Immortalis Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) dosta vise o tom glupom filmu ffs... edit: mislim na hurt locker Edited July 21, 2010 by Immz This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 posto nisam internet konan, iskuliracu nekako tvoj post. mada, svaka ti cast, nije bilo lako. ljudi moji, pa moj zen je neverovatan. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 dobio si komsiju na wall of text :) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 ljudi moji, pa moj zen je neverovatan. koji si ti ludak gledao sam Repo Men, očekivao sam dobru akciju ali od nje ništa do poslednjih 20 minuta filma, i to prilično meh scene. Film mi je bio smor, atmosfera mi nije odgovarala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 film je sranje :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 zapao sam u neki trip da mi se gledaju filmovi, ne znam sta mi je. pustio sam v for vendetta i smorio sam se. strip sam citao nedavno i odlican je. film nema niti atmosferu, niti radnju, niti setting, niti karakterizaciju niti poentu ko strip. mislim, bas toliko da izmase, sramota. a i tu su morali da ubace 'ameri carevi' trip, e jebiga. a strip je stvarno dobar sa fundamentalnim temama, zen tripovima, psihologijom... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nisam čitao strip, ali meni je film bio jako dobar(možda baš zbog toga). Scenu kada preuzme kanal i pusti svoj govor je fapfap.gif gledao sam je jedno 10 puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Jel gledao neko Inception? mogao bi da padne neki review?? kazu da je film bolescuga :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 mislim da mi se povrace na ideju da http://www.imdb.com/name/nm0330687/ igra ozbiljnu ulogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 brate jel on G.I Joe Cobra sta tu ima lose :D I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Nisam čitao strip, ali meni je film bio jako dobar(možda baš zbog toga). Scenu kada preuzme kanal i pusti svoj govor je fapfap.gif gledao sam je jedno 10 puta. pa, pazi, da nisam citao strip, mozda bi mi bio dobar. ali veruj mi da kad kazem da je omasio sve, da to nije fanboi rant jer ako nesto mrzim to je fanboi rant:) a evo tebi jedan domaci zadatak - oma da si procitao strip:) nadji pdf negde i procitaj, zasto ovo kazem, zato sto mislim ce se tebi svideti verovatno vise nego meni, a ja sam odusevljen. prosto se zapitas 'kako bre on to radi' za ovog alana mura. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 mislim da mi se povrace na ideju da http://www.imdb.com/name/nm0330687/ igra ozbiljnu ulogu 500 days of summer,odlican film :P http://www.imdb.com/title/tt1022603/ UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Meni je taj film bio loš, jedva sam ga pogledala. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Ja sam izvalio da ga vecina zena ne voli, dok vecina muskaraca moze da se pronadje u glavnom liku pa mu je zato gotivan. Edited July 21, 2010 by dustman sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 A možda je razlog to što je većini žena glavni lik izgledao kao spineless whiny little bitch. :P Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Pa ne moze svaki film da ima Gerard Batlera koji se raznezi u zadnjih 3 minuta filma :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 500 days dobar je filmic Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Srpski film, sranje ranga Drakule 3000 i Megida. Toliko sranje da je Epsko. Manje od Drakule 3000 ali vishe od Megida. Ko je gledao ta 2 filma zna o chemu pricham. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 bravo drede, o, najpametniji covece, o etalonu procene i percepcije, o, ti koji imas uvid u tajne kosmosa, mi glupi ti se klanjamo... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 hot tub time machine - super, hvala na preporuci kick-ass - na trenutke dosadan, na trenutke mega zanimljiv. u svakom slucaju treba odgledati. btw. koristi se pesma iz 28 dana kasnije, kao i nacin snimanja par scena iz istog filma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 GHOST WRITER http://www.imdb.com/title/tt1139328/ OOOooodlichan film. Nema tu nista posebno novo, na trenutke ce se nekome chiniti i vec vidjenim i naivnim, ali je sve uz pomoc odlichno kastinga, rezhije, odabira lokacija,fotografije i muzike spakovano u VEOMA zabavan i interesantan film It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 sedeo sam na festu sediste iza ralfa fajnsa za vreme ghost writera, he approved as well :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 gledo sam echelon conspiracy i the a-team i ne zna se koji je gluplji... ustvari gluplji je a-team, al su oba ochajna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 a ja sam bas razmisljao da idem da gledam a-team u rodi danas :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 bravo drede, o, najpametniji covece, o etalonu procene i percepcije, o, ti koji imas uvid u tajne kosmosa, mi glupi ti se klanjamo... Jbg horor/snuff filmovi su mi ipak omiljena kategorija...mozhda sam se nagledao suvishe stvari pa mi je ovo komedija. Sranje je ako ga gledash ko horor/snuff, ako ga gledash kao indie komediju...krajnje kvalitetan film sa preporukom za gledanje. Dodatno me iznerviralo lupetanje domacih medija po kojima ispadne Srpski Film novi Martyrs...da nije bilo toga, i forsiranja da je snuff...sasvim bi bio zadovoljan filmom :) shta vishe krajnje je osvezhavajuc za srpsku kinematografiju...al jbg kad su ga mediji gurali u internacionalnu kinematografiju i snuff...u kom sluchaju je na tom nivou i u toj kategoriji - ovaj film sranje. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts