Litt Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 puni gadove bre! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 E jebiga ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Proto rekoh ti ja slusaj oktopoda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Doktorski bre! Pozdrav smrdljivim "Nemcima"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) Jebiga. Retko se kladim i kad se kladim promasim. I istog trenutka kad sam uzeo tiket sam pomislio da je trebalo na spance da stavim i ceo dan imam filing (lol) da ce Spanija da pobedi. Lesko kakav je tvoj filing bio ? Edited July 7, 2010 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Igi je donekle u pravu, Tjuram je bliže francuskum izgovoru nego Tiram. Naravno, ova kasnija verzija je mnogo prijatnija za naš izgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Lesko kakav je tvoj filing bio ? ma teraj me... :\ Inace, penal nad Ozilom po meni nije bio. Lose je primio loptu, ostala mu je nazad, pa je krenuo nesto da se zaustavlja, i tu je vec sam trazio kontakt. Ovaj ga je zakacio, ali nedovoljno za penal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 tolko sam se iznervirao da sam sabio 2 piva za ovih 15 min otkad su spanci dali gol a da su nemci dali gol, iznervirao bi se za tri piva jaoj, dule, dule! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Tako i Gurkjuf ili kako vec kaze onaj komentator, ali mi kazemo srpski gurkuf i cao zdravo tako i tiram, ko je chuo za njega niko ne govori tjuram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 jbg navijao sam za Nemacku , vidi se da fale Muller :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Stvarno je tekma bila nesto bzvz. A i nisam nesto hepi sto su cigojneri spanci prosli, ali kad je oktopod rekao, ja sam se sa tim pomirio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Budite srecni sto sam dobio crvenu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 kako jadna tekma. sebicni i samozivi pedro! iznervirao me jako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 losa utakmica, mislim, nije bila atraktivna. sasvim zasluzena pobeda spanaca koji su DEMONSTRIRALI kako se igra fudbal :) ali samo me nervira sto stalno zele da se usetaju u gol, klasicna barselonina igra... a nije ni cudo posto pola barse igra u repki! penal nije bio, zakacio ga jeste, ali nedovoljno za NAJSTROZIJU kaznu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Sedam Barsinih igraca u prvoj postavi . Sad samo cekam da ih dobije Holandija na isti fazon ko Inter Barsu. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 @r_10 da,holandija i inter su bash slichni.Imaju chelichu odbranu i jedni i drugi,ovi imaju lusija i samuela,a holandija bularuza i matijsena,chak mislim da je bolja odbrana holandjana. @mendzi a objasni mi mendzi sta je dovoljno za najstrozu kaznu?!Ja idem ka golu i ti ne mozes da se zaustavish i potkachish me i srushish me,sto to nije dovoljno za najstrozhu kaznu?Znachi realno pricham,videlo se da Ozil uopste ne ide na kontakt,ne ide na pad,vidi se da ga je Ramos jebeno sapleo. Mislim iskreno,navijao sam za shvabe,ali su spanci demonstrirali silu i zasluzeno su otisli u finale,ali to je detalj koji odlucuje mech. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Onaj oktopd je cudo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 У недељу нас чекафудбал . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ako ovo bude tacno definitivno imamo novog oktopoda, i to poreklom iz srbije Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 lepo se vidi kako ramos trchi i ne startuje na ozila, ozil ulazi u ramosovu liniju kretanja i istura svoju levu nogu sa strane koju ramos u punom trku nikako ne mozhe da izbegne. pritom se to sve dogadja kad je ozil vec prebacio svu tezhinu na desnu nogu, koja koja u trenutku kad mu ramos dokachi list leve noge misteriozno proklizava. po meni nema ni govora o penalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 fonetski kod nas je neko precutno pravilo da se to cita ili turam ili tiram, kako ko voli. jer na francuskom to 'u' se cita tacno izmedju 'i' i 'u' - nameste se usne za 'u', a jezik za 'i'. ista stvar je i sa 'deja vu', moze da se kaze i 'dezavi' i 'dezavu'. meni je 'dezavu' nekako milije, verovatno zato sto je u masi jezika taj francuski glas jednostavno transkripcijom presao u obicno 'u', medjutim, kao da je 'malkice pravilnije' izgovarati ga sa 'i'. e sad, 'thuram' moze da vuce na 'tjuram' zbog francuskog 't' koje u izgovoru u takvim recima i ide malo ka pirocanskom 'ć' (zapravo polozaj jezika i jeste negde izmedju 't' i 'j'), tako da ispada da ste bukvalno svi u pravu:) MADA, ja bih se zadrzao na tiram/turam iz prostog razloga sto je 'tjuram' vec nekako previse podrazavanja, sto nije poenta, jer onda vec govorimo o ful stranom izgovoru (sto hrvati rade, npr), pa bi onda, ako je vec taj fazon, bilo ocekivano da se kaze ful francuski, sa sve njiovim 'r' i 't' i zavijajucim 'a'. slicno kao sto 'dzordz' i 'dzon' ne pricamo 'djo'dj' i 'djan', nego ih posrbimo:) da, dosadno mi je:) sto se tice fuzbala, bla, cigancici zasluzeno prosli, izgleda da su smorili nemce svojim smaranjem, mislio sam da nemci nece podleci toj auri. sad mi smor, ne znam ni dal da gledam finale kad ne moze da mi bude kul, ne mogu da se radujem sto ce jedni da ispadnu, kad ce onda ovi drugi da uzmu, kako god okrenes, bezveze... tako mi je bilo i za spanija-urugvaj, bolje da sam gledo film neki, a dobra je tekma bila...jebga, numem da gledam fudbal radi fudbala, a da su mi grozni i jedni i drugi. bar mogu da navijam za svabe za trece mesto... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 doolio nikad ne spava Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 lepo se vidi kako ramos trchi i ne startuje na ozila, ozil ulazi u ramosovu liniju kretanja i istura svoju levu nogu sa strane koju ramos u punom trku nikako ne mozhe da izbegne. pritom se to sve dogadja kad je ozil vec prebacio svu tezhinu na desnu nogu, koja koja u trenutku kad mu ramos dokachi list leve noge misteriozno proklizava. po meni nema ni govora o penalu. kako misteriozno proklizava kad ga saplice? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ono je cist penal jebes mi sve... nije on izgubio loptu nego je isla pored njega kada zapocinje duel,sto ce reci bio je u gol sansi, i da sapleo ga je sa ledja u 16 m, sto ce reci penal... za takve startove na sredini terena u prva dva kola su davali opusteno zute kartone... ramos pedercina ciganski i mucki otvorenom djonom... nemam reci koliko sam se smorio da toliki cigani i picke prodju dalje... samo se valjaju foliraju mashu rukama i zvacu nesto onim zvalavim ustima... serem se po spancima edit: lepo se vidi da je levom nogom zakacio ozilovu desnu, a i sranje je snimak jer ima malo fps-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ona paragvajska drolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts