Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

za babel se slazem, 21 gram sam kacio par puta, ali nikako da odgledam ceo film, will do :)

stinze , nije namera da dajem tebi ocenu vec filmu, pa ti ta analogija ne pase kako treba i odakle ti znas da ja nisam "uciteljica :)) , istina glupo je svoditi kvalitet filma na neki broj, ali s obzirom da vecina ostavlja neku okvirnu ocenu ne vidim problem?

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

21 gram je vrhcina, kako to ne odgleda do kraja, secam se kako sam bio prikovan za stolicu kad sam gledao :D

i meni je babel govno, kapiram zbog tenzije izmedju inaritua i arijage (scenarista sva 3 filma) koja je sigurno bila ogromna (ovaj ga banovao kasnije da dodje na ekranizaciju u Kan :D)

sad su raskrstili potpuno, mislim, pa ostaje da se vidi kakav ce biti novi inarituov film, biutiful. izgleda do jaja, al' sam nesto skeptican (mada je bardem dobio nagradu za najboljeg glumca ove godine u Kanu)

odgledah invictus i princess and the frog sinoc. p&f je do jaja, klasican dizni sa obiljem klisea, ali sjajno doteran i upakovan, uzivao sam :D

a i invictus je bogami dobar, nisam ni znao da ga je klint rezirao.

da je bilo ko drugi pravio film, kapiram da ne bi bio upola dobar kao sad, matori car pravi sjajne filmove pod stare dane. jake teme u filmu preovladjuju nad predvidljivom radnjom, a i napetost je odradjena maestralno, suzu sam pustio na kraju

Edited by Mr. Nobody

:-)

Meni je 21 gram bio jako dosadan, nije me taknuo

No, vratimo se na topic!

nakon depresije zbog serije losih filmova koje sam gledao zaredom (tri tvajlajta, šišanje -oh, da li ću ikad uspeti da isteram ovo govno od filma iz sećanja-), konačno dobar film!

TIDELAND, super super super! Tu su uvrnuti likovi, klinka psihic, glave barbika, bas sam uživao.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ali tideland :D kol'ko je meni zajebano taj flim legao, jes' gilijem carina i sve to ali

kada uzmu da jebeno balzamuju dzef bridzisa, nije mi bilo dobro tri dana

plus sto sam i ja gledao neku verziju gde se gilijem izvinjava na pocetku filma, I should've listened :D

edit: quote sa wikija

However, many of the subsequent mainstream reviews of Tideland were largely mixed and often negative, with Japan being the only country where it was both a critical and box office success.
sve je jasno :D Edited by Mr. Nobody

:-)

DEXTER Season 2

dexterS2.jpg

Odgledao još odavno, ali nikako da bacim komentar. Elem, znatno slabije od prve sezone, ali je i razumljivo, jer je sada fokus mnogo više na sporednim likovima i njihovom razvoju. Lik Lajle, iako koristan, previše nekako na silu uguran i loše odužen do samog kraja tako da smara duplo više nego što se činilo da hoće. Razrešenje sa crnjom Bouksom prilično neočekivano, ali opet realistično i bez nekih standardnih holivudskih fazona, dok je produbljivanje priče, predistorije i karaktera samog Dekstera ponovo maestralno odrađeno, malo malo pa se otkrije nešto novo i važno vezano za njegov život i motive, što ga ponovo čini uverljivim likom koji se stalno razvija, a ne nekim superbajom koji nikada ne greši.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ja sam skinuo sample, i aspect ratio mi ne vuce na dvdrip baš, al nadam se da grešim.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...