Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

Taj B Class je ruzan do bola, bio i ostao. Kapiram da je dobar auto "pod haubom", ali za te pare mozesh da kupish neki mega nabudzen Ford S-Max ili VW Touran koji su vrh kombiji, da ne pricham o Mazdi 5 - kapiram da mozesh da kupish dve za cenu jednog B Classa u standardnoj opremi :tf:

Shto se Porshea tiche - bash me zanima shta bi se desilo da su zaista promenili dizajn 911-ice?!?

А в чем сила, брат?

B klasa nije baš najlepši auto, ali postoji jedna stvar sa Mečkama zašto su toliko skupe, ne mogu baš ni ja najjasnije da to objasnim, ali nekako rade mnogo dobru ergonomiju, sve unutra je podređeno čoveku, sve je tačno na mestu gde bi trebalo da bude, auto se ponaša baš onako kako bih ja voleo da se ponaša, prosto tako nešto nisam doživeo vozeći bilo šta osim Mečke :) Ali zato košta...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Kia Picanto, sa troje vrata

cute

1,0 3-cyl 68 KS

1,25 16v 84 KS

Glupo pitanje - a jel on kraći od verzije sa 5 vrata? Mislim to bi me jedino opredelilo da izaberem ovu od 3. Realno gledano teško baš da mogu da idu na neki sportski look sa ovoliškim automobilom... Mada je meni fenomenalan u toj ultra maloj klasi, ne vidim koji bi automobil bilo pametnije kupiti za ženu u ovom trenutku ako ne računamo Smarta, tj treba da ima 4 sedišta.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Mercedes B klasa (prošli model) mi je jako lep autić, čudi me što sam pročitao toliko hetja, al dobro :) Ovaj novi mi se ne sviđa, izgleda kao delfin....

KIA je skroz dobra, ako uzmemo u obzir da tako mali auto ni ne može da se napravi da bude nešto ultra nadrkan, samo prednji deo da su uradili sa nekim malo nadrkanim izduženim a uskim faorovima i to je to, pobeda.

Aston je govno jako veliko, nemam reči.

pzo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...