Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

nabovi ste, odličan je novi A3, naročito unutra gde je pro kao i A1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ne znam šta da kažem za ovog mustanga, meni to jednostavno nije to ... sad je neki prelaz između masl automobila i japanskih nekih varijanti ... prosto mi deluje sad više evropski ... neće to amerikanci dozvoliti!!!

al to su već radili, mislim na ovo evropski/japanski izgled :)

17_2003%20and%201996%20Mustang%20Cobras.jpg

Oce Tojota ikada napraviti lepo auto?

Ja ne znam da li se ovi zajebavaju ili šta, ali ovo je nova Corrola u Japanu... Deluje kao da pucaš sebi u glavu od dizajna, bolje da ne menjaju aktuelni model...

toyota%20corolla%20201.jpg

toyota%20corolla%202.jpg

toyota%20corolla%2020.jpg

Heghlu'meH QaQ jajvam

Lepo sam ga dizajnirao :)

Nego mnogo mi bre preskačete moja omiljena hibridna i električna vozila, niko nije okačio ovo:

Porsche 918 Spyder - pojavljuje se sledeće godine, trebalo bi da Severni krug Nirburinga prolazi brže od Carrere GT. Pritom troši samo 3 l/100km, što i nije baš bitno ovima što štede pošto će koštati ~850.000$.

Spyder.jpg

porsche-918-prototype.jpg

Heghlu'meH QaQ jajvam

Tu nema nista novo, sve se to odavno vec znalo, samo sto su sad ufotkali tu test-mulu u toj nekoj foliji....

Inace, slika dana nam dolazi sa Nirburgringa!

Spy shot nove - SKODE RAPID na Nirburgringu xD xD xD

btw, koje ce to biti sranje od kola, sta bi sa onim lepim konceptom od pre par godina???

skoda%202.jpg

facebook.com/speed.rs

Ja ne znam da li se ovi zajebavaju ili šta, ali ovo je nova Corrola u Japanu... Deluje kao da pucaš sebi u glavu od dizajna, bolje da ne menjaju aktuelni model...

toyota%20corolla%20201.jpg

toyota%20corolla%202.jpg

toyota%20corolla%2020.jpg

hahaha ameri idu na japanski dizajn, evropljani na americki, ovi na onaj, oni na bemligaveckoji, a japanci odlepili i krenuli na ruski hahaha

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

Tu nema nista novo, sve se to odavno vec znalo, samo sto su sad ufotkali tu test-mulu u toj nekoj foliji....

Vidim ja da mi se ovde hejtuju hibridi :) Inače nije ovo mula u foliji, ovo su zvanicne Porsche fotografije, dakle nije folija nego verovatno jedan od mogućih konačnih izgleda, mada ne znam zašto bi ga napravili tako ružnog :)

btw, koje ce to biti sranje od kola, sta bi sa onim lepim konceptom od pre par godina???

Čekaj jel taj Rapid za Evropu isti kao i za Indiju, tj sedan Fabia ili je ovo zamena za Oktaviju? Ako je ovo drugo bolje da ga ne izbacuju...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Čekaj jel taj Rapid za Evropu isti kao i za Indiju, tj sedan Fabia ili je ovo zamena za Oktaviju? Ako je ovo drugo bolje da ga ne izbacuju...

Ja sam se nadao da ce biti nesto na fazon onog Rapid Concept-a iz Zeneve, ali oni ce izgleda izbaciti istu varijantu kao i u Indiji, sto ti kazes :(

facebook.com/speed.rs

skoda%202.jpg

Mislim da nece tako izgledati, jel vidis da je skodin logo onaj stari napred, a novi logo ubacen jos pre 6 meseci. Ovo je Indijska verzija ja mislim...

citygo2.jpg

Evo vidis na citigo modelu kako izgleda novi logo. Inace se ovaj logo/korporativni dizajn, novi Skodapro font itd koristi uveliko tako da nema sanse da bude star znak..

Edited by pirun

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...