zytherius Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Da su nam nemci dali gol iz penala bilo bi 1:1... Da baba ima kurac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Koлико је мучно гледати ове Италијане како падају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Bog da im dushu prosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Pa nisu umrli, glupi reve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 sad jesu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 haha, glupi zabari :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Bravo za Viteka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 ufff, sto mi drago za sise zabarske! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Neka idu kuci.Ovaj put nema provlacenja. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 @Kali pronadji razliku :) i nemoj da mislis da ja sad pljujem Vidica, samo mislim da nije dao svoj max ne znam ko je jadniji FRA ili ITA Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Daleko smo od najjadnijih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 uvek sam posle nasih navijao za italijane, ali ove godine ne znam zasto mi je drago sto su ispali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 daleko smo ispred i nekih ekipa koje su prosle ali dobro sta je tu je.francuzi i italijani mrtva trka za najjadniju ekipu prvenstva. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) umrite glupi žabari sad mi je 2 posto lakše, nisamo najjadniji prošlogodišnji finalisti posaftali masni kobas Edited June 24, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 ^ I meni je drago zbog Italijana. Kuci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 @Kali pronadji razliku :) i nemoj da mislis da ja sad pljujem Vidica, samo mislim da nije dao svoj max ne znam ko je jadniji FRA ili ITA Los je taj primer. On se samo sklonio da nebi skrenuo loptu sto bi uradio svaki normalan stoper. Jeste bio los u ove 3 utakmice kao i Ivanovic ali nije nas odbrana kostala ispadanja nego promaseni ziceri. Po prvi put u zivotu ne krivim nikog za ispadanje, mislim da su svi dali koliko su mogli. Jednostavno nemamo kvalitetnog napadaca i tu ne mozemo nista da uradimo. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 ko misli da je Vidic lose odigrao, ili mozda da se nije trudio koliko se trudi u Mancesteru, moze slobodno (na moju preporuku) da prestane da gleda fudbal, zauvek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Los je taj primer. On se samo sklonio da nebi skrenuo loptu sto bi uradio svaki normalan stoper. Jeste bio los u ove 3 utakmice kao i Ivanovic ali nije nas odbrana kostala ispadanja nego promaseni ziceri. Po prvi put u zivotu ne krivim nikog za ispadanje, mislim da su svi dali koliko su mogli. Jednostavno nemamo kvalitetnog napadaca i tu ne mozemo nista da uradimo. stoper treba da izblokira/udje u/spreciudje sut,a nije da nije mogao i opet kazem ne krivim Vidica za poraz -.- Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Sklonio se da ne bi skrenuo loptu? Kako se Teri nije plasio da ne skrene loptu, logicnije mi je da blokiras loptu nego da se sklonis, kapiram da je zato Stojkovic i kasno reagovao, zamisli branis i odjednom ti se sklanja igrac koji treba da ne dozvoli sut na gol... Jbt ako neko sutira ti se postavis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 logicno je s jedne strane sto se sklonio jer da ju je dirao mogao je samo u drugi cosak da je skrene Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
david45 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Po meni je problem nash mentalitet, i strah od neuspeha. Imali smo dobru ekipu, mozda nikad bolju do sad, mozda bolju nikad necemo ni imati, ali jebi ga :/ Quote samo HARD samo TVRDO :D eMinds <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 logicno je s jedne strane sto se sklonio jer da ju je dirao mogao je samo u drugi cosak da je skrene brate...najneverovatnije je da bi se odbila u drugi cosak Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 to mene brine, sto ce gomila ljudi otici do sledeceg svetskog (stankovic, vidic, jovanovic, zigic, pantelic...), a kakva nam je liga, ne vidim momke koji bi mogli da ih zamene Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Ima veliki broj igrača koji su talentovani i mogu da igraju, neki su već otišli napolje Rajković, Vuković, Sulejmani, Aleksić, Tadić, Darko Lazović, Ljaljić, Kaluđerović, Šćepović, Alen Stevanović Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 brate...najneverovatnije je da bi se odbila u drugi cosak mislis? Ima veliki broj igrača koji su talentovani i mogu da igraju, neki su već otišli napolje Rajković, Vuković, Sulejmani, Aleksić, Tadić, Darko Lazović, Ljaljić, Kaluđerović, Šćepović, Alen Stevanović kako znas za te likove :/ Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts