Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

i dovla, ovo nije Nagare stil. zvanichno su objasnili da su prosle godine zavrshili sa Nagare i presli na Kodo (duh pokreta)

meni to sve izgleda isto, al dobro, ne pitaju mene. :)

i zar nije "nagare" na japanskom bese "duh pokreta", kako su tada tvrdili??

facebook.com/speed.rs

Krenula prodaja Nissan Juke-a u Srbiji! Cene od 15.490 do 22.990 evra, zavisno od verzije.

Veoma razumne cene, imajuci u vidu da je u ponudi i 1,6 turbo-benzinac sa cak 190 KS, cija je najjeftinija verzija vec 18.990 evra.

Ali boze, epski je ruzan... :(

nissan%20juke%2020.jpg

facebook.com/speed.rs

meni se sviđa što su primenili taj nagasaki stil na nešto što bi moglo u proizvodnju uz minimalne izmene. lepo proporcionisan auto takođe, to što ima obrise karme i xf-a je samo plus :)

meni se sviđa što su primenili taj nagasaki stil na nešto što bi moglo u proizvodnju uz minimalne izmene. lepo proporcionisan auto takođe, to što ima obrise karme i xf-a je samo plus :)

Ja nisam mogao da verujem da ce to u serijsku prozivodnju, kada sam ga video uzivo na zenevskom salonu... :O ne znam, meni je on u klasi sa SsangYong Rodius-om. :) Mada je tehnicki stvarno odlican, a kapiram da je i kvalitet izrade na nivou.

facebook.com/speed.rs

Ja baš htedoh da kažem kako mi deluje da je 15.000 malo za audi? :) Pa koliki je onda, kao C1 ili Aygo? :) Ako je bilo šta kao BMW serije 1 onda 15.000 nije puno. Ali kažem, možda lupam jer ne znam koliki je (da izvinete!).

btw, meni je ok ovaj Cruze.

http://www.audi.rs/yu/download/preisliste/Cenovnik_Audi_A1.pdf

^ cenovnik audija za srbiju

Kao sto vidite, najjeftiniji A1 staje 16.777 evra, sto je znacajno vise od 15.999 evra, koliko kosta osnovni MINI. MINI je slabijeg motora, ali je MINI. :)

I generalno MINI sada ima manje cene zbog nekih prodajnih akcija, gde bi ja npr. izdvojio ovaj model :) http://www.mini.rs/_shared_files/specijalna_akcija/_download_april/MINI%20Cooper%20S,%20Chili%20Red,%20966416.pdf

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...