dovlagsi Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Pa ima fotka tamo u albumu i prtljaznika V60 plug-in Ne deluje mi da je mnogo manji... Ali bice tih automobila sada vise, recimo Prius plug-in hybrid? I sam Volt, odnosno Ampera je u neku ruku plug-in... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 (edited) Pa pazi, po onome što najavljuju iz Volvoa, Volt, Prius i druga hibridna vozila mogu samo da mu pljunu pod prozor, naravno ako se to ostvari. Šta je meni poenta - i Volt i Prius su dizajnirani kao specifični automobili, gde čim ih vidiš imaš geek faktor :) Sa druge strane ovo je sasvim lepa limuzina-karavan, koja em što ima samo električni domet negde između Volta i Priusa, tj oko 50ak km, ali što je još bitnije reklamiraju da će imati potrošnju dizela od 1,9l na 100km. Ako se to ostvari oni su stvarno kraljevi. Da ne pričam o tome što taj njihov 2.4 l dizel motor ima 215KS, što znači da kada isključiš hibridni mod možeš da ga poteraš verovatno poprilično brzo i energično ako hoćeš. Plus kombinovana autonomija od 1200km sa punim rezervoarom i baterijom znači da Volt može samo da se postidi. Naravno ako ispune sve to što su izreklamirali i ako cena ne bude preterano visoka. Edited March 12, 2011 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Volt i Prius su preskupi za ono shto nude, a ovaj Volvo mislim da ce biti josh skuplji... Rano je josh za elektromobile. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Al ste patriote... :P Nego, sta mislite o novoj Alfi 4C Concept? 1750cc 16v turbo 200+ KS 4 sek. 100 km/h >250 km/h Artega GT mi je mnogo skladniji auto u toj klasi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 ma daaaaaaaaaaaaaaaaaj :)) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ukusi su razliciti. meni ova alfa deluje kao na silu skupljeni 8c, sa neeelagantnim bokovima, malim prozorima, haubom koja mi deluje nesrecno... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 meni ta alfa izgleda kao neki insekt, odvratna mi je... i baš sam se začudio kad sam skontao koliko se neki ljudi lože, al dobro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Ne znam, mozda je dojam uzivo druga stvar... a mozda je i do jebacke boje. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 Meni boja, kao što rekoh, izgleda kao da su se zajebali prilikom toniranja, pa kao "ajd', nije toliko loša". Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 14, 2011 Author Report Share Posted March 14, 2011 Fan ste klasicnih Porschea 911? Ne morate vise juriti dobro ocuvan oldtajmer, mozete ga kupiti i novog! Singer Design Porsche 911 3,8 B6 410 KS $200.000 http://www.facebook.com/album.php?aid=301806&id=8177433179 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 ne sviđa mi se. onaj poršeov retro 911 od pre pola godine (tu negde) je gotivniji. kako se to beše zvalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 911 Speedster? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 ne, nije taj. imao je onaj pačji kljun pozadi, čvrst krov i neku suludu cenu, tipa 300k edit, porsche sport classic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 prelep je ovaj ivanov <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 porse ko porse... postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 porse ko porse... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) Meni su porshei uvek bili nekako meh, osim ekskluzivnih modela kao shto je Carrera GT ili ovaj novi 918. Kapiram da su super za voznju, ali izgled im je nekako previshe dosadan jebiga... Edited March 15, 2011 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 ni ja nikad ne bih kupio porše, uvek ima nešto bolje za te pare (ma koji poršeov model razmatrao), nego samo kažem da je ovaj sport classic gotivan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 ne sviđa mi se. onaj poršeov retro 911 od pre pola godine (tu negde) je gotivniji. kako se to beše zvalo? porsche sport classic ne kontam šta je retro na ovom što si ti linkovao? zar ovo nije aktuelni model 911 samo u režiji neke tjunerske kuće i to je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 15, 2011 Author Report Share Posted March 15, 2011 ^ ima mnogo retro-detalja koji ce fanovi Porschea prepoznati i gotiviti. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 ni ja nikad ne bih kupio porše, uvek ima nešto bolje za te pare ako imas te pare, imas i mnogo vise, tako da kontam da mozes da kupis sta oces i zbog cega oces:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 pa sad, imaš ti poršee i za 60k, to su već pare koje i smrtnik može da zaradi i potroši na kola, s tim što bih ja uzeo godzilu ili jag xk :) ^ ima mnogo retro-detalja koji ce fanovi Porschea prepoznati i gotiviti. :) a i nije tjunerska kreacija nego fabrički model :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 vau, ma duvajte ga hipsteri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 (edited) @ dovlagsi: ozbiljni vlada... Edited March 15, 2011 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts