deathcrow Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Jbg,stavim ocenu,mislim da bi to otprilike bilo dovoljno za nekoga ko bi hteo da odgleda film,pa da negde,opet kazem otprilike zna koliko je kvalitetan film,ali u pravu si,editovacu post kasnije... In war, there are no unwounded soldiers. ~José Narosky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 mislim da bi to otprilike bilo dovoljno za nekoga ko bi hteo da odgleda film,pa da negde,opet kazem otprilike zna koliko je kvalitetan film waaaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 amores perros, jako dobar , mada poprilicno tezak film, nije za svaki dan sigurno 9/10 evo trailera http://www.youtube.com/watch?v=A5HTBYR7m0o This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Nemoj da nam ostavljash ocenu jer mi nismo u trecem razredu osnovne shkole a i ti nisi uciteljica. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 za babel se slazem, 21 gram sam kacio par puta, ali nikako da odgledam ceo film, will do :) stinze , nije namera da dajem tebi ocenu vec filmu, pa ti ta analogija ne pase kako treba i odakle ti znas da ja nisam "uciteljica :)) , istina glupo je svoditi kvalitet filma na neki broj, ali s obzirom da vecina ostavlja neku okvirnu ocenu ne vidim problem? This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) 21 gram je vrhcina, kako to ne odgleda do kraja, secam se kako sam bio prikovan za stolicu kad sam gledao :D i meni je babel govno, kapiram zbog tenzije izmedju inaritua i arijage (scenarista sva 3 filma) koja je sigurno bila ogromna (ovaj ga banovao kasnije da dodje na ekranizaciju u Kan :D) sad su raskrstili potpuno, mislim, pa ostaje da se vidi kakav ce biti novi inarituov film, biutiful. izgleda do jaja, al' sam nesto skeptican (mada je bardem dobio nagradu za najboljeg glumca ove godine u Kanu) odgledah invictus i princess and the frog sinoc. p&f je do jaja, klasican dizni sa obiljem klisea, ali sjajno doteran i upakovan, uzivao sam :D a i invictus je bogami dobar, nisam ni znao da ga je klint rezirao. da je bilo ko drugi pravio film, kapiram da ne bi bio upola dobar kao sad, matori car pravi sjajne filmove pod stare dane. jake teme u filmu preovladjuju nad predvidljivom radnjom, a i napetost je odradjena maestralno, suzu sam pustio na kraju Edited October 25, 2010 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Jao kad sam gledao Babel, kolko sam se nervirao za vreme filma, starno me je prodrmao film, meni je odlican, al ga ne bih ponovo gledao u skorije vreme:) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Meni je 21 gram bio jako dosadan, nije me taknuo No, vratimo se na topic! nakon depresije zbog serije losih filmova koje sam gledao zaredom (tri tvajlajta, šišanje -oh, da li ću ikad uspeti da isteram ovo govno od filma iz sećanja-), konačno dobar film! TIDELAND, super super super! Tu su uvrnuti likovi, klinka psihic, glave barbika, bas sam uživao. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 cek, ti si stvarno odgledao sva tri tvajlajta ? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 (edited) ali tideland :D kol'ko je meni zajebano taj flim legao, jes' gilijem carina i sve to ali kada uzmu da jebeno balzamuju dzef bridzisa, nije mi bilo dobro tri dana plus sto sam i ja gledao neku verziju gde se gilijem izvinjava na pocetku filma, I should've listened :D edit: quote sa wikija However, many of the subsequent mainstream reviews of Tideland were largely mixed and often negative, with Japan being the only country where it was both a critical and box office success.sve je jasno :D Edited October 25, 2010 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gwedge Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Odgledao RED , zanimljiv film ,prodje vreme . Brus smekercina , matorka iz weeds predobro izgleda , izgleda kao da joj je 25 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Odgledao RED , zanimljiv film ,prodje vreme . Brus smekercina , matorka iz weeds predobro izgleda , izgleda kao da joj je 25 bilo pre 40 godina . /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 alo, sine, ne huli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 the salton sea, nije los filmic, jbt neverovatno koliko je val ostario This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 just a heads up za Festival filmske fantastike u Koloseju, od 28. oktobra do 1. novembra, ima nekih super filmica. Ja kapiram da cu da odem na [rec] 2, jes' da verovatno nije dobar kao prvi, al' da ispostujem :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 DEXTER Season 2 Odgledao još odavno, ali nikako da bacim komentar. Elem, znatno slabije od prve sezone, ali je i razumljivo, jer je sada fokus mnogo više na sporednim likovima i njihovom razvoju. Lik Lajle, iako koristan, previše nekako na silu uguran i loše odužen do samog kraja tako da smara duplo više nego što se činilo da hoće. Razrešenje sa crnjom Bouksom prilično neočekivano, ali opet realistično i bez nekih standardnih holivudskih fazona, dok je produbljivanje priče, predistorije i karaktera samog Dekstera ponovo maestralno odrađeno, malo malo pa se otkrije nešto novo i važno vezano za njegov život i motive, što ga ponovo čini uverljivim likom koji se stalno razvija, a ne nekim superbajom koji nikada ne greši. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 jes vala, druga sezona je najslabija. samo nastavi, na četvrtu ćeš da odlepiš :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Meni je druga sezona bila toliko losa da sam prestao da gledam seriju. Posle mi je Laki prepricao 3. i 4. tako da sam u toku! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Meni je druga bila bas dobra, treca mi je malo losija od druge, a cetvrta sabija,al ipak mi je prva nekako najbolja :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 the american ocekivao sam neki dobar spy movie, medjutim vec posle pola sata je pocelo da lici na pompezno govance, jbg :( This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) znalo se da ce to da bude nekakvo egzistencijalno kvazi-romanticno govance, a ne pravi spaj muvi, jebiga immze :) izasao Scott.Pilgrim dvdrip, hijao Scott Pilgrim Vs The World 2010 DVDRip XviD COCAIN Edited October 28, 2010 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Ja sam skinuo sample, i aspect ratio mi ne vuce na dvdrip baš, al nadam se da grešim. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 u drugoj sezoni Lajla (mozda najjebozovnija britanka u poslednjih 10 godina) je dovoljna za gledanje ma koliko, uistinu, bio losh zaplet It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 the american ocekivao sam neki dobar spy movie, medjutim vec posle pola sata je pocelo da lici na pompezno govance, jbg :( pointless movie. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Imate li neki dobar SF da mi preporučite ? Navedite i klasike, možda neki od njih nisam gledao. Ortak forsira The Island (2005) od Majkla Beja, ali nešto mi ne zvuči privlačno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts