Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

odgledah buried, sasvim solidan vrlo dobar ka odlicnom :) cini mi se da ima par propusta ali nista katastrofalno i ne kvare film. kraj je dobar i dobro je i on realizovan, ja sam ocekivao drugacije i bolje sto nije bilo tako :)

fallout_table.gif

Buried - Uf, mnogo mi se dopao, prvenstveno jer me zivo interesovalo kako planiraju da snime film cija se radnja odvija u sanduku, ali ocigledno da im je poslo za rukom. Film niti je prekratak niti je predug po mom ukusu, nisu smarali sa nekim nebitnim scenama.

The last airbender - xDDDDDD

Get him to the Greek - S obzirom da od Hangover-a nisam pogledao neku pristojnu komediju ovo je doslo kao nesto super posle duzeg vremena. Odlicna gluma i odlican odabir glumaca po meni :) (Cak i mrtvi Diddy nije puno smarao)

ja bi dedija tuko na ulici, al sasvim pristojno je odglumio, atmosfera je na mestu, fore su dobro rezirane i montirane blabla, sve u svemu uspesna komedija koja ima dusu (ne toliko koliko one osamdesete na devedesete komendije, al za danas brate ima za izvoz).

sad me gadjajte drvljem i kamenjem, ali meni je hangover neuspesan film. onaj fazon kad ne mozete tacno da pinpointujete sta je lose nego je sve nekako neuverljivo i neubedljivo. da mi neko prica fore iz filma, mislim da bi mi bilo smesno, ali film nekako fejluje.

/raises shield

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Možda bih se složio sa tim, da nije zadnjih pet minuta filma koji su naprosto genijalni (ne kao sama fora, već i u kontekstu priče, kakva već da je).

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

AGORA

MV5BMTA2MjIwMjE0MjZeQTJeQWpwZ15BbWU3MDU4ODIwODI@._V1._SY314_CR3,0,214,314_.jpg

Odgledah ovo pre desetak dana, i prijatno sam iznenadjen. Film prati grcku filozofkinju Hepatiju i njene ucenike, u godinama pre i posle poslednjeg paljenja aleksandrijske biblioteke, od strane hriscana. Prikazani su zanimljivi odnosi u ranom hriscanskom svetu, ili bolje reci, u svetu u tranziciji iz odumiruce antike ka nadolazecem hriscanstvu. Vrlo dobar film.

SAW 3D (iliti sedmi deo)

Saw3d-poster.png

Ahahah, kakvo smehotresno sranje od filma. Ono malo što su uspeli da poprave utisak sa šestim delom, pre svega zbog nekih kvalitetnih elemenata priče, sad su potpuno ugrobarili totalno konfuznim storyarkovima, KATASTROFALNOM glumom i dijalozima (gotovo je must se koliko je urnebesno loše) i sveopštim haosom koji u svim aspektima koji vrca sa filma (na momente se stiče utisak da se gledaju dva totalno odvojena filma, koje je neko spojio i isprepletao u jedan feature, a sve scene su preočilgedno snimane u nekim buđavim veštačkim enterijerima i među smorenim kulisama, preko kojih je nabacan neki usrani video filter, valjda da dočara tu neku rđu i metalic look, šta li). Jedino što valja (i to sporadično) su splatter slash scene sa klanjem i komadanjem žrtava, tu baš nisu štedeli ni krvi ni na kreativnosti, ali su i neke od tih scena smehotresne (uvodna na gradskom trgu, ollolololo). Odlično što su upokojili franšizu koja nikad nije trebala da odmakne dalje od prvog dela, samo da ne zveknu neki retardirani reboot za par godina.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

THE LAST EXORCISM

The_Last_Exorcism_6.jpg

Prilično uspeo psiho-triler sa primesama horora, snimljen prilično vešto u dokumentarističko-realističnom tonu, sve do zadnjih pet minuta or so filma koji su u oštroj disproporciji sa kvalitetnije odrađenom radnjom u dotadašnjem toku filma. Still, odlična i nelagodna atmosfera američkog redneck juga koja je sjajno dočarana, kvalitetni sporedni likovi koji izgledaju i deluju kao pravi ljudi i odlični glavni glumac-debitant (ako se ne varam) koji je kvalitetno dočarao propovednika-šarlatana koji svesno vara ljude, ali da bi im pomogao (i zaradio koju paru pride).

The Brest Fortress

1290120222_1289986591_brestskaya_krepost1.jpg

Kad su Nemci krenuli u invaziju Rusije 1941. na jednoj poziciji su Rusi uspeli da pruže organizovan otpor devet dana, nezamisliv podvig u momentu kad se linija fronta udaljila stotinama kilometara ka istoku. Naravno, Rusi su ga usrali, kao i većinu patriotskih filmova koje su snimili, steretipnim likovima koji su sišli sa regrutacionih postera i nakalemljenim ljubavnim pričama. I dalje je gledljiv, ali će svi osim rusofila i armchair generala hteti da ga zaobiđu.

Mongol

mongol_poster.jpg

Rusko/nemačko/kazahstanski film o ranim danima Džingis Kana. Zanimljiv film koji ulazi u detalje života ovog stepskog naroda i njihove običaje, i pokazuje kako je mladi Temuđin postao strah i trepet civilizovanog sveta. Topla preporuka.

odgledao kick-ass movie - mnogo dobra verzija real life super heroja ! svidja mi se ideja i mogu reci da je film vrlo dobro uradjen.

-||- district 9 - dobar film za one koji vole filmove o vanzemaljcima. radjen je kao polu dokumentarac i nije losa ideja, fali par stvari ali ipak je vredan gledanja.

I know i can!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...