Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

Iz Vitro Groupa su mi odgovorili da "nije namenjen za naše tržište i stoga ne može da se poruči"...

Samo mi nije jasno zašto onda u Hrvatskoj može da se poruči... Da ne bude zabune, ne prozivam na nacionalnoj osnovi, nego me zanima razlika u tržištima... ;)

Iz Vitro Groupa su mi odgovorili da "nije namenjen za naše tržište i stoga ne može da se poruči"...

Samo mi nije jasno zašto onda u Hrvatskoj može da se poruči... Da ne bude zabune, ne prozivam na nacionalnoj osnovi, nego me zanima razlika u tržištima... ;)

za koga ti to zoves? :)

citroen c-crosser je bio u prodaji kod nas kada je bio novitet (pre jedno dve god. or so).. Otad su prodali manje od 10 komada i povukli su ga iz ponude. Ne mogu sad da ga uvezu jer vise nemaju aktuelne ateste za taj automobil i njegovu zvanicnu distribuciju na nasem trzistu.

Bilo kako bilo, mitsubishi outlander je osnova ovog automobila (i pezoa 4007) i bolja je opcija. Kao burberry original i burberry iz turske, koji mosh naruciti preko "uvoznika" sa fejsbuka. :)

facebook.com/speed.rs

Novi Audi A6, CLS, RR Ghost i Infiniti M su mi bash do jaja shto se tiche stila, jako blizu su Bentley, Volvo XC60 i Cayenne. Shto se tiche najsci-fi dizajna, Honda CR-Z, C-Max (i Grand C-Max) i Veloster prednjache. Sedeo sam u salonu novog Grand C-Max i iako je uradjen od tvrde plastike (za razliku od Mondea, naprimer), izgleda kao da si u svemirskom brodu!

А в чем сила, брат?

ima ih mnogo da bi napravio neki profi izbor za kratko vreme, al ovako, gledajuci po onome sta sam zapamtio:

bentli - nekako retro kul, ali kontam da je 80% toga u bojama

ds3 - ne vidi se lepo, al fina fora sa ovim zutim

ff - volan standardno car, ruzna kombinacija boja i ruzno uklopljene

fica - gotivan skroz

reventon - mozda mi je i najjaci, ono, jednostavni betmen fazon, al reventon je ceo nekako premocan

mini - simpaticno, lici mi na nesto iz the simsa:)

leaf - skroz fina muzicki stub fora, deluje skupo

kajen - izrazito pristojan, medjutim ne volim kad ima gomila sranja tu oko menjaca, al sta da se radi

saab - meni ovo skroz super, obicno, a utegnuto skroz

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

mene smara što su se toliko namnožili ekrani, dugmići i generalno gedžeti u kolima (umesto da sve to konvergira u integraciju smart telefona ili tableta i samim tim postane zaista napredno) i zbog toga mi je u dovlinoj kolekciji najbolji rols. ima i on gomilu gedžeta, al su bar ispod poklopaca. :)

Sve zavisi od toga shta zelish u automobilu - ovo shto shljashti je cool prvih nekoliko meseci, a posle pochinje da smara, dok je ovaj drugi stil u fazonu toplota svoje kucice na tochkovima zaista gotivan na duze vreme. Kad sam samo video ovo bambus drvo u A6, odushevio sam se, slichno kao i u XC60. Vozim se dosta ovih dana na BMW X6 u nekoj onoj techno izvedbi - jebesh ti sav taj karbon i metal i crvena sedishta sa alkantrom, kada imash osecaj da ce taj mrachni interijer da te baci u depresiju... Sa druge strane Mercedes S klase je toliko u fazonu "home sweet home" da posle samo nekoliko minuta u njemu mogu da zaspim bez problema :)

Jedan od razloga zashto sam uzeo Mondea je bio bash to shto je unutra sve nekako mekano i ushushkano.

A kad vidim ovu komandnu tablu Saaba, samo mi se vrti u glavi osecaj od dodira veoma tvrde plastike, koja izdaje onaj tup zvuk kao najgori kineski automobilchic za 5 dinara... Japanci uglavnom kubure sa kvalitetom te plastike na dodir, mada ta plastika se drzi kod njih bash dobro (kod mog Swifta nishta nije zashkripelo i sve je u idealnom stanju, mada je na dodir fuuuu).

А в чем сила, брат?

mene smara što su se toliko namnožili ekrani, dugmići i generalno gedžeti u kolima (umesto da sve to konvergira u integraciju smart telefona ili tableta i samim tim postane zaista napredno) i zbog toga mi je u dovlinoj kolekciji najbolji rols. ima i on gomilu gedžeta, al su bar ispod poklopaca. :)

e ja volim dugmice i volim one saabove ranije koji su imali mnogo onako onih nepreglednih dugmica... to je nekako troo! :D

facebook.com/speed.rs

A kad vidim ovu komandnu tablu Saaba, samo mi se vrti u glavi osecaj od dodira veoma tvrde plastike, koja izdaje onaj tup zvuk kao najgori kineski automobilchic za 5 dinara... Japanci uglavnom kubure sa kvalitetom te plastike na dodir, mada ta plastika se drzi kod njih bash dobro (kod mog Swifta nishta nije zashkripelo i sve je u idealnom stanju, mada je na dodir fuuuu).

a meni je bas to nekako kul, nostalgican mi je trip, podseca me na one taksi limuzincine iz osamdesetih:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

(umesto da sve to konvergira u integraciju smart telefona ili tableta i samim tim postane zaista napredno)

Namerno sam bio otišao na prezentaciju Fordove integracije sa Microsoft-om u novim modelima, da mi ispričaju šta imaju, i neka me je gnjavila 15 minuta kako je to "revolucionarno", da bi se na kraju ispostavilo da je samo našminkani blutut za kola otprilike. Ta neka bolja integracija bi svakako bila kul opcija, ali za sada ili neće ili ne umeju da to urade kako treba.

haha, pa moguće da je i to, ali vidi kako je Smart već predstavio skuter kojeg ne možeš da pokreneš ako nemaš ajfon, mada doduše, i dalje je samo ideja. I gejevi nisu hteli da ga daju na test drajv! :))

Ali bila bi fora da krenu sa tim, kao menjaš boju HUD-a u kolima u skladu sa temom na mobilnom i tako to :)

Odlgedah upravo i ja ovaj album sa slikama enterijera, prosto mi čudno koliko su neki proizvođači unazadili izgled unutrašnjosti svojih modela, saab recimo je sada katastrofa. Anyway, najlepši mi je ferari, tu su naravno mercedes i audi, ostalno je sve ili suviše gej ili sa suviše dugmića od nekvalitetne plastike :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...