Jump to content

vesti


dovlagsi

Recommended Posts

Мени је и остала КИА гама (лол ГАМА) сасвим океј, онај џипчић ми је баш оно, одмерен рецимо. А хонда је цар исто углавном, бар што се мене тиче. Тојота јесте лол, мада ми је аурис океј (био, овај нови ми се не свиџа). Мазда ми је готивна, скоро цео избор... И тако... кад погледам, испада да у просеку су изнад просека:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

e kad razmislim jesam se malo prosrao.

akord je i meni isto jedan od najlepsih auta u tom rangu. sad cijenim da sam najvise na tojotu mislio. mazda mi nije nista spec, hjundai je do skora bio lolcina, a honda caruje tu i tamo :)

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Link to comment
Share on other sites

Proshli akord je lep, ovaj novi je meh - nema lepe proporcije... Toyota u poslednje vreme je katastrofa dizajn, pochev od Aurisa, novog Avensisa i novog Camry-ja. Jedino ih malo vadi ovaj poslednji sportski model. Nisan isto ima vishe katastrofa nego lep dizajn (ako se ne rachuna GT-R, ostali modeli su im uglavnom katastrofa), Mitsubishi je smorio sa zlim Lancer X dizajnom, Suzuki dizajn je vec prevazidjen kada se auto pojavi. Jedino Mazda ima lep dizajn, ali je i on postao previshe ochigledan zato shto su im automobili pocheli da liche kao jaje jajetu (Mazda 6 i Mazda 3, Mazda CX-7 i Mazda CX-9).

Shto se koreanaca tiche, novi Hyundai dizajn je zakon, dok je novi Kia dizajn (restilizovani Ceed, novi Picanto, Soul) nekako bez veze.

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

ovaj srba kupio forda i mesec dana kasnije pljuje suzuki, a dok je vozio dotični bio je glavni postavljač vesti o suzukiju na ruru :)

btw zar nismo svi kolektivno balavili na neki suzukijev sedan, kizashi valjda?

Link to comment
Share on other sites

Kizashi je izgledao do jaja kada je bio koncept, a onda su od njega napravili obichan sedan sa 4x4 koji koshta skuplje od vecine sedana D klase na trzishtu i ne nudi nishta posebno... Swift je 2004 bio zaista smeo dizajn, ali je ovaj novi failovao opako poshto nisu skoro nishta novo uradili, samo su izduzili farove tako da sada izgleda kao karikatura starog Swifta...

Da se razumemo, ja josh uvek smatram da je Swift odlichan auto u B klasi, mada su ga konkurenti dosta pritisli u poslednje vreme (nova Fiesta, obnovljena Corsa, Pezo 208 itd.) poshto se nije neshto promenio.

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

meni se sviđa sve sem prednjih farova, možda je zbog led tripa koji mi je loše odrađen ovde (mada i generelno ne volim led farove)... najgore što će verovatno krenuti u tom pravcu i kod budućih modela :(

Meni nije do LED-a (koje generalno volem), nego vise do sledeceg:

screenshot20111213at511.png

Big-Eyes-1.jpg

Чим зарадим 50к јура купујем га!

Znaci sad vec imas 43.000 u steku??

Btw, sta vi mislite o novom Subaru XV? Ja ne mogu da dam nikakvo misljenje, jer nije nista spec ali mi se nesto tako ipak dopada.. nem pojma

Subaru XV Crosstrek

1,6i 16v boxer 4WD 114 KS

2,0i 16v boxer 4WD 150 KS

2,0D 16v boxer-diesel 4WD 147 KS

381455_10150465747523180_8177433179_8679188_1657730234_n.jpg

388092_10150465747013180_8177433179_8679187_690474821_n.jpg

OSTALE FOTKE > https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150465745838180.392728.8177433179&type=3

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

Prvo - preambula :) Tamo na ćošku Cvijićeve i Starine Novaka (Zdravka Čelara) ima onaj sistem za fotkanje "prestupnika" u saobraćaju koji izgleda kao nešto što su nam Rusi poklonili pre 30 godina i do sada ga nisam video nigde drugde. Prvo postoji kutija sa kamerom postavljena na visoki stub, a kutija kao kuća za ptice, a tri metra ispred toga isti takav stub al' je na njemu "blic" koji je veličine kao matore sekjuriti kamere. I sad svako malo ja tu kad prolazim i čekam na semaforu, to krene da blica i fotka, ne znam zašto. Sad glavna priča :)

Juče se vraćam kući u neko "zlo doba" i čekam baš na semaforu, ja sam u Cvijićevoj idem ka Dimitrija Tucovića, a bajko se spušta iz Starine Novaka. Crveno na semaforu, on staje. Posle tri sekunde kreće napred prelazi pešački i naglo koči. Utom se pali blic i fotka ga. Ubacuje u rikverc, vraća se na početnu poziciju - opet kreće gas, fotkanje. Opet se vraća pa još jednom i tako pet puta :) Konačno, šestog, i dalje je crveno za njega, kreće i skreće u Cvijićevu desno i odlazi dalje u pravcu Trpkovića. Ja u tom pogledam, baja skinuo tablicu :)

Kreće i meni zeleno, al' on je već odmakao, kad sustignem ga baš kod Trpkovića u D.Tucovića, jer je stao na sred ulice i montira tablicu nazad :) NS registracija neka. Eto načina da se zabavite noću kad nemate šta da radite!

nagradna bonus mrdalica mozga - koji je automobil bio u pitanju? :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...