Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Iscimao me danas neki lik kad sam se parkirao da upalimo njegovu Lanciu na kablove, i ja kao ok, samo kako ćemo sad da izokrećemo kola, on kao "nema frke, meni je akumulator u gepeku pozadi", kad ono stvarno :) nisam im'o pojma da neko stavlja akumulator pozadi.

samo sam to hteo da podelim sa vama :)

Blah, idealno bi bilo kad bi taj kupe na kraju i ispao kao taj koncept, meni deluje da će to biti samo malo spljoštenija C-klasa. Isto kao što mi deluje da su mnogo "ublažili" A-klasu od onog inicijalnog koncepta koji je realno bio vrh.

Heghlu'meH QaQ jajvam

izvalio sam da me strašno odbija ogromna trokraka zvezda na prednjoj masci svakog mercedesa, nekako mi je vulgarna. al bočna linija ovog CLA-a najviše liči na prvi CLS, koji mi je i dalje najlepši od tih "kupea", tako da mu je to plus

csb

lambo i postoji da bi pravio blesave automobile tako da (po meni) nije neko svetogrđe što prave džip. a i izgleda prilično zanimljivo, mada slike tj. chopovi nisu neki.

i baš me zanima da li će neko konačno izbaciti serijski automobil sa kamerama umesto retrovizora, pošto bi ovo izgledalo baš grozno sa onim velikim ogledalima kakva inače idu na džipove.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...