Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

+1 za Lost Room

Fahrenheit 451

Impostor

Screamers

Dark City

itd....

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

odgledao 2 spanska "horora" na ovom fff (decija soba i pokodi ko sam) i bas sam se super proveo i svideli su mi se filmovi. Polako pocinjem Šišanje da zaboravljam, a to je dobro.

Ima su tra neki film "korejanski odgovor na blade runnera", to se mora gledati, samo da ne bude da dekart igra starkaft, jede zive lignje i fura neki cudan telefon.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

DEXTER Season 3

DexterSeason4Episode2.jpg

Odlično, i mnogo bolje od druge sezone, ali prva i dalje ostaje nedostižna. Džimi Smits odličan kao zbunjeno prevrtljivi javni tužilac, njegov lik je sjajno odrađen i razrađen od početka do kraja i hemija između njega i Dekstera je perfektna kad god su na ekranu. Najjača stvar u sezoni, however, su Dexterovi tripovi kada priča sa ocem koji ga savetuje (odnosno sam sa sobom), neki od ovih dijaloga su prosto briljantno napisani, naročito kad se uračuna i kompletan kontekst Deksterovog lika i događaja u seriji. Kraj je malo previše konvinijent i tesno skrojen, ali ništa previše loše. I ova Rita je blistavo lepa žena, pre bih nju mrčio jedanput nego onu raspalu Lajlu deset puta :)

Počeo četvrtu, Džon Lajtgou, fak jea!

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

wall street 2....sta znam, nemam neku jasnu reakciju prema ovom filmu. dok je prvi deo bio nekako univerzalan i time interesantan i razumljiv ovaj film previshe pokusava da bude aktuelan i dokumentaristicki, u mojim ochima. Uloga Shije nije toliko jasna koliko je bila i uloga Charli Shina u kecu. Smarali su me i neki detalji poput onih 3d animacija protoka informacija kao u nekim jeftinim csi epizodama ili krimicima iz sredine 90tih dok je internet josh bio svez

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...