Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme


Guest

Recommended Posts

nema nikakav šmek apsolutno. priča je takva da se na kraju svake epizode vraćaju na status kvo, jednom u pet epizoda se nešto promeni; hemije među glumcima nema, gluma je prosečna, nema jednog harizmatičnog glumca, a ni inara nije seksi osim ako se ložiš na taj trip

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A tek sledi najbolje, kad se setim samo onih ludih Meksikanaca :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

jedino sto valja u V jeste inara....btw jel ima josh neko utisak da joj CGI izduzuju vrat? Kapiram da ne, ali ipak deluje chudno, sto je odlichno za tu ulogu

Uvek je imala takav vrat, samo u Firefly nije upadao u oči zbog duge talasaste kose.. mmm

Link to comment
Share on other sites

King's Speech

Interesantan i zabavan film, mada nisam siguran da ima neku monumentalniju i dublju prichu (osim prijateljstva dva coveka iz razlicitih staleza, gde onaj koji je plebejac pomaze patriciju). Steta sto nema vishe zajednickih scena gde su samo Rash i Firt, jer su one najzanimljivije (poput one kada kralj psuje ili kada su u Vestminsterkoj katedrali)

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Season Of The Witch, posle gledanja sam imao isti osecaj kao posle novog Robin Huda...sve je to kao nesto pokusano, ali nije uradjeno kako treba. Jedina svetla tacka filma su tandem Cage i Ron Perlman.

i

Zasto Ron Perlman mora svaki film da pogine? Na pocetku svakog njegovog filma znam da je u najavi mrtav. Pomalo bzvz skroz.

Link to comment
Share on other sites

zato mi je paranormal activity bio strasan jer se tamo vrata otvore i zatvore sama od sebe i to polako, bez slasherskih fazona i onda umrem od zenta jer kontam kad bi neko krenuo da mi otvara vrata od sobe da bih odlepio. progresivno je film bio sve manje strasan, da bi na kraju otisla sva misticnost i nepoznato i poslednjih pola sata i nisu vise horor. ali recimo ovo sa vratima (ako se ne varam, to je prvo sto je snimljeno) me je ubacilo u mucnu anksioznost do kraja filma.

E i ja sam sa ekipom sa kojom cesto gledam filmove gledao i Rec i PA, i isto smo se podelili.

Ili se lozis na krv, ruznocu i strecalice (rec) ili na senku koja se pomerila u perifernom vidokrugu :D

Everytime I cross the line

I push the boundaries out a little...

Link to comment
Share on other sites

Na konto Rec vs PA, meni je jedno hiljadu puta strašniji PA, jedan od retkih filmova zadnjih godina koji mi je vratio onaj osećaj iz detinjstva da stopalo ne sme da viri iz ćebeta, jer sam se tako osećao kad sam lego nakon PA u krevet :D

Mene generalno više usere nešto što je apstraktno, čemu ne možeš da se suprotstaviš i pred čim si nemoćan. Sve što mogu da izudaram ma kako zajeban zombi ili šta već bio, nije mi toliko strašno jer znam da mogu da mu se najebem majke.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

au da, planet teror je do jaja:)

licno ne volim takve filmove, al ovaj je bas dobro odradjen, pa sam iznenadjujuce uspesno premostio svoj anti-hipsterski jaz prema tres filmovima:) mislim, ono je tolko gotivno da nije tres nego visokokvalitetna preterana akcija:)

pogotovo onaj glavni car sa nozicima.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

the next three days mi je bio sasvim dobar, al da skrenem pažnju na francuski original iz 2007-e koji mi je bio još bolji.

američka verzija ima svoje prednosti, jer je rasel krou pokidao i sjajan je suspenz u filmu, ali mi je zato francuska verzija realističnija i to ne samo po tehnikalijama, nego i po raznim reakcijama različitih aktera tokom filma itd. prosto nisam imao taj "american dream gone wrong" feeling, što je za mene plus.

s druge strane, baja u francuskoj verziji, iako sjajan, mi nije tako dobar kao rasel, za čijeg se lika stvarno videlo kako se jebeno usrao na pojedine momente i prelomne tačke u filmu.

e da, i sucker punch, sjajan, sjajan :D kvalitetna besmislica sa solidnom glumom, vrhunskim efektima i sjajnom zikom kroz ceo film, uživao sam tokom svake sekunde. prvi film koji sam stvarno želeo da vidim u 3D-u (i nisam, jer ga nema, kod nas), i duša me boli.

Edited by Mr. Nobody

:-)

Link to comment
Share on other sites

E i ja sam sa ekipom sa kojom cesto gledam filmove gledao i Rec i PA, i isto smo se podelili.

Ili se lozis na krv, ruznocu i strecalice (rec) ili na senku koja se pomerila u perifernom vidokrugu :D

pa da, ali po mom nekom tripu, strecalice su jeftin trik, a ne pravi strah. mislim, uplasice te i buket karanfila ako ti iskoci odjednom:) a krv ko krv, opet nije strah fazon nego ne znam, ne volis krv:) i sad ako napravimo film gde sat i po vremena iskacu karanfili na svakih tri minuta, to je najstrasniji film - mislim jeste, pola bioskopa ce da dobije srcku, al se nece plasiti, samo ce se prepadati povremeno. strah je nesto drugo, mislim na neki potpuniji strah, duzi...

nije sad da pricam dal je bolji rec ili pa, nego cisto ovako generalno. zato mi je i ring recimo bio strasan kad sam gledao, ono, konj krene da luduje po trajektu i ja sam u fazonu KOJI KURAC TI SI KONJ NE TREBA DA SKACES PO KOLIMA JEBEM VAM MATER SVIMA STO SI SKAKAO SKAKAO i onda sam anksiozan i zentam se same atmosfere i nelagodno mi je i jezivo i sta sve ne.

Sve što mogu da izudaram ma kako zajeban zombi ili šta već bio, nije mi toliko strašno jer znam da mogu da mu se najebem majke.

taj neki fazon, ko sto sam i napisao par postova ranije, ako te juri dvaes skinsa, ti si najebo i zentas se, ali to je druga vrsta straha, nije ti nista jezivo, mucno, nije ti 'nelagodno u mozgu', samo si u fazonu "bratebratebrate daj da nadjem neki ulaz':)

inace, gledao sam the patriot, nisam znao da je jebeni emerih, kad sam video u spici, vec je bilo kasno:(

film je uspeo da mi sjebe onaj sa vulkanom gde vatrogasac skace u lavu da bi spasao iritantnu gospoju sa top liste emerihovih carskih filmova, svaka cast rolande, you have outdone yourself again!

pokusao sam da gledam da vincijev kod, ne znam ni sam zasto, nisam uspeo:)

gledao sam king's speech, simpatican film, nije lose.

law abiding citizen, okej, pred kraj me razocarao mnogo, al dobro, okej za ubiti vreme.

nemam nesto srece, aj preporucite nesto u periodu 2000-2010, da je lalala holivudstina, al da je dobro. moze i neki horor...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...