Pipboy Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 ima r5, tempting, tempting "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Ima kvalitetan rip, odgledah ga ja, odlican film, zaista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 odgledah buried, sasvim solidan vrlo dobar ka odlicnom :) cini mi se da ima par propusta ali nista katastrofalno i ne kvare film. kraj je dobar i dobro je i on realizovan, ja sam ocekivao drugacije i bolje sto nije bilo tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 ima na junkiu dvdrip izasao je Black Swan I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Buried - Uf, mnogo mi se dopao, prvenstveno jer me zivo interesovalo kako planiraju da snime film cija se radnja odvija u sanduku, ali ocigledno da im je poslo za rukom. Film niti je prekratak niti je predug po mom ukusu, nisu smarali sa nekim nebitnim scenama. The last airbender - xDDDDDD Get him to the Greek - S obzirom da od Hangover-a nisam pogledao neku pristojnu komediju ovo je doslo kao nesto super posle duzeg vremena. Odlicna gluma i odlican odabir glumaca po meni :) (Cak i mrtvi Diddy nije puno smarao) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 black swan odlican This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 ja bi dedija tuko na ulici, al sasvim pristojno je odglumio, atmosfera je na mestu, fore su dobro rezirane i montirane blabla, sve u svemu uspesna komedija koja ima dusu (ne toliko koliko one osamdesete na devedesete komendije, al za danas brate ima za izvoz). sad me gadjajte drvljem i kamenjem, ali meni je hangover neuspesan film. onaj fazon kad ne mozete tacno da pinpointujete sta je lose nego je sve nekako neuverljivo i neubedljivo. da mi neko prica fore iz filma, mislim da bi mi bilo smesno, ali film nekako fejluje. /raises shield brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Možda bih se složio sa tim, da nije zadnjih pet minuta filma koji su naprosto genijalni (ne kao sama fora, već i u kontekstu priče, kakva već da je). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Black Swan apsolutno fin. Filigranska prefinjenost psihopatije glume Natali Portman. I samozadovoljavanje naravno, Bole, trci na torrent :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Odgledao The Departed, odlican film, sve pohvale.. vrhunska glumacka ekipa, prica dobra.. nema sta drugo da se trazi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 how to train your dragon je bo te vrhunski :) 9/10 carski film stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 httyd sam hteo da propustim samo zbog retardiranog naziva. koliko mi je drago sto nisam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 naziv je najjaci, tolko je frojdovski da to nije normalno:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Machete - 9/10 Machete je film veka, slobodno ugasite topik. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 AGORA Odgledah ovo pre desetak dana, i prijatno sam iznenadjen. Film prati grcku filozofkinju Hepatiju i njene ucenike, u godinama pre i posle poslednjeg paljenja aleksandrijske biblioteke, od strane hriscana. Prikazani su zanimljivi odnosi u ranom hriscanskom svetu, ili bolje reci, u svetu u tranziciji iz odumiruce antike ka nadolazecem hriscanstvu. Vrlo dobar film. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1323594/ Despicable me, vrh :) nisam se toliko puta nasmejao jednom animiranom filmu... od od ... nemam pojma prvog ace age-a ? prosledjujem rur preporuku svima koji nisu odgledali vec :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 SAW 3D (iliti sedmi deo) Ahahah, kakvo smehotresno sranje od filma. Ono malo što su uspeli da poprave utisak sa šestim delom, pre svega zbog nekih kvalitetnih elemenata priče, sad su potpuno ugrobarili totalno konfuznim storyarkovima, KATASTROFALNOM glumom i dijalozima (gotovo je must se koliko je urnebesno loše) i sveopštim haosom koji u svim aspektima koji vrca sa filma (na momente se stiče utisak da se gledaju dva totalno odvojena filma, koje je neko spojio i isprepletao u jedan feature, a sve scene su preočilgedno snimane u nekim buđavim veštačkim enterijerima i među smorenim kulisama, preko kojih je nabacan neki usrani video filter, valjda da dočara tu neku rđu i metalic look, šta li). Jedino što valja (i to sporadično) su splatter slash scene sa klanjem i komadanjem žrtava, tu baš nisu štedeli ni krvi ni na kreativnosti, ali su i neke od tih scena smehotresne (uvodna na gradskom trgu, ollolololo). Odlično što su upokojili franšizu koja nikad nije trebala da odmakne dalje od prvog dela, samo da ne zveknu neki retardirani reboot za par godina. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Znači pojavila se neka gledljiva kopija? Baš da bacim pogled da vidim dokle su doterali sa ovim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 (edited) ima dvd rip vec nekih metar dana :) edit: da dodam, smece od filma! Edited December 30, 2010 by FATA prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Ultramarines the movie Ok film ako volite war40k univerzum, nije bas visokobudzetni film, animacijia likova i nije bas najbolja (ne ocekujte nesto poput dawn of war trailera), treba malo vremena da se razvije prica ali moze na kraju da prodje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 THE LAST EXORCISM Prilično uspeo psiho-triler sa primesama horora, snimljen prilično vešto u dokumentarističko-realističnom tonu, sve do zadnjih pet minuta or so filma koji su u oštroj disproporciji sa kvalitetnije odrađenom radnjom u dotadašnjem toku filma. Still, odlična i nelagodna atmosfera američkog redneck juga koja je sjajno dočarana, kvalitetni sporedni likovi koji izgledaju i deluju kao pravi ljudi i odlični glavni glumac-debitant (ako se ne varam) koji je kvalitetno dočarao propovednika-šarlatana koji svesno vara ljude, ali da bi im pomogao (i zaradio koju paru pride). "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 An Education Solidan film, vredi pogledati mozda su kraj samo malo usrali ali overall 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 The Brest Fortress Kad su Nemci krenuli u invaziju Rusije 1941. na jednoj poziciji su Rusi uspeli da pruže organizovan otpor devet dana, nezamisliv podvig u momentu kad se linija fronta udaljila stotinama kilometara ka istoku. Naravno, Rusi su ga usrali, kao i većinu patriotskih filmova koje su snimili, steretipnim likovima koji su sišli sa regrutacionih postera i nakalemljenim ljubavnim pričama. I dalje je gledljiv, ali će svi osim rusofila i armchair generala hteti da ga zaobiđu. Mongol Rusko/nemačko/kazahstanski film o ranim danima Džingis Kana. Zanimljiv film koji ulazi u detalje života ovog stepskog naroda i njihove običaje, i pokazuje kako je mladi Temuđin postao strah i trepet civilizovanog sveta. Topla preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Odgledah Despicable me - http://www.imdb.com/title/tt1323594/ Nemam šta da dodam na vaše pisanije, sjajan crtani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 odgledao kick-ass movie - mnogo dobra verzija real life super heroja ! svidja mi se ideja i mogu reci da je film vrlo dobro uradjen. -||- district 9 - dobar film za one koji vole filmove o vanzemaljcima. radjen je kao polu dokumentarac i nije losa ideja, fali par stvari ali ipak je vredan gledanja. I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts