ZerBah Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 O da, pricha o neznim i finim kineskim komunistima koji su dali svim demokratskim partijama da uchestvuju u vladi novoosnovane Kineske Narodne Republike... Interesantno je da su se u ovom filmu pojavili i Dzeki Chen i Jet Li i Donnie Yen - dodushe u ulogama od po maximum minut ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Eh, gledao sam i ja Knight and Day i meni se bas dopao, ali samo zato sto je Kruz nevidjeno kul. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Ja taj Najt end Dej nikako nisam mogao da svarim, svo vreme gledam belo i ne mogu da pohvatam ko, šta, zašto radi to što radi. Kameronka je annojing az hel, to više nije ni zabavno, Tom Kruz na autopilotu, dovoljno samo da se osmehne i odradio je pola posla (nakon čega može da se vrati isisavanju dečjih duša, jer izgleda mlađe nego pre 20 godina), jedino što valja su nepovezane akcione scene koje su i cela poenta filma. Ovaj film je bio daleko bolji kada se zvao Istinite Laži. Elem, HOW TO TRAIN YOUR DRAGON Stvarno odlično, Pixar možda razvaljuje svakim svojim filmom, ali ponekad zaborave da se obraćaju i mlađoj publici jer nekad previše vremena i prostora posvećuju stvarima koje bolje razumeju stariji, zato postoje ovakvi biseri (uz Padaće ćufte i kAng fu pandu, što mi prvo pada na pamet a da nije pixar). Priča, likovi, animacija, sve je odlično odrađeno. Druga polovina filma je možda malo rutinskije odrađena, ali to nije ništa loše, jednostavno oseća se razlika u odnosu na perfektan prvi deo filma (naročito paralelne scene treninga i druženja sa zmajem). Neortodoksni dizajn samog zmaja mi se uopšte nije dopao kada sam ga prvo video na posteru, ali nakon gledanja bih im dao oskara samo za taj deo filma (oči i facijalna animacija je fantastična, izvanredno su napravili od njega miks neke ljubopitljive ptice i nekog razigranog kučeta), jedino što mi se ne sviđa je izgled većine drugih zmajeva, suviše karikaturno izgledaju (sa očima, zubima, predimenzioniranim ekstremitetima i vratovima), što nekako ne paše uz atmosferu i setting samog filma. Edited October 12, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Jebi ga, jedan 3D film per year za sada:)))) Inače, nije mi se svidela ni... ...cela ta stvar sa otkinutom nogom. Mislim, mali je počeo da pada i zmaj ga je spasao tako što mu je....odgrizao nogu? To mu je valjda usporilo pad, šta li. Kad sam video zmaja da leži onako, i vikinzi u fazonu "buhu, sine moj", bio sam ubeđen da će zmajko da ga ispljune iz sebe, kao one ribe ranije, jer ga je tako spasao, to bi bilo baš efektno "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Pa nije nigde rečeno, al mi tako deluje iz načina na koji je scena režirana (još je i onaj njegov gazda u kovačnici ostao isto bez ruke i noge, pa su valjda tu hteli da povuku neku paralelu, tipa, ako se zajebavaš sa zmajevima nije ništa neobično ako ti odgrizu nogu ili dve). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 odgrizao nogu wtf :D i dalje pokusavam da zamislim scenario gde je to even remotly possible i ono, ne ide mi...nego mu je zmaj ublazio pad, ali cak i tako je ovaj toliko sjebo nogu da su morali da mu fiknu ili sta vec... The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 i ja sam sa ovom varijantom da se razbio pa zato, odgriz mi nije ni pao napamet. I eto vidiš da ti nisam toliko spoilovao! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Odgledah Knight and Day. Mozda zato sto nisam nesto posebno ocekivao, film me nije smorio. Do poslednjih minut dva ( kada je ona scena kada, prethodno smotana Kameron Dijaz, izvodi iz vojne bolnice Toma Kruza i vodi ga u Peru/ Chile ) film je naivno zabavan. Kruz je u ovom filmu cak i simpatichan ( mada se uvek smorim kada vidim lika od 48 bez ijedne sede....koga ti tu lazesh) a Kameron vishe nije toliko dobra picka da bi se tolerisalo nepostojanje talenta za glumu. Mada, kao sto sam rekao, u dobrom delu filma njihov kombo je gledljiv It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 TOY STORY 3 Šmrc, mnogo dobro. Jebemimlebac, na kakvim to računarima prave ove "crtaće", ovo nije zdravo kako dobro izgleda. