Longleyy Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Kakva utakmica. JEBEM MATER NEMACKU, GOGOGO ENGLAND!! sramota za cist gol, valjda ce sudija nadoknaditi to u drugom poluvremenu... Ajde Englezi, valjda nece izneveriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Navijam za Nemce. Epske su utakmice ove dve reprezentacije, po meni, ni jedan derbi nekih klubova ili reprezentacija nije ovoliko dobar. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Dokle vise... Instant-JEBENI-riplej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 neprofesionalno.... za sad : 1 - Ne sudi nama cist penal protiv Australije 2 - Prvi gol na ovoj utakmici [Kloseov] je bio iz cistog ofsajda 3 - Ne prizna cist gol Englezima ... Pa nije ovo treca liga neka pa da tako sudi... Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Nema ofsajda iz golmanske lopte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Dam 2k na engleze prvo X, 1 na argentinu i dodje ovaj rtd ne vidi loptu minimum metar u golu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Pa protiv gane smo mi to kao pokusali, i znam da su trubili o tome 2 dana na tvu. Sad pokusavam da nadjem to pravilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ko jebe glupu FIFU kada stave ovog retarda da sudi, bez obzira na gresku na nasoj utakmici i ko ih jebe kada im u 2010. godini treba, ne znam sta, pa da uvedu novinu da sudija moze da pregleda snimak ili nesto kao sto je neko rekao, ovako nesto smori prejajnu utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 pritom je ovaj gol najcistija i najgrublja greska koju sam ikad video, a gledao sam i razne slj lige. ja razumem da lopta udje deset santima i da je odbrambeni izbije 'sa linije', pa da se spekulise, al da lopta udje pola metra u gol i da se ne svira nista, to nisam video. pa da je svirao ofsajd, faul, kraj poluvremena, pad meteora, manji bi retard ispao. kolko god bio pristrasan ili nepristrasan, ofsajdi i penali ne mogu da se porede sa ovim sranjem. upalio sam tekmu sa svescu da navijam za nemce jer imaju grdje igrace, a masinerija su, nasuprot ovim manekenima, al brate, ovo nema smisla, sad navijam za engleze, bar do izjednacenja, a posle nek kara ko koga stigne. sramota da se ovo desava na svetskom prvenstvu u eliminacijama, nadam se da ce liku zabraniti da sudi zauvek na bilo kojim tekmama (ukljucujuci i video igre), kao i njegovoj deci i unucima. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 nema bre ofsajda iz "bekovske" Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Pise na fifinom sajtu da nema ofsajda iz auta, golauta i kornera (logicno)/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ofsajda nema iz: 1. Ubacivanja ( aut ) 2. Udarca iz ugla 3. Udarca sa vrata ja sam sudija btw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 ja sam i dalje slogiran. jos se ove sudije bune protiv uvodjenja snimaka ojoj bree ee Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Nema ofsajda iz golmanske lopte, iz kornera i iz auta. http://www.fifa.com/flash/lotg/football/en/flash/start.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Zamisli molim te, to pravilo uopšte nisam znao. Mada nisam ni neki fudbalski fan, ali vidim da i neki drugi nisu imali pojma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 nije priznat gol stoičkovu protiv nigerije 94te, isto ga je zavukao pola metra iza linije iz slobodnjaka moguce, al to je bilo pre sesnes dina, tako da se ja sa wc94 secam samo hristovog gola sa trijes metara i onog bebetovog i penala roberta badja:) i da je horhe kampos nizak, a odbranio penal:) tako da u sustini i nisam pogresio, posto se ne secam, to mu dodje isto ko da nisam video evo sad mi rekose ukcani koji su blejali uz tv na poluvremenu, da je sudija video sta je uradio i da je bio u fazonu da je svestan da mu je to kraj sudjenja na svetskim prvenstvima. sad mi ga zao, retarda:) valjda ce da uvedu snimke jebo ih ja, bolje je svima. pritom je sudija rekorder uz jos jednog lika, sudio je osam sveckih lol Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 (edited) ladno im daju da sude ovaku važnu utakmicu posle onoga što su uradili nama. ne kažem da smo zbog njih pukli, daleko od toga, ali ne vide onu ruku (čitaj: neće da vide ruku) i fifa ih nagradi da sudi ovu tekmu. počeću da paranoišem... :( Edited June 27, 2010 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 buhu jebeno,kako zli larionda sudi u osmini finala posle nas!Kako jebeni Johanson uopste dodje na Mondjial a ne vidi ruku Anrija,kako Ovrebo sudi Ligu sampiona i drugu godinu zaredom nakon sto je brutalno pokrao celzi(a ove godine i fiorentinu).Dovidjenja prijatno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 trpaaaaaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Kako se Beri sada zajebao. Koje karanje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 al ih odradishe kontrama, lagano.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Svabe su lude bre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Pa realno usrase ih :P 6-2 na kraju Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Oduesvio me ozil kako igra... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 prvo odem da kenjam, pa da bacim djubre i propustim 4 gola. koja tekma boze.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts