G!!! Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 jebesh prvenstvo sa ovakvom loptom i sudjenjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hahahahah http://img442.imageshack.us/img442/2512/1277666137502f.gif :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hahahahhahaa mocnoooo =D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ja sam isto dobio na kladzi iz 1-1 argentina :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=k_pkYxX7VQc&playnext_from=TL&videos=xAhCBx-huho :)))))))))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 hahahha jos lik klima glavom kao da da :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ma, mozete da pricate sta hocete, al sabile su ih svabe...a onaj gol je samo vracanje za '66...panzer forever! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 i ja sam hteo da švabe prođu engleze, ali brate, te sudije :) znam, sad će neko da kaže, to je sve sport, tralala, i jeste, ali kad je takva situacija, neka im ubace neke naočare sa hologramskim projekcijama replayeva i neće izgubiti puno vremena da provale šta se desilo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Jebote, sutra će šaljemo čoveka na Mars, a još uvek se ne priznaje snimak prilikom donošenja odluka u fuzbalu. Aj, odluka o faulu i tako tome može da bude subjektivno donešena, ali zašto o nečemu odlučuje lik koji fizički ne može uvek da bude u poziciji da vidi gde je lopta. Naprave stadion koji izgleda kao scenografija iz SF filma kad ga snimaju iz vazduha, a ne mogu da ture neki monitor veličine pola stadiona negde, pa nek gleda oči dok mu ne ispadnu. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ^ nekoliko postova iznad :) Ovo je strasno koliko je pogresnik odluka doneseno na ovom SPu i to su direknto uticale na rezultat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 snimao sam nas desetak dok smo gledali utakmicu protiv australije... Jebote, vrtim snimak iznova i iznova, i svaki put se smorim kad ga odgledam, pogotovo na kraju zbog one proklete ruke. Jebem ti bre fudbal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 nije toliko kriminalno bilo sudjenje na ovom SP,ne kenjajte,ako izuzmemo danasnji dan.Cak stavise linijski su sabijali jebeno sve vreme,jedino sto su svi poceli da se bacaju ko pickice kad su videli da sudije sude skolski iz straha. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 in maj buk, linijski su bili dobri za ofsajde uglavnom, ali sto se tice penala, faulova, procene za karton i tako tih stvari, sudjenje je bilo lol otprilike na svakoj tekmi. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 i dali su preogroman broj crvenih..mahom nezasluzeno..kejhil, behrami, pa slobodno mogu reci i lukovic u onoj prvoj tekmi..na to kad se dodaju ofsajdi nedosudjeni penali i sranja ja prosto ne znam koji deo sudjenja je bio dobar na ovom sp..bar 5-7 krupnih gresaka je bilo a to je suvise mnogo..mi seremo godinu dana zbog par gresaka ovreboa..ovi ovde su ga prejebali za 10 dana i napravili 10 puta gore gluposti.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Jebote, sutra će šaljemo čoveka na Mars, a još uvek se ne priznaje snimak prilikom donošenja odluka u fuzbalu. Aj, odluka o faulu i tako tome može da bude subjektivno donešena, ali zašto o nečemu odlučuje lik koji fizički ne može uvek da bude u poziciji da vidi gde je lopta. Naprave stadion koji izgleda kao scenografija iz SF filma kad ga snimaju iz vazduha, a ne mogu da ture neki monitor veličine pola stadiona negde, pa nek gleda oči dok mu ne ispadnu. ako sudija nema kontrolu onda utakmica ne moze da se namesti ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 nije toliko kriminalno bilo sudjenje na ovom SP,ne kenjajte,ako izuzmemo danasnji dan.Cak stavise linijski su sabijali jebeno sve vreme,jedino sto su svi poceli da se bacaju ko pickice kad su videli da sudije sude skolski iz straha. da i igranje brazilca rukom nije nista bilo... ma krsh detalja ima gde su sudije usrale... navodno vide ofsajd kada je koleno/lakat u ofsajdu a oni 3 metra kasne da budu u liniji sa desavanjem, juche ne vide ofsajd od 2 metra a da ne pricamo o promeni rezima sudjenja posle prve dve tekme lal jadno zao mi meksikanaca :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 imam osecaj da ce Argentina ispushiti od Nemacke u cetvrtfinalu...odbrana im je veoma losha Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 dace bog! btw, japan i paragvaj danas, obozavam obe repke, al ipak cu navijati za samuraje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 mozhda ako je japan holandija a paragvaj brazil onda je to danas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 gle stvarno, sutra se igra, istripovao sam...nista onda, go chile:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Finale snova: Brazil - Argentina Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 (edited) hart je po meni najbolji izbor, po prikazanom u prosloj sezoni. jbg, to je neka kapelova vizija. alo ljudi, on je poveo jebenog heskija. cak sta vise, on ga forsira :)) bent, carlton cole,agbon.. ima tu dosta solidnih igraca, ne u rangu runija, al sasvim solidnih napadaca Apsolutno se slazem. Hart mu je bila najbolja opcija za ovo prvenstvo, plus je on reshenje i za budutjnost poshto je mlad. Problem je shto je glupi zabar probao da implenetira zabarsku igru u ostrvske igrache... Taj mu nikada netje poleteti :) Edited June 28, 2010 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 ne moze fabio da bude uglavnom kriv ako je ova reprezentacija savrsheno funkcionisala tokom kvalifikacija. nisu usa ili alzir nista posebno jake reprezentacije, nego je ovo svetsko prvenstvo samo 3 nedelje nakon preduge sezone u premijer ligi i evropskih takmicenja Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts