsu nervira jer non-stop srche neki kurac i histerishe, ovde mi je bila skroz dobra. Odlichno joj je legla uloga pogubljene kidnapovane ribe. Druga stvar je scena s pochetka filma kad Bruce izlazi iz kola u pokretu. Kako je lozachki uradjena, DIE HARD style! @Cali Sad cu da vidim to shto si rekao, a mogu da preporuchim Daru O'Briaina. Jako dobar irski komichar, nisam siguran da li i koliko je poznat. Znam samo da mi je jako prijao njegov humor i da sam se dobro smejao. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 on beše hostuje Mock of The Week sa Frankey Boyelom i ostalim budalama iz UK, poznat je on sasvim dovoljno :D cali, thx za preporuku, će se overi kad budem imao vremena, sedam sezona :O :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 postoji topik o stend apu: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234911598 slobodno ga dizite, ja kad sam nesto hteo da kacim nisam mogao da ga nadjem a posle sam i zaboravio.tu bi trebalo da trpamo sve preporuke i jutub klipove. odgledah sinoc Megamind.popalio sam se na njega jos kad sam gledao snimanje na tvu pre nekih 3-4 meseca, i nije me razocarao.9/10. salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts