Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

- Robin Hood, ja mislim da je ovo jedan od najboljih filmova koje sam gledao u poslednje vreme. robin hud mi je bio uvek omiljeni junak kad sam bio klinac, u pochetku sam bio sav zbunjen jer sam imao predrasudu o tome kako bi film trebao da izgleda ali me je ovaj storyline prosto oduvao. casting je odlichan, jedino shto mi malo smeta jeste shto vidjam russela crowa (i dzerarda batlera koji mi izgleda isto :D) u svim tim epskim ulogama i jednostavno mi je teshko da ga (ih) poistovetim sa jednim likom. scene borbe uradjene bash po mom ukusu, ni previshe dosadne, ni previshe over the top i josh ih ima u pravoj meri. sve vreme se neshto dogadja i 2.5h prosto proleti. najdrazhe od svega mi je shto je kraj takav da ukazuje na izvestan nastavak, cant wait \o/

Nije mi problem što se nekome sviđa ovaj POS, svakako jedan od najnepotrebnijih filmova godine gde praktično ništa ne valja (od priče, likova, atmosfere i ostaloga) i veliki fail za Ridlija Skota, ali reći da su scene borbe u njemu dobre je smešno. Početna opsada je još i ok, ali finale filma je do te mere smehotresno da ja nisam moga da verujem šta gledam. Evo ukratko kako se odvija bitka (i nije neko spojlerisanje): Robin i drugari (vojska) se podele u dve grupe, jedna sa brda krene da zasipa Francuze koji stižu sa mora, druga ih dočeka onako iskasapljene i pogubljene na plaži, onda se pojavi kralj sa svojom svitom pa ih i on malo prikuca i na kraju i lejdi Merion da svojim izgubljenim dečacima, čisto da šutnu tu i tamo nekog od preživelih frenčija u zadnjicu. Toliko izvesnu "bitku" u životu nisam video, pocepali kompletnu francusku invaziju na čelu sa sve kraljem za deset minuta, i to na jednom užem pojasu obale, a da pri tome mislim da nisam video više od dve generične scene gde strada neki britanac, ko da si uključio Starcraft na najlakše, sat vremena pravio vojsku i onda uleteo u bazu kod kompa koju brane četiri jedinice (da ne pričamo da je cela zadnja bitka kopija Spasavanja redova Rajana, od svih stvari).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

RED

dobra zabava, i da glume neki anonimusi bio bih skroz zadovoljan filmom, ali kada čuješ da u jednom filmu glume morgan frimen, brajan koks, ričard drajfus i helen miren, očekuješ supernovu kulnosti i šarma, a toga ovde nema.

što se tiče brusa, on je odradio film na petini gasa, a meri luiz parker je kroz ceo film ukras koji govori.

sve u svemu, nije loš film, ali sa takvom ekipom su mogli mnogo, mnogo više.

nisi valjda gledao onaj skriner, gre'ota jebote

nekako sam i ja očekivao više od meri, jerbo sam imao utisak iz trejlera da će imati više skrintajma, no u stvari su sve njene scene sa kul i šašavim facijalnim ekspresijama i bile u trejleru. that sucked.

malkovič je ukrao film od brusa, mada ja sam još i zadovoljan čika brusom jer, ako ništa drugo, bar je glumio lika koji je maltene on, omatorela zamućena slika nekadašnje legende.

džon meklejn iz ded, long liv džon.

:-)

odgledao sam i ja the mist juce i ono, sranje je :D

nekako se vidi da je nastao od super knjige, ali da je realizacija zakazala...atmosfera i gluma u marketu mi nekako skripi. u knjizi je lakse isterati takav trip, a da bi se to kako treba prenelo na film treba previse skila kog ovde po mom misljenju manjka.

a kraj....neam pojma, ali cim se zagledao u pistolj znao sam sta ce biti na kraju :D

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Nadjoh slucajno Ninja kids, film mog detinjstva, 80s cheese ali jos uvek rastura. Kad su krenule scene borbe suze mi krenule od nostalgije.

http://www.imdb.com/title/tt0199830/

51O5vkvGHHL._SL500_AA300_.jpg

0.jpg

default.jpg

50236_111878675515_8456_n.jpg

Ima na youtube isecaka, ko je gledo ko klinac ima sad da se istopi

Neko je cak okacio ceo film, al na spanskom -_-

Edited by bionic.man

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

sad kad si pomenuo ninje... kao klinac sam ga gledao bezbroj puta , ali ne mogu da se setim imena filma, uglavnom ima 15dina i sve se vrti oko belog ninje koji ide i seje smrt (secam se par scena gde pravi sacekusu nekim ninjama u sumi sakriven ispod lisca i gde napada neku vilu prelazeci terasu pored X ninja na nekoj traci sunjajuci se na prstima toga se jedino secam :)

prevelik ti avatar m8

To sa belim nindzhom je Enter the Ninja, a ta scena sa lišćem mislim da je u Devet smrti nindže, ali nisam siguran.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Gledao sam ovih dana dva filma sa R. Vilijamsom, oba su stvarno fantastična, a vilijams je i dalje genijalni glumac.

Jedan je One Hour Photo, gde on igra ulogu jednog tužnog, usamljenog radnika u foto radnji, jedan od onih o potencijalnim psihopatama koji izniču iz takvih ljudi, medjutim film je imao iznenadjujći obrat koji me baš do jaja rastužio.

Drugi je Najbolji Otac na Svetu, prošlogodišnji film. To je film na čiju sam se prvu polovinu smejao kao nenormalan(klinac je faca najveća) , pa sam se onda u prelomnom momentu filma skroz sjebao jer to nisam očekivao, pa sam se onda opet smejao dobar ostatak filma, sem pred kraj kada su ga malo smorili i bespotrebno razvukli.

Sve u svemu preporuke za oba filma.

Gledao sam i the box, kul je film, intrigantan i tera da ga gledaš, ali ne volim filmove/knjige koji misteriju ostavljaju nerešenu na kraju, tj ostavljaju te da mozgaš o čemu se zapravo radi, nekako sam se osećao prevarenim na kraju filma.

Nanizao sam i par komedijica tipa hot tube time mashine, boat that rocked, zombilend, itd, i sve su bile po preporuci rura i sve su posluzile svrsi laganog smejanja sa drugarima uz grickalice i pivo.

A da, gledao sam i mr. foxa, ja ne rarazumem šta je to toliko dobro u tom crtnom filmu da odlepljuju svi. Svidja mi se animacija, ima par njah forica i to je to, ostalo je sve toliko nezanimljivo bilo da sam se jedva naterao da odgledam crtani do kraja.

Edited by savke.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

odgledao sam i ja the mist juce i ono, sranje je :D

nekako se vidi da je nastao od super knjige, ali da je realizacija zakazala...atmosfera i gluma u marketu mi nekako skripi. u knjizi je lakse isterati takav trip, a da bi se to kako treba prenelo na film treba previse skila kog ovde po mom misljenju manjka.

a kraj....neam pojma, ali cim se zagledao u pistolj znao sam sta ce biti na kraju :D

znao si kurac moj :)

znao si da ce se desiti nesto neocekivano, jer smo se nasrali ovde. ja kad sam gledao isto sam bio u fazonu meh film, sve do kraja

Bring It

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...