dovlagsi Posted July 18, 2012 Author Report Share Posted July 18, 2012 Da, lep jeste, no sve ostalo je kao Mitsubishi ASX... Pa dobar je ASX, bolje i to nego da je Citroen sam radio SUV platfomu :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Ma OK, samo je ASX jeftiniji od ovoga, a nije mnogo loshiji (osim izgleda). А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2012 Author Report Share Posted August 15, 2012 Novi Range Rover facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 vizuelno su ga izdužili, sad mi izgleda nekako suviše dugačko, a kapiram da su dimenzije tu negde sa starim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 sa sada mi je sranje :C al možda mi se promeni mišljenje za par godina lol, ili kad ga vidim uživo u nekoj sportskoj verziji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 15, 2012 Author Report Share Posted August 15, 2012 Meni je samo sranje što napred više liči na starog Frilendera, nego li na novog i opštevoljenog Evoka. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Videh malopre na parkingu Skodu Citigo, nisam znao da su vec krenuli u prodaju. Uzivo mi je napred znatno ruznija od Up-a, pozadi je sve isto. Gvirnuo sam malo kroz prozor, unutra deluje bas super. Deluje vrlo dobra kupovina ako neko oce bas mali auto. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 "Dear colleagues, Attached please find an invitation to the upcoming World Dealer Conference for our newest model, the ŠKODA Rapid. " Woop Woop, ode pirun 09.09. u Split na prezentaciju Rapida. Cim ninjujem neke slike postavicu :). Btw dobili smo neki info da ce nova Octavia biti prejebena. Bar tako kazu novinari i oni koji su imali prilike da vide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 škoda najbolje auto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Bedak je što Škoda nikad neće biti dovoljno dobra, tj. kad budu na bilo koji način prišli VW po kvalitetu/prodaji/dizajnu/vrednosti - VW će da ih poklopi. Eto sad i ova buduca Oktavija će da bude bolje, veća, al najverovatnije neće više biti Superba, koji je opasno ugrožavao Passata. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 Novi Auris isti motori kao i do sad isti hibrid kao i do sad facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Videh pre neki dan ove slike. Dizajn je josh i OK, ali sa motorima je totalni fail... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 21, 2012 Report Share Posted August 21, 2012 Zadnji deo isti i30 ? Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 21, 2012 Author Report Share Posted August 21, 2012 da, svi se slažu u tome, baš su ih pokrali :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 (edited) Elem, da se prijavim ja malo s utiscima iz zemlje Hyundaia :) Naime, nasao sam ovde na praksu koja mi je toliko fenomenalna da sam ostao bez reci. Naime solidan broj automobila, recimo 30-40% na vratima ima male sundjercice koji ocigledno imaju za svrhu da kad na parkingu otvoris vrata ne lupis onog pored sebe. Otprilike kao ono sto smo kacili sto Ford ima na novom Focusu, samo na mnogo rudimentarnijem nivou naravno. Jeste da izgleda malo sasavo, ali s druge strane ga dovoljno veliki broj vozaca koristi da zapravo ima smisla... Prosto mi je fenomenalno koliko su obzirni jedni prema drugima, za razliku od nas naravno... Inace bas je veliki procenat domacih kola, tipa 90-95%, i one limuzine tipa Huydai Grandeur, Kia K5/7/9 su toliko fenomenalne da nemam reci, delovale su mi uzasno bezveze na slikama. Takodje Samsung su uglavnom kod nas Reno kola, pa je Fluence SM3, a Latitude je SM5, cini mi se da postoje i SM7 i SM9, ali takvih limuzina nema kod nas. I da, jos interesantno ovde se i dalje mnogi Chevrolet modeli prodaju kao Daewoo, iako su kod nas vec odavno promenili brending. Edited August 22, 2012 by Zwerko Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Sva sreća vrata nemaju dva ili tri zuba sa kojima se izbegavanje udaranje vratima ako se obrati pažnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 kod mene je recimo parking toliko uzak da je često i prvi zub predaleko. u tim situacijama lagano naslonim vrata na kola pored, bolje to nego da ih odvalim dok se izvlačim iz kola ko hudini iz bukagija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Pa nije problem nasloniti, naravno. Nego gledam svaki dan kako ljudi otvaraju vrata svom snagom i čukaju vrata pored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Pa upravo o tome pricam, nije problem sto vrata mogu da se ne zalupe u tudja kola, ni ja to ne radim, najgore sto uradim ovo sto kaze Ivan. Ali po svojim kolima imam vrlo utisak da nisu svi tako obzirni kao ja :) Zato me jos i vise odusevljava sto ovi korejanci to rade na nekom kvazi sistemskom nivou, mislim dobar broj vozaca to radi da ne bi izubijalo druga kola. Malo je cudno vidis novi Huyndai Grandeur koji je limuzina od nekih 5+ metara na kome postoje mali plavi sundjercici na vratima :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Pa rešenje je oduzeti im dozvole, a ne da im se olakšava retardacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Ja pricam o ljudima koji su svesni toga da ne paze kad otvaraju vrata i zato su na njih stavili sundjercice da ne ostete tudj automobil. Meni je to vrlo ok logika - jebiga mrzi me da se smaram i da obracam paznju na to, ali bar necu nikome stetu da napravim, jeste da ce mi auto biti malo ruzniji, ali sta ima veze... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 S obzirom da svesno uzmem bejzbolku da razbijam farove, obložiću palicu sunđerom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 S obzirom da svesno uzmem bejzbolku da razbijam farove, obložiću palicu sunđerom. Ау јеботе, па те ствари се дешавају свеједно, не мош тако да размишљаш. Ја сам баш скоро лупио вратима неку каменчину јер сам погрешно израчунао зуб... а отварам лагано. Мислим, у фазону си ''побијте све који газе траву'', није то баш тако... Ти рецимо, ако људи бацају папириће бахато, не би ставио више канти, него би одрапио кастрацију ономе ко баци папир на улицу, треба ти енгр менаџмент јеботе:) А могу да се кладим да би по том твом драконском трипу, ти остао без дозволе и без паје двадесет пута до сада, само не због лупања вратима него, не знам, због престројавања, брзине, паркирања, ко зна чега... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Pa izmedju ostalog ja uvek pazim, a suvozac? Nebrojeno puta sam ribi rekao da pazi kad otvara vrata i da ne lupa njima i ne vredi i sta onda? Oduzeti njoj sta? Pravo da se vozi sa mnom u kolima? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 23, 2012 Report Share Posted August 23, 2012 Ау јеботе, па те ствари се дешавају свеједно, не мош тако да размишљаш. Ја сам баш скоро лупио вратима неку каменчину јер сам погрешно израчунао зуб... а отварам лагано. Мислим, у фазону си ''побијте све који газе траву'', није то баш тако... Ти рецимо, ако људи бацају папириће бахато, не би ставио више канти, него би одрапио кастрацију ономе ко баци папир на улицу, треба ти енгр менаџмент јеботе:) А могу да се кладим да би по том твом драконском трипу, ти остао без дозволе и без паје двадесет пута до сада, само не због лупања вратима него, не знам, због престројавања, брзине, паркирања, ко зна чега... I za kantu postoji rešenje. Kanti ima, samo je pitanje da li je neko voljan da iskoristi prvu sledeću najbližu ili je rešio da baci. Ajde sad kad si već počeo da me analiziraš, recimo da si u pravu. Da li ja mojim prestrojavanjem, brzinom (parkiranje neću da pominjem jer sam opterećen istim) ili ko zna čime činim nekome materijalnu štetu? Mohi. Prevaspitaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts