Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

Pa ima fotka tamo u albumu i prtljaznika V60 plug-in

Ne deluje mi da je mnogo manji... Ali bice tih automobila sada vise, recimo Prius plug-in hybrid? I sam Volt, odnosno Ampera je u neku ruku plug-in...

facebook.com/speed.rs

Pa pazi, po onome što najavljuju iz Volvoa, Volt, Prius i druga hibridna vozila mogu samo da mu pljunu pod prozor, naravno ako se to ostvari.

Šta je meni poenta - i Volt i Prius su dizajnirani kao specifični automobili, gde čim ih vidiš imaš geek faktor :)

Sa druge strane ovo je sasvim lepa limuzina-karavan, koja em što ima samo električni domet negde između Volta i Priusa, tj oko 50ak km, ali što je još bitnije reklamiraju da će imati potrošnju dizela od 1,9l na 100km. Ako se to ostvari oni su stvarno kraljevi. Da ne pričam o tome što taj njihov 2.4 l dizel motor ima 215KS, što znači da kada isključiš hibridni mod možeš da ga poteraš verovatno poprilično brzo i energično ako hoćeš. Plus kombinovana autonomija od 1200km sa punim rezervoarom i baterijom znači da Volt može samo da se postidi.

Naravno ako ispune sve to što su izreklamirali i ako cena ne bude preterano visoka.

Edited by Zwerko

Heghlu'meH QaQ jajvam

Meni su porshei uvek bili nekako meh, osim ekskluzivnih modela kao shto je Carrera GT ili ovaj novi 918. Kapiram da su super za voznju, ali izgled im je nekako previshe dosadan jebiga...

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

ni ja nikad ne bih kupio porše, uvek ima nešto bolje za te pare

ako imas te pare, imas i mnogo vise, tako da kontam da mozes da kupis sta oces i zbog cega oces:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa sad, imaš ti poršee i za 60k, to su već pare koje i smrtnik može da zaradi i potroši na kola, s tim što bih ja uzeo godzilu ili jag xk :)

^ ima mnogo retro-detalja koji ce fanovi Porschea prepoznati i gotiviti. :)

a i nije tjunerska kreacija nego fabrički model :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...