Jump to content

vesti

dovlagsi

Recommended Posts

:(

Јел сам ја једини коме ово изгледа као пет корака уназад у дизајну? Мислим, изгледа као мали градски ауто, што би било океј за сида за петоро врата, али просид је био епитом продужења курца за оне који немају довољно пара за спорцке аудије:)

Оно, прошли просид је деловао три пута скупљи него што кошта, а овај делује ко да кошта толико колико кошта. Па само ово дизање фарова и одузимање курца хауби већ додаје на комби фазон, да не помињем целу дебељушкасту линију...

Не знам, баш сте ме изненадили са тим позитивним коментарима, ја кад сам видо хтео сам да скочим са спрата од туге:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ај реци ми зашто ти је предњи део добар? (ово није ''ајде молим те објасни ми кад си тако паметан'' тон, него ме занима стварно:) ). Пошто сам ја у фазону да ми је предњи део потпуно промашен трип просида и да ми више вуче на корсе и остале градиће него на просидове и широкое.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ok je prosli Prosid,

mislio sam na ove nove modele. :)

^this

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Кад смо већ код просида, четврти сервис у киа ауту 21 000 трололололо

Не знам шта ће ово у овој теми, али сам се сетио па сам моро да напишем:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...