Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

posto nisam internet konan, iskuliracu nekako tvoj post. mada, svaka ti cast, nije bilo lako.

ljudi moji, pa moj zen je neverovatan.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ljudi moji, pa moj zen je neverovatan.

koji si ti ludak [roflmao]

gledao sam Repo Men, očekivao sam dobru akciju ali od nje ništa do poslednjih 20 minuta filma, i to prilično meh scene. Film mi je bio smor, atmosfera mi nije odgovarala.

zapao sam u neki trip da mi se gledaju filmovi, ne znam sta mi je.

pustio sam v for vendetta i smorio sam se. strip sam citao nedavno i odlican je. film nema niti atmosferu, niti radnju, niti setting, niti karakterizaciju niti poentu ko strip. mislim, bas toliko da izmase, sramota. a i tu su morali da ubace 'ameri carevi' trip, e jebiga.

a strip je stvarno dobar sa fundamentalnim temama, zen tripovima, psihologijom...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Nisam čitao strip, ali meni je film bio jako dobar(možda baš zbog toga). Scenu kada preuzme kanal i pusti svoj govor je fapfap.gif gledao sam je jedno 10 puta.

pa, pazi, da nisam citao strip, mozda bi mi bio dobar. ali veruj mi da kad kazem da je omasio sve, da to nije fanboi rant jer ako nesto mrzim to je fanboi rant:)

a evo tebi jedan domaci zadatak - oma da si procitao strip:) nadji pdf negde i procitaj, zasto ovo kazem, zato sto mislim ce se tebi svideti verovatno vise nego meni, a ja sam odusevljen. prosto se zapitas 'kako bre on to radi' za ovog alana mura.

Ja sam izvalio da ga vecina zena ne voli, dok vecina muskaraca moze da se pronadje u glavnom liku pa mu je zato gotivan.

Edited by dustman

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

bravo drede, o, najpametniji covece, o etalonu procene i percepcije, o, ti koji imas uvid u tajne kosmosa, mi glupi ti se klanjamo...

GHOST WRITER

http://www.imdb.com/title/tt1139328/

OOOooodlichan film. Nema tu nista posebno novo, na trenutke ce se nekome chiniti i vec vidjenim i naivnim, ali je sve uz pomoc odlichno kastinga, rezhije, odabira lokacija,fotografije i muzike spakovano u VEOMA zabavan i interesantan film

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

bravo drede, o, najpametniji covece, o etalonu procene i percepcije, o, ti koji imas uvid u tajne kosmosa, mi glupi ti se klanjamo...

Jbg horor/snuff filmovi su mi ipak omiljena kategorija...mozhda sam se nagledao suvishe stvari pa mi je ovo komedija. Sranje je ako ga gledash ko horor/snuff, ako ga gledash kao indie komediju...krajnje kvalitetan film sa preporukom za gledanje.

Dodatno me iznerviralo lupetanje domacih medija po kojima ispadne Srpski Film novi Martyrs...da nije bilo toga, i forsiranja da je snuff...sasvim bi bio zadovoljan filmom :) shta vishe krajnje je osvezhavajuc za srpsku kinematografiju...al jbg kad su ga mediji gurali u internacionalnu kinematografiju i snuff...u kom sluchaju je na tom nivou i u toj kategoriji - ovaj film sranje.

poz voz 2011

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...