Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

Akcije iz Ljermontove :))

U redu da registrujem skuter i sad, neverovatno mi je kako ljudi dođu tamo sa tim nekim suludim idejama u glavi.

1. Jedan lik dolazi da registruje auto, uvezao iz nemačke, nije doneo probnu tablicu, onaj kupovni list, ništa od toga ("rekli mi u agenciji da ne treba")

2. Drugi lik došao da preregistruje sa stare na nove tablice, ostavio stare tablice u kolima. Onda je išao po njih, dok smo svi čekali u redu.

3. Jednog lika zeznuli na tehničkom, upisali pogrešan broj motora. To je tek da se ubiješ situacija, ti sve spremiš kako valja, zeznu te na tehničkom :) OK, možda je mogao da pogleda broj, ali kao, što bi to neko radio.

4. Neka došla da registruje četiri skutera, čekala 2 sata da bi joj rekli "a pa do 50 kubika registruješ u lokalnom opštinskom mupu".

5. I bio je i neki lik sa fiktivnom adresom, pa su ga odma' iskulirali.

6. A kad sam ja došao na red, ova što radi kaže "Jao izvini, moram do banke, eto me za 10 minuta" :))

Toliko "radosti" u dva sata čekanja, da to nema nigde.

Ovi što prodaju WV kod nas su ili skroz pukli ili oće baš da pokrenu prodaju - naime nudeVW Golf sa "flash" paketom opreme, koji nudi baš dosta stvari i 1.6TDI motorom za 15.999 eur. Ja kad sam pre skoro tri godine uzimao sličan auto sa sličnom opremom taj Golf je koštao 20-21k eur, pa vidite koliko su zaradjivali.

U drugim vestima pojavljuje se Up! kod nas po ceni od 7.999 eur za 1.0 MPI verziju i opremu koja uključuje: klima uređaj, ABS, daljinsko centralno zaključavanje, radio MP3, bočni vazdušni jastuci, elektropodizači prednjih stakala i „maps+more“ multimedijalni uređaj. Čak je ovaj multimedijalni touch-screen, što je mislim vrlo retko za ovako mali automobil. Ne znam šta bih tu još dodao od opreme u ovakvog mališana, eventualno ako neko oće baš automatski menjač...

20826410874fa7f65ba4c0e754797577_640x32485.jpg

Jedino što imam dve dileme, prvo - taj 1.0MPI motor bi valjda trebalo da izbacuje manje od 100 g/km CO2, a tu ide onaj popust države od 1000 eur, jel to uračunato u cenu ili ne? I piše da su sve cene uz Porsche Mobility, nije valjda skuplji ako ga uzimaš za keš?

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

samo malo da odbranim ove sto voze skupa kola po srbiji, polovina njih je kompenzovalo svoj posao preko polovnih kola jer para nema i onda uzimaju kola u nadi da ce ih prodati

pri tom ne mislim na onog seljobera sto prodaje range rovera od 1000 konja a ugradio mu gas, vec na brdo ljudi koji su ocajni da kada zavrse neki posao neki gazda shaban mu ponudi polovni skup auto kao jedino resenje(zaboga pa zvanicni mercedes prodajni centar i servis u sapcu nije mogao da isplati izvodjace radova nego im je gurao nove mercedese kao jedinu opciju) ... tako je bar u sapcu i okolini gde su ljudi ocajni imaju po nekoliko vozila u dvoristu u vrednosti od lupam 30-40k eura a jedva se krpe... kad bi ste znali samo kakav je sve krsh iz EU zavrsio kod nas, po njivama/shumama/dvoristima zaplakali bi ste kao mala deca

tuga, postali smo pravo smetliste

fallout_table.gif

Ne znam šta da kažem za ovog mustanga, meni to jednostavno nije to ... sad je neki prelaz između masl automobila i japanskih nekih varijanti ... prosto mi deluje sad više evropski ... neće to amerikanci dozvoliti!!!

Meni je glupo s ovim Mustangom što su pokušali da mu ubace taj "muscle" fazon, bolje da je bio kao onaj Fusion koncept.

Inače za Rav4 EV je najinteresantnije što je to u stvari treća generacija, evo slike prve :)

800px-Toyota_RAV4_EV_WAS_2012_0759.JPG

Heghlu'meH QaQ jajvam

Nije toliko ružna ova najnovija RAV na struju.

I dosta je različita od standardne RAV, za razliku od ove prve elektro prikazane na sajmu poljoprivrede u Begaljici, koja izgleda isto kao standardna, samo ima malo veće dupe.

lep je i lexus lfa i ovaj novi toyobaru i još par modela, tako da autor originalnog komentara za tojotu nije skroz u pravu. mada, imaju previše ovih fugly modela da bismo im oprostili.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...