sekira Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 drki pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 nabovi ste, odličan je novi A3, naročito unutra gde je pro kao i A1 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Ne znam šta da kažem za ovog mustanga, meni to jednostavno nije to ... sad je neki prelaz između masl automobila i japanskih nekih varijanti ... prosto mi deluje sad više evropski ... neće to amerikanci dozvoliti!!! al to su već radili, mislim na ovo evropski/japanski izgled :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 10, 2012 Author Report Share Posted May 10, 2012 Napravice nekoliko Juke-R modela, po prvim najavama - kostace oko 450.000 evra each! 3,8 V6 bi-turbo 545 KS 627 Nm facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 @ togfu - pa znam, al' zato i mislim da su se vratili na masl izgled, jer ovi nisu baš prošli najbolje. @ dovla - našli mu najbolji ugao :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ali je i dalje sranje, ofskroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Oce Tojota ikada napraviti lepo auto? Ja ne znam da li se ovi zajebavaju ili šta, ali ovo je nova Corrola u Japanu... Deluje kao da pucaš sebi u glavu od dizajna, bolje da ne menjaju aktuelni model... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 japan je drugi svet :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Novi Quashqai: А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 pa nije toliko loš, odazada me podseća na subaru onaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 SLEDEĆI RUROMOBIL!!!!!!!!! aj da vas vidim, ko zna iz glave šta je ovo? meni je trebalo jedno 10 minuta guglanja :( vw karmann ghia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 http://www.polovniautomobili.com/oglas631848/volkswagen_karmann_ghia/ wortheresee 2008 ... gomila vw standova ti nije bio clue? <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 sad se tamo pojavljuje sve iz VAG grupe tako da i nije neki hint Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Mercedes CLS by Misha Design !!! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Lepo sam ga dizajnirao :) Nego mnogo mi bre preskačete moja omiljena hibridna i električna vozila, niko nije okačio ovo: Porsche 918 Spyder - pojavljuje se sledeće godine, trebalo bi da Severni krug Nirburinga prolazi brže od Carrere GT. Pritom troši samo 3 l/100km, što i nije baš bitno ovima što štede pošto će koštati ~850.000$. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Tu nema nista novo, sve se to odavno vec znalo, samo sto su sad ufotkali tu test-mulu u toj nekoj foliji.... Inace, slika dana nam dolazi sa Nirburgringa! Spy shot nove - SKODE RAPID na Nirburgringu xD xD xD btw, koje ce to biti sranje od kola, sta bi sa onim lepim konceptom od pre par godina??? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Šta se desilo sa prednjim delom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Ja ne znam da li se ovi zajebavaju ili šta, ali ovo je nova Corrola u Japanu... Deluje kao da pucaš sebi u glavu od dizajna, bolje da ne menjaju aktuelni model... hahaha ameri idu na japanski dizajn, evropljani na americki, ovi na onaj, oni na bemligaveckoji, a japanci odlepili i krenuli na ruski hahaha postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Tu nema nista novo, sve se to odavno vec znalo, samo sto su sad ufotkali tu test-mulu u toj nekoj foliji.... Vidim ja da mi se ovde hejtuju hibridi :) Inače nije ovo mula u foliji, ovo su zvanicne Porsche fotografije, dakle nije folija nego verovatno jedan od mogućih konačnih izgleda, mada ne znam zašto bi ga napravili tako ružnog :) Inace, slika dana nam dolazi sa Nirburgringa! Spy shot nove - SKODE RAPID na Nirburgringu xD xD xD btw, koje ce to biti sranje od kola, sta bi sa onim lepim konceptom od pre par godina??? Čekaj jel taj Rapid za Evropu isti kao i za Indiju, tj sedan Fabia ili je ovo zamena za Oktaviju? Ako je ovo drugo bolje da ga ne izbacuju... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Čekaj jel taj Rapid za Evropu isti kao i za Indiju, tj sedan Fabia ili je ovo zamena za Oktaviju? Ako je ovo drugo bolje da ga ne izbacuju... Ja sam se nadao da ce biti nesto na fazon onog Rapid Concept-a iz Zeneve, ali oni ce izgleda izbaciti istu varijantu kao i u Indiji, sto ti kazes :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 da li je taj Rapid isto sto i Mission L o kome se ranije pricalo? nisam pratio sve to neko vreme :/ UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 jeste jeste, barem je trebao da bude :/ facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 A čekaj, zar Mission L ne treba da bude nova Oktavija? A ovaj Rapid samo Fabija sedan? Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Tu nema nista novo, sve se to odavno vec znalo, samo sto su sad ufotkali tu test-mulu u toj nekoj foliji.... Inace, slika dana nam dolazi sa Nirburgringa! Spy shot nove - SKODE RAPID na Nirburgringu xD xD xD btw, koje ce to biti sranje od kola, sta bi sa onim lepim konceptom od pre par godina??? Mislim da nece tako izgledati, jel vidis da je skodin logo onaj stari napred, a novi logo ubacen jos pre 6 meseci. Ovo je Indijska verzija ja mislim... Evo vidis na citigo modelu kako izgleda novi logo. Inace se ovaj logo/korporativni dizajn, novi Skodapro font itd koristi uveliko tako da nema sanse da bude star znak.. Edited May 23, 2012 by pirun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Pa daj onda neki inside info o tom Rapidu i potencijalno novoj Oktaviji? Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts