Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jebiga. Retko se kladim i kad se kladim promasim.

I istog trenutka kad sam uzeo tiket sam pomislio da je trebalo na spance da stavim i ceo dan imam filing (lol) da ce Spanija da pobedi.

Lesko kakav je tvoj filing bio ?

Edited by prota_

losa utakmica, mislim, nije bila atraktivna.

sasvim zasluzena pobeda spanaca koji su DEMONSTRIRALI kako se igra fudbal :)

ali samo me nervira sto stalno zele da se usetaju u gol, klasicna barselonina igra... a nije ni cudo posto pola barse igra u repki!

penal nije bio, zakacio ga jeste, ali nedovoljno za NAJSTROZIJU kaznu!!!

@r_10

da,holandija i inter su bash slichni.Imaju chelichu odbranu i jedni i drugi,ovi imaju lusija i samuela,a holandija bularuza i matijsena,chak mislim da je bolja odbrana holandjana.

@mendzi

a objasni mi mendzi sta je dovoljno za najstrozu kaznu?!Ja idem ka golu i ti ne mozes da se zaustavish i potkachish me i srushish me,sto to nije dovoljno za najstrozhu kaznu?Znachi realno pricham,videlo se da Ozil uopste ne ide na kontakt,ne ide na pad,vidi se da ga je Ramos jebeno sapleo.

Mislim iskreno,navijao sam za shvabe,ali su spanci demonstrirali silu i zasluzeno su otisli u finale,ali to je detalj koji odlucuje mech.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

lepo se vidi kako ramos trchi i ne startuje na ozila, ozil ulazi u ramosovu liniju kretanja i istura svoju levu nogu sa strane koju ramos u punom trku nikako ne mozhe da izbegne. pritom se to sve dogadja kad je ozil vec prebacio svu tezhinu na desnu nogu, koja koja u trenutku kad mu ramos dokachi list leve noge misteriozno proklizava. po meni nema ni govora o penalu.

fonetski kod nas je neko precutno pravilo da se to cita ili turam ili tiram, kako ko voli. jer na francuskom to 'u' se cita tacno izmedju 'i' i 'u' - nameste se usne za 'u', a jezik za 'i'. ista stvar je i sa 'deja vu', moze da se kaze i 'dezavi' i 'dezavu'. meni je 'dezavu' nekako milije, verovatno zato sto je u masi jezika taj francuski glas jednostavno transkripcijom presao u obicno 'u', medjutim, kao da je 'malkice pravilnije' izgovarati ga sa 'i'.

e sad, 'thuram' moze da vuce na 'tjuram' zbog francuskog 't' koje u izgovoru u takvim recima i ide malo ka pirocanskom 'ć' (zapravo polozaj jezika i jeste negde izmedju 't' i 'j'), tako da ispada da ste bukvalno svi u pravu:)

MADA, ja bih se zadrzao na tiram/turam iz prostog razloga sto je 'tjuram' vec nekako previse podrazavanja, sto nije poenta, jer onda vec govorimo o ful stranom izgovoru (sto hrvati rade, npr), pa bi onda, ako je vec taj fazon, bilo ocekivano da se kaze ful francuski, sa sve njiovim 'r' i 't' i zavijajucim 'a'.

slicno kao sto 'dzordz' i 'dzon' ne pricamo 'djo'dj' i 'djan', nego ih posrbimo:)

da, dosadno mi je:)

sto se tice fuzbala, bla, cigancici zasluzeno prosli, izgleda da su smorili nemce svojim smaranjem, mislio sam da nemci nece podleci toj auri. sad mi smor, ne znam ni dal da gledam finale kad ne moze da mi bude kul, ne mogu da se radujem sto ce jedni da ispadnu, kad ce onda ovi drugi da uzmu, kako god okrenes, bezveze...

tako mi je bilo i za spanija-urugvaj, bolje da sam gledo film neki, a dobra je tekma bila...jebga, numem da gledam fudbal radi fudbala, a da su mi grozni i jedni i drugi. bar mogu da navijam za svabe za trece mesto...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

lepo se vidi kako ramos trchi i ne startuje na ozila, ozil ulazi u ramosovu liniju kretanja i istura svoju levu nogu sa strane koju ramos u punom trku nikako ne mozhe da izbegne. pritom se to sve dogadja kad je ozil vec prebacio svu tezhinu na desnu nogu, koja koja u trenutku kad mu ramos dokachi list leve noge misteriozno proklizava. po meni nema ni govora o penalu.

kako misteriozno proklizava kad ga saplice?

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ono je cist penal jebes mi sve... nije on izgubio loptu nego je isla pored njega kada zapocinje duel,sto ce reci bio je u gol sansi, i da sapleo ga je sa ledja u 16 m, sto ce reci penal... za takve startove na sredini terena u prva dva kola su davali opusteno zute kartone... ramos pedercina ciganski i mucki otvorenom djonom... nemam reci koliko sam se smorio da toliki cigani i picke prodju dalje... samo se valjaju foliraju mashu rukama i zvacu nesto onim zvalavim ustima... serem se po spancima

edit: lepo se vidi da je levom nogom zakacio ozilovu desnu, a i sranje je snimak jer ima malo fps-a

fallout_table.gif