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 sad sam gledao film na hrt-u1 riba sa svojom djanom jede likovima kare !!!!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Pogledo "9", bas sranje od filma. Pokrali gomilu stvari iz drugih filmova i na sve to natakli velike diznijevske oci, klasika americku retardiranu pricu i poznata imena za voiceover. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 :( This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 step up 3d po zelji moje drage supruge... jedino sto mogu da kazem je to da igraju dobro don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 RED Pristojan film. Jaka postava, pristojno prenešen stripski osećaj na ekran. Preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Michael Lewis's book "The Blind Side" tells the true story of Michael Oher. A movie by the same name - starring Sandra Bullock - was released in November 2009. don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Hard Candy Nekoliko dana sam izbegavao ovaj film, ni sam ne znam zasto. Zanimljiva voznja od pocetka do kraja, sa par vrlo "napetih" scena. Preporucujem :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Toy Story 3 - meni najbolji Toy Story do sada, gledajuci cisto prichu. Animacija je naravno isto najbolja do sada, ali to se ni ne dovodi u pitanju. Jedini minus, ako je uopste i minus, je sto sumnjam da bi ovaj film bi zanimljiv, koliko i prva dela, deci mladjoj od 10,12 godina It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Ohohoho, boy, you have no idea :)))) Mislim da bi mogli da proučavaju toy story kao vaspitno sredstvo, ja kad pustim klincima sjate se još na zvuke Dizni logoa, i mirni su kao bubice skoro dva sata koliko traje :)) Ne kažem da im je interesantna priča i razvijanje likova, ali ko da pušta film neku drogu namenjenu deci koja ih omami, ceo taj dizajn i ideja su delo nekog suvog genija. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathcrow Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) / Edited October 24, 2010 by deathcrow In war, there are no unwounded soldiers. ~José Narosky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 bar se odma odao, zamisli da je za nesto sto nisi gledao dao ocenu 9 :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Splice Jako mi se svidja tema genetskog inzenjeringa, tako da sam uzivao u ovom filmu. Ima dosta i onog fazona "mi smo odgovorni za to shto smo napravili" i kraj je u principu sasvim na mestu. Sve u svemu, me like! Ohohoho, boy, you have no idea :)))) Mislim da bi mogli da proučavaju toy story kao vaspitno sredstvo, ja kad pustim klincima sjate se još na zvuke Dizni logoa, i mirni su kao bubice skoro dva sata koliko traje :)) Ne kažem da im je interesantna priča i razvijanje likova, ali ko da pušta film neku drogu namenjenu deci koja ih omami, ceo taj dizajn i ideja su delo nekog suvog genija. Vidish, moji klinci ne vole Toy Story... Sa druge strane obozavaju Cars :) I neverovatno kako se loze na Mickey Mouse Clubhouse koji mene maximalno smara. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 District 9 (2009) 6/10 odlična kritika, mada pre bih rekao 5.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathcrow Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 The Book of Eli (2010) 6/10 Pearl Harbor (2001) 9/10 - Po stoti put,al eto,mnogo mi se svidja film Wanted (2008) 7/10 Veceras ide Centurion i How To Train Your Dragon. In war, there are no unwounded soldiers. ~José Narosky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 sine, pogledaj malo kako drugi postuju. nama ništa ne znači spisak filmova koje si gledao, nego neka kritika, mišljenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts