SUBE Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Radio, i sad oko 1 i 15 kazem drugu jebeno mi radimo a utakmica ce za 15 min, a kakvi smo baksuzi bice sabijacka utakmica. Kad posle, nem pojma, po sata valjda zove drug crveni nemci, posle par minuta 1:0 :D onda zovu za penal ... popizdio sam ... ali opet bitno da smo pobedili ! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 http://www.facebook.com/pages/Alberto-Undiano-Mallenco/102697126447284 To je to... =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 i na kraju amerima ponishte regularan gol, realnije je bilo da se svira penal nego faul u napadu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Zeludac mi je jos u grlu od utakmice... ali svaka cast... nisam ekspert za fudbal ali ne znam sto tolko kenjate za igru, pa ne mozemo mi da igramo kao spanci, brazil, argentina... Kako su grci igrali kada su osvojili evropsko ili italijani kada su svetsko, sigurno nisu osvojili jer su igrali najlepsi fudbal... Nasa realnost je trenutno ovo sa eventualnim malim poboljasnjima... Sve u svemu, nek svaku dobijemo ovako i ja srecan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Realno, mogli smo bolje, pogotovo sto smo igrali 60 minuta sa igracem vise, ali ocigledno nisu hteli da rizikuju da izgube ova 3 boda. Odbrana je sabila i svaka im cast sto su izdrzali 45 minuta bez ijednog zutog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ma gaziiii bre , samo jos jedna prepreka . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 shto volim kad date tako neku konstataciju koja ne stoji, pa kolarov i bane su dobili zhute u prvom, nemanja i subotic u drugom, kojih 45 minuta onda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 shto volim kad date tako neku konstataciju koja ne stoji, pa kolarov i bane su dobili zhute u prvom, nemanja i subotic u drugom, kojih 45 minuta onda ? bas sam hteo da napisem jbt cak je i Raca odigrao dobro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 koliko ljudi lupaju ovde pa to je za medalju.ALO,dobili smo. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Један човек, идући из вароши кући, јахао на магарцу, а његов син, момчић од десетак-петнаест година, ишао поред њега пешице... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 alo, bre, matora drtino, kako te nije sramota da jašeš tog magarca dok ovo jadno dete obija opanke?1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Dobro, dvojica su igrali sat vmrenea sa zutim, a dvojica pola sata. Isti kurac, cela odbrana nam je bila u kurcu sto se tice toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 oproshteno ti je! :D e jeste li skontali da se sve vreme kroz emisiju vrtela muzichka tema iz otpisanih, jel to specijalno bilo za ovaj mech ili standardno neshto ? :D nisam obratio pazhnju do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 nemam komentar, cela tekma neverovatna, od gola do stojkovica koji je branio za 11 ne za 10, sto je ekvivalent da pantelic da gol, svaka cast nasi ucutkali ste 90% nacije Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Samo pred ovaj mech :D Inace je ona "Wavin flag" Samo ne kapiram sto je Vidic igrao rukom tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Dzabuljanji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Bravo orlovi, samo da podignu jos malo nivo igre protiv Australije pa sta bude bice. Quote Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 oproshteno ti je! :D e jeste li skontali da se sve vreme kroz emisiju vrtela muzichka tema iz otpisanih, jel to specijalno bilo za ovaj mech ili standardno neshto ? :D nisam obratio pazhnju do sad pomenuo sam ja to par puta, kapiram da je samo sad zbog fore:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Kapiram da je Vidic ispizdeo na mladjanog Kuzmu kada je igrao rukom kao retard. Zato je dobro ovo shto se danas desilo, uterace malo skromnosti u nasheg voljenog Nemanju! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ne, ovo igranje rukom je fantasticno, ko da nemaju mozga uopste...mislim jebote, koji kurac pruzas ruke prema lopti, nije jebeni basket...ajde razumem da je slucajno, kad blokira udarac, ali nisu valjda toliki retardi da kad skacu masu rukama, a vide da lopta ide tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 a i nema nikakve logike to sto razmisljaju da ce veci odraz imati ako se razmasu rukama :))) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ma sve je dobro proslo , samo jos da otrtimo Australiju i sve je ok . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 - U tom trenutku sam bio dezorijentisan. Imao sam osećaj da mi je neko iza leđa, a u stvari to je bio nevidljivi igrač. Lopta je samo propala i pala na ruku. Nisam imao nameru da igram rukom, već sam želeo da osetim protivničkog igrača gde se nalazi. Teško je objasniti šta se desilo. Hvala Stojketu što je mene i Srbiju spasao - rekao je Vidić. Deo iz teksta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ja mislim da je u pitanju neka opklada unutar reprezentacije, tipa najkraaci stapic pa ko izvuce mora da napravi penal... :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 samo da ne useru sad sa australijom, a znajuci nase to je vrlo moguce:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts