togFU Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 pa i nije nešto... ali bаš je retro, i zbog toga mi se... jako dopada. sent from my iPhone 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 6, 2012 Author Report Share Posted January 6, 2012 Praznicni noviteti! Lexus LF-LH Concept, vise novih fotki: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150509546118180.401065.8177433179&type=1 Restilizovani Peugeot 107 Ford EcoSport facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 8, 2012 Report Share Posted January 8, 2012 Ovaj Ford pod odma u Carbage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Novi Ford Fusion (tako se zove u Amerikama, u Evropi - Mondeo), zvanichno: Meni lichi na meshavinu Astona, Lancera i Jaguara :) Motori su za sada - 2.5L 170 KS + Ecoboost 1.6L Turbo 180 KS i 2.0L Turbo 240 KS, svi benzinci (za Amerikance samo benzin). Evropska verzija ce biti predstavljena tek u Parizu najesen... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 đasvi mi se jako. :( Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Videh danas na topgearu, reko, ae necu da postujem ovde kontam dovla ima apsolutno pravo objavljivanja vesti :D Meni lici na astona naravno zbog prednjeg dela i audija a6 kad ga gledam sa strane :) Ali sve u svemu jako lepo izgleda, valjda ce i euro biti takav, malo da se ulepsaju ulice! "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Sad videh josh jedan novi auto - Cadillac ATS: Treba da konkurishe sa BMW 3 Series, Mercedes C-Class i Audi A4, 3 motora za sada - 2.5L 200KS, 2.0L Turbo 270KS i V6 3.6L 318KS, sve benzinci. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 9, 2012 Author Report Share Posted January 9, 2012 Videh danas na topgearu, reko, ae necu da postujem ovde kontam dovla ima apsolutno pravo objavljivanja vesti :D Nema bre, slobodno kacite sta god vidite na netu ;) A evo i lepog noviteta - Hyundai Veloster Turbo! 1,6T 16v 204 KS 265 Nm facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Ford izgleda kao Astin i super je, ovaj Kadilak je katastrofa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Hyundai carbage, povraća mi se. a mondeo je dobar, a da bi bio brutalan trebali su da mu smanje visinu haube i farova, ovako nekako izgleda debelo, a iz toga sledi da mu i točkovi izgledaju jako mali. Dakle, samo da su mu spustili haubu kao kod ovog ili ovog modela, bio bi to jedan od najlepših automobila u poslednjih 5 godina fazon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 jebi ga, to su ti propisi o bezbednosti pešaka, mora hauba da bude udaljena od motora da bi se deformisala pod težinom pregaženog čoveka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Ovaj Kadilak mi izgleda kao wannabe Insignia, enterijer barem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 (edited) Meni se svidja ovaj Veloster - ionako je to auto za dvoje, ima josh taj cool shmek zato shto je asimetrichan + su mu sada nabudzili motor od 200 konja ;) Kod Mondea su reshili dosta stvari u poslednje vreme - sredili su mu izgled otpozadi, nabudzili mu prednji deo, dodali josh agresivnosti u odnosu na restajlnig. Jedino shto me josh uvek smara je shto tochkovi izgledaju malo na njemu... Smeshno je, ali ovi tochkovi su 18 ili 19 incha i svejedno izgledaju malo zato shto auto ogroman. Kada gledam svoj auto izdaleka, on izgleda zaista skladno, ali kada se priblizim kapiram da je on vec u nekoj E klasi, tj. zaista veliki auto. Pre neki dan sam stao pored Honde Pilot koja je ogroman krosover i virio sam 20 cm Koliko sam skapirao, kod Mondea je Ford odradio najprostiju mogucu stvar - da ne bi menjao proporcije i da bi napravio sedan sa mnogo mesta, uzeo je dizajn obichnog sedana i uvecao ga na 20-30% edit: josh jedna interesantna stvar je to shto Mondeo nije preterano tezak auto za svoju velichinu - "samo" 1569 kg za makinu sa 200KS i automatom. Edited January 9, 2012 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 10, 2012 Author Report Share Posted January 10, 2012 Novi Cee'd! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 El to nešto pozajmljeno od Astre ili mi se čini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Chini ti se :) Izgleda dosta bolje (i savremenije) od trenutnog restajlinga. LM, josh neki noviteti - Opel Mocha: Mini crossover, na platformi Corse, motori benzinci 1.6L 115KS i 1.4L Turbo 140 KS, dizel 1.7L 130KS i 300Nm Navodno novi VW dzip - Roccan: U fazonu izmedju Tuarega i Tiguana, meni izgleda vece od oba ) Novi Nissan Pathfinder: Motor za sada jedan - V6 3.5L 265KS, benzinac. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Moča lol :D Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 Stvarno gde ga ubodoše s tim nazivom. Inače ovaj Pathfinder mi po prvi put deluje primamljivo, samo sam skeptičan po pitanju dimenzija - ova slika iznutra ima tri reda sedišta koji deluju vrlo komforno i još kuferi stanu iza? Dužina kola tipa 6 metara? :) Inače ja ne znam zašto ovde postoji hejt prema zelenim vozilima ;) ali najava da po meni jedan od najlepših SUV modela će da dobije svoju hibridnu varijantu je vrlo bitna. Jedini problem je što će verovatno da košta 100k evra ili neku približno suludu cifru :( Volvo XC60 Inače kao i kod V60 hibrida najava im je da će trošiti oko 2.5l na 100km kad ne radi na struju, aj baš da vidimo. Inače treba da ima turbo 2.0 benzinac od 280KS i elektromotor od 70KS čime kombinovano po snazi opet značajno prevazilazi dosadašnje XC60 motorizacije. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2012 Report Share Posted January 10, 2012 dobar je novi ceed, fino izgleda skroz. ovo drugo ne bih komentarisao, a moča nek ide ruku pod ruku sa kugom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Koncept Acura NSX: Najs! Toyota showcar NS4 (hibrid, naravno): А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 http://www.blic.rs/Auto/301877/Saab-prodaje-100-automobila-iz-muzeja-zbog-bankrota Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 17, 2012 Author Report Share Posted January 17, 2012 Jos malo ceed-a, sad i spy fotke uzivo: 1,4 16v 100 KS 1,6 16v GDI 140 KS 1,4 CRDi 90 KS 1,6 CRDi 128 KS za sada --------- Maruti Suzuki Dzire - Swift sedan, za sada samo za indijsko trziste facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Ceed ko nova astra :o "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Ili megan :D "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Sa strane i pozadi ista Astra, odnapred je ipak originalan ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts