Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Ovo za Signs ne stoji, nigde nije naglašeno da vanzemaljci ne znaju kako voda deluje na njih, a na planetu su možda došli prisilno, jer nisu imali drugog izbora/planeta za resource draining.

pa sad, pricha u filmu ide kako su ti znakovi vec decenijama na zemlji sa razlogom, tako da nije kao su dosli tu prekjuche. A nije i da je zemlja jedino mesto sa vodom, barem u obliku leda...

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Poceo da gledam Spartacus God's of the Arena,3 epizode,malo previse onih Asssasin's Creed efekata al' sve u svemu ok za ubijanje vremena xD

Ako je neko informisan da li ce biti jos serijala?

Koliko znam glumac što igra Spartaka je uspešno operisan i uveliko snimaju drugu sezonu.

Shto se tiche Battle:LA, evo samo nekoliko primera:

1. Vanzemaljci su doshli na Zemlju da bi uzeli vodu, ali su reshili da napadnu ljude koji zive na kopnu?!? Mogli su hiljadama godina da drainuju vodu iz okeana i niko ne bi nishta primetio...

4. Krstarece rakete se navode laserom (koji mega bullshit)

Zarad političke korektnosti da te ispravim.

Copperhead AT navođeni projektili kojima su gađali komandni centar se ispaljuju iz 155mm haubice i navode se laserom na metu. Naravno, cela scena je bullshit pošto je to artiljerijsko zrno sa krilcima a ne raketa sa sopstvenim pogonom.

Što se tiče plana napada, najlogičnije je da udare populacione centre koji su pritom snabdeveni vodom, jer da se spuste negde u okean dali bi vremena ljudima da se organizuju i udare prvi. Mi zapravo ni ne znamo ko su vanzemaljci - samo vidimo neke vojnike koji su verovatno eksperiment na nivou cylon raidera.

Ovo me je podsetilo na kratku SF priču iz Politikinog Zabavnika koju sam pročitao kao klinac. Protagonista je tip koji se šeta na novogodišnju noć i razmatra filmove poput Rata Svetova i gde su sve pogrešili, i kako bi da se on pita prvi talas invazije bili mikroorganizmi koje bi ispustio u atmosferu. U tom momentu se osvrne oko sebe i vidi da pada ružičast sneg..

Edited by cali

AMC-ova nova serija The killing. U pitanju je krimi drama, jedan zlocin. Ne znam da li ce imati centralni plot na nivou sezone ali ovo je prvi pilot koji me je kupio ne znam od kad. Dve epizode u jednoj. Mracna je serija, i vidi se odmah da nije holivudski stilizovana. Nema glupih CSI uglova i sljastecih, dinamickih kadrova i close-up gluposti. Radnja se razvija prirodno, nema deus ex machina trikova. Stvarno covek stekne utisak da ako bi se stvari desile, mogle bi vrlo lako da izgledaju upravo kako su prikazane. Svemu je data ljudska nota. Zlocin nije tamo neki broj, kvota za ovu nedelju. Likovi su mnogo vise od generickih plot forwardera, od krvi su i mesa, nisu narocito lepuskasti ni kliseizirani. Svako se trudi da vodi neki svoj zivot, i vidi se kako ono sto se desava utice na likove. Mozda su u drugoj polovini ubacili jednu, dve emo scene viska ali sta da se radi. Ukupni utisak je sjajan. Podseca me na Twin Peaks, posebno zbog central plota, minus supernatural i Lynch blesavosti :). Jedva cekam sledecu!

Edited by r_10

This sentence defines me.

Battle Los Angeles

nije tako strasno kao sto se moglo naslutiti po pljuvajnu sa svih strana

ono solidno holivudsko vojno proseravanje

po pitanju raketa ispaljenih, tj zrna nadjoh ovo

Laser-guided munitions use a laser designator to mark (illuminate) a target. The reflected laser light ("sparkle") from the target is then detected by the seeker head of the weapon, which sends signals to the weapon's control surfaces to guide it toward the designated point. Laser-guided bombs are generally unpowered, using small wings to glide towards their targets. Powered laser-guided missiles, such as some variants of the US AGM-65 Maverick and the French AS.30L, use the same guidance system, but have greater range and maneuverability because they are not limited to unpowered flight. Some LGB's have been fitted with strap-on rocket motors to increase their range; one such weapon is the USN AGM-123 Skipper.

tako da nije nemoguce, mada jeste smesno, kao i svi moguci dijalozi, kao i sam kraj... wtf... ali ok, kakvo sam sranje ocekivao dobro je proslo

fallout_table.gif

Sinoc odgledah "The boy in the striped pyjamas" ----> http://www.imdb.com/title/tt0914798/

Dobar film za one koje vole tematiku WWII. Preporuka. I ako moze neko da mi preporuci isto neki film takodje WWII tematike, a da nije Pearl Harbor, Enemy At The Gates, Saving Pvt. Ryan, hvala :)

edit: i da nije "Sindlerova lista" i "Zivot je lep" :)

Edited by dJAPEmutd

THE GREEN HORNET

green_hornet_poster_03.jpg

Pošto još nisam stekao alergiju na debeljka Rogena, nije mi teško palo da odlgedam ovo, iako se film svo vreme batrga na površini pokušavajući da proda tu i tamo smešne fazone i nategnutu hemiju između dvojice protagonista koja jedva da funkcioniše (najviše ne zahvaljujući azijatu koji izgleda kao da još nije savladao sve lekcije iz dikcije engleskog jezika kada su počeli sa snimanjima). Osim njih dvojice i pomalo razvučene radnje (ali i sasvim solidne priče), sledeći promašaj je pregadna (u licu) i prezgodna Kameron Dijaz, koja, iako nije uberannoying kao u svojih predhodnih 10 filmova, potpuno nepotrebna ovde jer je ubačena isključivo kao nekakav polujadan izgovor za "ljubavni" interes dvojice glavnih junaka.

Sa druge strane, pojedine akcione scene su naprosto fantastično režirane i izvedene (prvi fajt i naročito tuča između Rogena i Kejta kasnije), Kristofer Volc je perfektan kao neurotični iskompleksirani crime lord i mogli bi neki spin off samo o njemu da snime opušteno, dok je najjači adut filma automobil kojim se vozikaju okolo i satiru kriminal i koji se mnogo više može nazvati glavnom junakom filma.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Green Hornet je takav krsh od filma da sam prvi put u zivotu uspeo da zaspim gledajuci film o nekom super heroju :tf:

Juche sam gledao The Inside Job, dokumentarac o finansijskom sistemu US of A i uzrocima krize - generalno film koji vredi pogledati zato shto se popularnim jezikom objasnjava koliko ceo svet zavisi od nekolicine gramzivih kretena koji su spremni da unishte sve samo da bi zaradili josh jedan dolar... Shto je najgore, niko od njih nije nishta izgubio za vreme krize, vec su se josh vishe obogatili.

А в чем сила, брат?

Proveri dal si gledao usa verziju gde je skraceno 20min il tako nesto :/

Posto vidim na nekim forumima da kazu da je bolje cekati "original".

Odgledao sam izgleda kraću verziju. I ona mi je prebrutalna. Ako neko nadje ovu produženu neka baci link.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...