dovlagsi Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 A ovaj? Eterniti Motors Artemis, serijska verzija. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 mogli su makar da nauče engleski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 24, 2012 Author Report Share Posted April 24, 2012 to nije engleski, to je grcka boginja vecnosti facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 koja moc! vecno bih ga otplacivao, dajte mi ga! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 280k jura, cijena prava sitnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 A ono spreda izgleda kao Skoda Yeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 2, 2012 Author Report Share Posted May 2, 2012 nooooooooooooooo facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Ne znam da li da stavim ovde ili u carbage :) Tri generacija Audija A3, deluje mi da je najveća promena kvaka na vratima :) http://www.youtube.com/watch?v=bUmUsNpw_NI&feature=player_embedded Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 od nazad isti kao A1, sere mi se od audija Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 bas su preterali sa kopiranjem, nikad ne bih kupio Audi. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Akcije iz Ljermontove :)) U redu da registrujem skuter i sad, neverovatno mi je kako ljudi dođu tamo sa tim nekim suludim idejama u glavi. 1. Jedan lik dolazi da registruje auto, uvezao iz nemačke, nije doneo probnu tablicu, onaj kupovni list, ništa od toga ("rekli mi u agenciji da ne treba") 2. Drugi lik došao da preregistruje sa stare na nove tablice, ostavio stare tablice u kolima. Onda je išao po njih, dok smo svi čekali u redu. 3. Jednog lika zeznuli na tehničkom, upisali pogrešan broj motora. To je tek da se ubiješ situacija, ti sve spremiš kako valja, zeznu te na tehničkom :) OK, možda je mogao da pogleda broj, ali kao, što bi to neko radio. 4. Neka došla da registruje četiri skutera, čekala 2 sata da bi joj rekli "a pa do 50 kubika registruješ u lokalnom opštinskom mupu". 5. I bio je i neki lik sa fiktivnom adresom, pa su ga odma' iskulirali. 6. A kad sam ja došao na red, ova što radi kaže "Jao izvini, moram do banke, eto me za 10 minuta" :)) Toliko "radosti" u dva sata čekanja, da to nema nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Ovi što prodaju WV kod nas su ili skroz pukli ili oće baš da pokrenu prodaju - naime nudeVW Golf sa "flash" paketom opreme, koji nudi baš dosta stvari i 1.6TDI motorom za 15.999 eur. Ja kad sam pre skoro tri godine uzimao sličan auto sa sličnom opremom taj Golf je koštao 20-21k eur, pa vidite koliko su zaradjivali. U drugim vestima pojavljuje se Up! kod nas po ceni od 7.999 eur za 1.0 MPI verziju i opremu koja uključuje: klima uređaj, ABS, daljinsko centralno zaključavanje, radio MP3, bočni vazdušni jastuci, elektropodizači prednjih stakala i „maps+more“ multimedijalni uređaj. Čak je ovaj multimedijalni touch-screen, što je mislim vrlo retko za ovako mali automobil. Ne znam šta bih tu još dodao od opreme u ovakvog mališana, eventualno ako neko oće baš automatski menjač... Jedino što imam dve dileme, prvo - taj 1.0MPI motor bi valjda trebalo da izbacuje manje od 100 g/km CO2, a tu ide onaj popust države od 1000 eur, jel to uračunato u cenu ili ne? I piše da su sve cene uz Porsche Mobility, nije valjda skuplji ako ga uzimaš za keš? Edited May 7, 2012 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 mislim da je subvencija uracunata u cenu facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 Da budem jos precizniji - u tu cenu je uracunata subvencija i odnosi se samo na kupovinu preko Porsche Mobility-ja. Svi ostali detalji ovde: http://www.volkswagen.rs/files/rs/download/datei/cenovnik_up_04_2012.pdf facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 samo malo da odbranim ove sto voze skupa kola po srbiji, polovina njih je kompenzovalo svoj posao preko polovnih kola jer para nema i onda uzimaju kola u nadi da ce ih prodati pri tom ne mislim na onog seljobera sto prodaje range rovera od 1000 konja a ugradio mu gas, vec na brdo ljudi koji su ocajni da kada zavrse neki posao neki gazda shaban mu ponudi polovni skup auto kao jedino resenje(zaboga pa zvanicni mercedes prodajni centar i servis u sapcu nije mogao da isplati izvodjace radova nego im je gurao nove mercedese kao jedinu opciju) ... tako je bar u sapcu i okolini gde su ljudi ocajni imaju po nekoliko vozila u dvoristu u vrednosti od lupam 30-40k eura a jedva se krpe... kad bi ste znali samo kakav je sve krsh iz EU zavrsio kod nas, po njivama/shumama/dvoristima zaplakali bi ste kao mala deca tuga, postali smo pravo smetliste Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2012 Author Report Share Posted May 8, 2012 Ovako ce najverovatnije izgledati buduci Ford Mustang A ovo je definitivan izgled Tojotine RAV4 u elektro-izdanju (EV). facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Oce Tojota ikada napraviti lepo auto? Mustang mi lici na Pezo 508 ili tako nesto. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Ne znam šta da kažem za ovog mustanga, meni to jednostavno nije to ... sad je neki prelaz između masl automobila i japanskih nekih varijanti ... prosto mi deluje sad više evropski ... neće to amerikanci dozvoliti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Meni je glupo s ovim Mustangom što su pokušali da mu ubace taj "muscle" fazon, bolje da je bio kao onaj Fusion koncept. Inače za Rav4 EV je najinteresantnije što je to u stvari treća generacija, evo slike prve :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Nije toliko ružna ova najnovija RAV na struju. I dosta je različita od standardne RAV, za razliku od ove prve elektro prikazane na sajmu poljoprivrede u Begaljici, koja izgleda isto kao standardna, samo ima malo veće dupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Oce Tojota ikada napraviti lepo auto? Napravili su 99-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 lol.. lujka tablice :) Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 lep je i lexus lfa i ovaj novi toyobaru i još par modela, tako da autor originalnog komentara za tojotu nije skroz u pravu. mada, imaju previše ovih fugly modela da bismo im oprostili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 9, 2012 Author Report Share Posted May 9, 2012 Lexus IS je nesto najlepse sto su uradili, po meni, ako racunamo Lexus. A ona Celica i dan danas izgleda odlicno, zadnji deo je savrsen! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Pa jedino ako Porsche racunamo u VW.U stvari to je malo preterano, ali ne verujem da ista kancelarija u Toyoti crta i jedne i druge... "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts