Jump to content

World Cup 2010

Sa1Nt

Recommended Posts

Radio, i sad oko 1 i 15 kazem drugu jebeno mi radimo a utakmica ce za 15 min, a kakvi smo baksuzi bice sabijacka utakmica. Kad posle, nem pojma, po sata valjda zove drug crveni nemci, posle par minuta 1:0 :D onda zovu za penal ... popizdio sam ... ali opet bitno da smo pobedili !

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zeludac mi je jos u grlu od utakmice... ali svaka cast... nisam ekspert za fudbal ali ne znam sto tolko kenjate za igru, pa ne mozemo mi da igramo kao spanci, brazil, argentina... Kako su grci igrali kada su osvojili evropsko ili italijani kada su svetsko, sigurno nisu osvojili jer su igrali najlepsi fudbal... Nasa realnost je trenutno ovo sa eventualnim malim poboljasnjima...

Sve u svemu, nek svaku dobijemo ovako i ja srecan...

Kapiram da je Vidic ispizdeo na mladjanog Kuzmu kada je igrao rukom kao retard. Zato je dobro ovo shto se danas desilo, uterace malo skromnosti u nasheg voljenog Nemanju!

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

- U tom trenutku sam bio dezorijentisan. Imao sam osećaj da mi je neko iza leđa, a u stvari to je bio nevidljivi igrač. Lopta je samo propala i pala na ruku. Nisam imao nameru da igram rukom, već sam želeo da osetim protivničkog igrača gde se nalazi. Teško je objasniti šta se desilo. Hvala Stojketu što je mene i Srbiju spasao - rekao je Vidić.

Deo iz teksta.

ja mislim da je u pitanju neka opklada unutar reprezentacije, tipa najkraaci stapic pa ko izvuce mora da napravi penal... :)

It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself.