iguana Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 The next three days - http://www.imdb.com/title/tt1458175/ Zalosno mi je kad vidim kakve dosadne ( ne mogu reci loshe ali svakako mogu reci dosadne) filmove pravi jedan od mojih top 5 glumaca, Rasel Krou, u poslednjih par godina... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Ima G jos nekoliko epizoda SG:U da se odgleda, sto je snimljeno i to je to. Kruzi neka prica da ce neko da otkupi ali to je truba realno. Kao sto si i rekao, gomila hipstera i pedera sa SyFy-a ubijaju zanr. Zabole me za likove koji glumataju kako love duhove dok buku pravi kolega iz susedne sobe. Mene bi bio blam da mi je to posao, tipa "E, brate, sta radis ti?" sledi "Nista, pravim se da sam duh" edit: Zivo me zanima kako ces da odreagujes na Babylon5, matora a kultna :) odgledao sam i drugu sezonu ono sto je izaslo, zaista steta sto i cela prva nije bila u tom fazonu, kako je odmicala druga sezona zaista su se popravili do iznad proseka i onda prc, sad krecu redovni izlasci epizoda sto su snimljeni i nema vise... realno ipak mi se svidela pred kraj serija.... najbolja mi je dilema, bozija volja ili kreacija neceg inteligentnog gde se manje vise sprdaju sa religijom :P realno gluma se popravila, izbaceni su dosadni likovi ili im smanjene uloge, ima vise price desavanja i sl... jebg, mnogo im je trebalo da se poprave... babylon 5 sam pustao i pokusavao na momente, jebg nemam toliku vulju trenutno da gledam onu produkciju i vanzemaljce sa cudnim frizurama koji pricaju engleskim sa ruskim naglaskom ... ebga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 The next three days - http://www.imdb.com/title/tt1458175/ Zalosno mi je kad vidim kakve dosadne ( ne mogu reci loshe ali svakako mogu reci dosadne) filmove pravi jedan od mojih top 5 glumaca, Rasel Krou, u poslednjih par godina... film je pointless Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 istina. ne mogu da kazem da je nesto u filmu bash loshe, ali kada ga odgledash deluje bash nekako za zaboravbtw SG svet i Babylon 5 mi je neverovatno loshe odglumljen i jeftinog izgleda, ma kakva pricha bila. Jedino sto mogu da gledam od tv sf serija je bio Star Trek It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 bsg? The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) istina. ne mogu da kazem da je nesto u filmu bash loshe, ali kada ga odgledash deluje bash nekako za zaborav ma meni je radnja totalno glupa, misi'im ajde, ta pricha je malkice interesantna, ali mi deluje kao da je na silu napravljen, i josh traje 2 jebena sata.... Edited March 8, 2011 by InfernOwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 istina. ne mogu da kazem da je nesto u filmu bash loshe, ali kada ga odgledash deluje bash nekako za zaborav btw SG svet i Babylon 5 mi je neverovatno loshe odglumljen i jeftinog izgleda, ma kakva pricha bila. Jedino sto mogu da gledam od tv sf serija je bio Star Trek O'rlly? "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Jaooo gleda mi se Firefly :) 'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see... My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people... Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid me take my place among them. In the halls of Valhalla... Where the brave... May live... ...forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) zaboravio sam na firefly,ali ta serija je trajala suvishe kratko pa i nije imala kada da dozivi test dugotrajnosti kvaliteta i zanimljivosti. evo,bsg je njesra vec posle druge sezone Edited March 8, 2011 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 TANGLED Prebolesna CGI animacija i neverovatni izrazi lica, klasično ispričana priča bez previše zezancija i rizika, pesme koje zapravo ne smaraju, ali se svo vreme oseća da su igrali sigurno i pravili non-edgy film koji treba da privuče što više publike u bioskope. Takođe, oseća se i nedostatak nekog pravog, epskog finala, bez obzira na nekoliko sjajnih scena (deo u krčmi, scena sa branom, scena sa lampionima i sl.). Konju dati Oskara, odlično je odradio posao. zaboravio si da pomenes kameleona, on je svoju ulogu odigrao besprekorno, trebalo bi da pokupi neku nagradu za ultra cute karaktera u drugom planu ove godine :) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) edit: greška Edited March 8, 2011 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Smoke http://www.imdb.com/title/tt0114478/ Coffee and Cigarettes http://www.imdb.com/title/tt0379217/ Prvi Džarmuš šmek, drugi Džarmuš for real! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 (edited) Ali kad se Marej pojavi... I emo Molina... Edited March 8, 2011 by zytherius Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 istina. ne mogu da kazem da je nesto u filmu bash loshe, ali kada ga odgledash deluje bash nekako za zaborav btw SG svet i Babylon 5 mi je neverovatno loshe odglumljen i jeftinog izgleda, ma kakva pricha bila. Jedino sto mogu da gledam od tv sf serija je bio Star Trek Ajde razumem SG, ali Babylon 5 je remek delo - kada sam pocheo da ga gledam (pre jedno 2 godine), prvih nekoliko epizoda sam terao sebe da gledam dalje. Posle polovine prve sezone nisam mogao da prestanem da ga gledam. Kada sam zavrshio sve sezone i filmove i onaj poslednji koji je izashao negde 2007, plakalo mi se... Neshto slichno je bilo i sa BSG, ali je tamo problem bio shto sam gledao poslednje 2 sezone kako su izlazile epizode pa sam se smorio do kraja. Kada bi neko danas napravio neshto shto je toliko dobro isprichano i toliko povezano medju sezonama kao Babylon 5, a sa korishcenjem specijalnih efekata koji su sada dostupni, toj seriji ne bi bilo cene! Iskreno se nadam da ce nekome to pasti napamet... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Podržavam Igija u svemu. Što se B5 tiče, serija je dobra do polovine četvrte sezone, kada postaje besmislena i svo povezivanje sveta joj u tome ne može pomoći. Osnovni problem sa tom serijom, po meni, je to što je htela da bude "realna" odnosno budućnost u kojoj se nalazimo je po čovekovom duševnom napretku ista kao sadašnjost (za razliku od STa na primer). Samim tim kada gledaš seriju lakše uviđaš ili bolje reći teže praštaš dramaturške propuste kojih ima mnogo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Konju dati Oskara, odlično je odradio posao. pip car! fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Boletu se svidjala serija dok su se rokali sa vanzemaljcima a cim je fokus presao na ljude kao budale i sklone samounistenju onda je izgubio interesovanje. To kao neciji komentar na BSG, "Dajte nam vise bitaka u svemiru!!!" .... Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Istina. BSG se sa 3. sezonom pretvorio u neshto gore od shpanske sapunice... ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 bsg samo treba da se odgleda do kraja...ja sam se isto bio smorio u jednom trenutku, ali kad se serija zavrsi, lepo sve to ispadne The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 ^ Istina. U jednom trenutku skrenu sa glavne price previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 ali kad se serija zavrsi, lepo sve to ispadne Kao kurva kad ti bane posle pet godina sa DNK dokazom da si otac njenog deteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 BSG: Kasandra ft. Space da ne ostanem dužan: Odgledah sad The warriors way. 'Nako, ali ipak ima nešto uvek mamojebački u katani na Divljem Zapadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 bsg samo treba da se odgleda do kraja...ja sam se isto bio smorio u jednom trenutku, ali kad se serija zavrsi, lepo sve to ispadne Been there, done that. Negde na pola 4. sezone sam pocheo da padam u nesvest od dosade i kolektivnih scena plakanja. Brate mili ako je SF u svemiru onda insistiram da u tome prshti space combat u svakoj drugoj sceni. Prema 3. i 4. sezoni BSG-a i ST:DS9 koji je meni nekako dosadnjikav i statichan izgleda kao pojam akcione svemirske opere. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 cudno je to kako quote na koji odgovaras moze opet da posluzi kao odgovor :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 pa svima se sere od pokazivanja kakva govna mogu biti ljudi dok su u svemiru, na ultimativnom svemirskom ratnom brodu ili dok se preganjaju za kojekakvim zanzemljacima... ali otprilike svaka serija se na ovaj ili onaj nacin toga doticala kroz svoje emitovanje.... bsg je to jos i solidno odradio sa par smarajucih epizoda... ali nekako je bsg imao vise uporednih radnji kroz jednu epizodu (realno ona zenturaca sto glumi nekakvog predsednika je dno dna, svakog momenta kada bi se pojavila ubijala mi je onaj dobar sf osecaj :)) ali svedoci smi danas da takvim serijama treba gledanost da bi se odrzale... a to je LJUBAV NEMA GRANICE!!!11 ili tako neko sranje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts