gruja Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 I zbog Lukovica mrtvog, i retardiranog Kuzmanovica, i prokletog Pantelica koji je drvosecha najgori, i Zhigica koji ne zna sta ce i kako ce s loptom. I najvishe od svega jebenog Antica i ko ga terao da izvlachi Jovanovica. Pa da imamo 3 igracha na terenu njega ne vadish. Lukovic je bio nas najbolji igrac na utakmici i prestrogo su mu data dva kartona.Zigic odmah posle njega ako se izuzme ona shansa,koju mu naravno ne oprastam,ali covek je vise bio na nasoj polovini koliko se borio,pravio faulove i sve. aj polako idemo: Ivanović Bane - relativno ok odigrao, iako je bio nekako preplašen... Vidić - Ja sam Nemanja i imam veliki kurac, veći od vaših niggerskih. sabićemo vas. I tako je i igrao, nekako polumrtvo, kao da je očekivao da će mu se sklanjati svi, ali opet mu dajem prelaznu ocenu. Kolarov - najbolje odgirao po mom mišljenju. Jovanović - džukela puštena sa lanca, primi loptu, spusti glavu i idemooo vozi tebra, zajebi dodavanje. Krasić - Slično kao Jovanović, samo slabiji u duelima. Pantelić - Dečko mentol. Lopta je kriva mamu joj jebem, neće da se zalepi za nogu sama... Žigić - centarfor koji umesto samo da plasira loptu u mrežu, istu udari petom, i to tako da sam u prvom trenutku pomislio da mu je crnja skino loptu :D Niggeri su igrali dosta agresivno u odbrani, a naši nisu znali da padaju na sredini iako su mogli, trebalo bi da idu na neki kurs kod Italijana što se toga tiče. Kolarov je u par navrata lepo pao i iskusno dobijao faulove, jer ne vredi drugačije sa stokom, ne možeš ići u duel kad si slabiji, jebiga :D nek su zivi i zdravi, pasce radovanje kad bude sp u vaterpolu. Tuga od igre, lukovic uvek bio i ostao fucktard... Lukovic nas najbolji igrach. Pantelic je idiot, jako je sebican bio, sto je sjebalo Krasica da da gol u nasoj najboljoj sansi (Krasic nije ni ocekivao loptu, a Pantelic je bas zato sto je glup samo malo promenio putanju lopte), plus iz slobodnog udarca da dozvoli da mu lopta predje preko noge a dovoljno je bilo samo da savije nogu i skrene putanju lopte. Nije tachno,zato sto da je Panta nije zakachio ona bi otisla iza Krasinih ledja,a Krasa je jedna mala pichka koja je celu tekmu bezhala od lopte i nije imao dodavanje unapred za 90 minuta.Na stranu sto je Panta retard,chak je i bolje sto je dosla do Krase jer je imao cist shut sa 11 metara i samo ostro po zemlji da je sutnuo to je kraj,a on je sutnuo kao pichkica mala i to je to. My two cents. Bane neprijatno iznenadjenje,utopio se sa Krasom po pitanju pichkosti. Milijas sa prikolicom,standardno loshe. Kuzma nepotreban,cim smo culi da je otisao na zagrevanje prokomentarisali smo da nam ne treba na terenu. Lukovic i Zhiga dva najbolja igracha i tragichara.Ovaj zbog crvenog,ovaj zbog one shanse. Bambi je morao da bude na terenu jos na poluvremenu. Danko isto,mada sam ja navijao za Mrdju,ali Danko je dobro odigrao nema sta. Pantela i Krasa su morali biti pod tushevima nakon 45 minuta. Pantela i Krasa no comment. Kolarov dobar prvo poluvreme,drugo su ga zatvorili sto je bilo i ocekivano sa obzirom da nam je desna strana bila mrtva. Lane prosecan i debilan.Shutira iz mrtvog ugla kada je trebalo da ubaci loptu,a ne shutira kada je u zaletu na 16 metara. Stojkovic smeshan kao i uvek,sva sreca pa gol nisu pogodili. Vidara standardan.Deki standardan. Sve u svemu,muda bez,o tome se radi,ako jedan Maradona moze da ne povede Kambijasa i Zanetija ili Domenek Nasrija i Benzemu ili Pareira Benija Mekartija i da ne nabrajam dalje,ne vidim zasto Radomir Antic ne bi imao muda da skine Stojkovica sa gola, da zameni ovog ili onog. I da,znam da smo svi selektori,ali jebeno da smo pukli ko ljudi,rekao bih,dobro je,imamo chemu da se nadamo,a ovako treba da ih pljujemo jer su igrali ko pichke. @neko vaterpolo i radost. Realno,da ne umanjujem njihove uspehe,jako mi je drago zbog njih i voleo bih da dok sam ziv se radujem sa njima,ali onog trena kad bismo mi prestali da budemo vaterpolo velesila ne bi me uopste pogodilo i ne bih se smorio. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 jebala vas kilibarda bre...al ne stvarno HAE! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 LoL @ ppl koj pljuju pantelica. Isti ste ko moja sestra koja misli da se razume u fudbal i tripuje nesto. Pored Vidica koj je jedini igrao fudbal, pantelic je barem pokusao nesto da uradi za razliku od ostalih. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 kad nesto pokusavas bas jako a to bas ne ide onda si retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) KILI BRATE INTERVENISI a dobro je, stigao si na vreme :) Edited June 13, 2010 by Koma3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 evo mogu ja da idem da igram, trudicu se majke mi Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Kolko nam je falio Kacar protiv ovih crnaca :(( Inace Milijas je bio nas najgori igrac, kontam da je Kuzmanovica ubacio posto on voli da drzi loptu i razigrava igrace, sad jbg ispalo je najgore, ali nije on toliko los... A sudija je kretencina, u onakvoj utakmici daje drugi zuti za ono. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 meni je fascinantno koliko su nam jednodimenzionalni igraci na sredini.uvek znas sta od svakog da ocekujes.krasic bezi od lopte i jos uvek nije naucio da dribla.lane pitbul koji radi ceo zivot jednu foru koja mu je danas samo jednom prosla...i umesto da baci loptu u 16 on sutira iz mrtvog ugla.lepo je sve to kad prolazi protiv rumunije i litvanije,ali gana igra fudbal.milijas je vrlo koristan igrac koliko god svi srali,samo bi bilo lepo da pocne da trci.stankovic standardan.ocu mrdju i kacara na terenu.ocu bole jankovic da se vrati i pokaze ovim mamlazima kako se izbacuje igrac 1 na 1. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 mozda treba jednostavno da prihvatimo da ne umemo da igramo fudbal ovi nemci gaze Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 mi ako dobijemo nemce ja idem na docek, pa makar posle toga i izgubili od australije 10-0 Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 "Football is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins." -Gary Lineker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 ako se to desi proglasicemo pantelica najboljim igracem koja je ova zemlja ikad videla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 slažem se 100% sa Grujom, Luković je ubedljivo bio najbolji, a drugi faul nije bio za karton. Pantelić mi onako, nije ništa uradio, ali ono je šansa gde je Krasić dobio loptu na tacni i morao je da da gol. Ubedljivo najgori su mi bili Milijaš i Krasić Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Ponavlja se proslo svetsko prvenstvo, toliko optimizma, a zatim racunanje "kako bi, teoretski mogli da prodjemo ukoliko postignemo toliko i toliko golova a da u drugoj utakmici ovi dobiju ove toliko i toliko, pa da mozda i prodjemo". Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 kako ne umeju kad umeju u svojim klubovima?.jednostavno igraju ko sisice i setaju se po terenu,to mora da se promeni za 5 dana.najtuznije je sto i sa 2 pobede opet mozemo da ispadnemo. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) kili car @Xzor u pravu si brate! pantelic je odlican napadac! brz, okretan, zna da dribla, nije u ofsajdu nikad, nije maloumni invalid koji je utripovo da zna da igra, ne sklizne mu lopta sa noge svaki put, to se ovi hejteri tripuju sto se ne razumeju u fudbal! fudbal se igra ovako kako ga pantelic igra! NIJE IMO SRECE, ALI BITNO DA SE TRUDI :) Edited June 13, 2010 by forrestg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 @highl1 pa cak i u toj situaciji kad je krasic pucao po sred je pantelic sjebao, jer je degenerik promasio celu jebenu loptu, a krasic kapiram to ni u ludilu nije ocekivao pa je nespremno docekao u retardiranom polozaju Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 grobarski kompleksi neki drugi topic, please. Krasić se dečko nije video ceo meč, ama baš ništa nije uradio, ovaj mentol je barem 2x centrirao Žigiću na tacnu. nije ni bitno, sabijamo nemce i australiju i idemo dalje, biće bolje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Aj i ja da iskomentarisem nesto,posto sam se otreznio i iskulirao loma :> prvo da odgovorim lesku :D Da li neko od vas (koji pricate "nek' izgubimo 5:0, ali da odigramo muski) moze da mi kaze koja je to ekipa IKAD odigrala tako, izgubila toliko, i da su ljudi to posle rekli? Sta pricate bre vi? ne verujem da je iko mislio bukvalno,to se tako kaze,al' stvarno,kad se vidi da neko daje sve od sebe,pa na kraju ne ostvari dobar rezultat,nemas sta da mu zameris,ovako mi je zalaganje pojedinih nasih reprezentativaca veoma licila na igru Partizanovih fudbalera u Evropi.Jedna rec,SISE! poz lesko :* e sad Stojkovic car-nije bas imao priliku da se pokaze,delovao mi je u par centarsuteva da je nesiguran,verovatno zbog nemanja klubskih tekmi,nije kiksao i to je gg centralni bekovi-prvi zuti lukovica se iskreno ne secam kad je bio,kod drugog nije morao da ga povuce za ruku,sta znam,mozda prestrogo,imao je kiks kod prve sative Gane,nekako je samo iskulirao tu loptu,ostalo ok. Vidic na nivou. lb,rb-nisu se videli,u napadu naravno,sem onog prodora Baneta. I ja sam bio vise za Kolarova nego Obradovica,al' sam sada promenio mislnjenje Milijas-prespor,nije kiksirao,lepo je izvodio prekide,precizno,ne znam ,nista bitno nije uradio,ni poz ni neg stankovic-sem zalaganja,nista posebno,aj vise je u odbrani pokazao spoljni-lol,Krasic se bas usr'o ,nije imao onu svoju prepoznatljivu igru,uopste nije bio prodoran i nista nije pokazao,trebao je on da izadje umesto laneta,posle crvenog.Lane me iznervirao par puta gusenjem,derem se na jebeni tv,SUTNI ! ,a on gusi ,pajser :D i on moze dosta bolje ,al' je cinio nesto,za razliku od Krase napadaci-zigicu necu oprostiti onaj promasaj,jeste se on vracao kao runi i sve,ali ono jebote ne sme da se promasi,imao je idealan centarsut,sa 2 i po (moj vas pipo hae) metra promasi ,necu mu oprostiti,zaboravio sam ne sve ostalo posle toga. Pantelic , stvarno banana igrac,bar sada,ja ga gotivim samo sto daje uvek 110% ,ali izgleda da ga stvarno nece kada igra za Srbiju,dosta lose. izmene-Lazovic je lepo odigrao,mozda je i ranije mogao da udje,tacno smo dobili na prodornisti malo po strani,subotic-nije priliku da se pokaze,nije kiksirao :D Kuzma,jbga stvarno,ne verujem da je namerno odigrao omg,bas nemanje srece,posle toga mu nije bilo do zivota,imao je onu lepu sansu,al' ju je lose "uhvatio" sve u svemu,i dalje stojim iza toga da su odigrali kao sise,svi igraju u velikim klubovima,tako da prica da su se usrali ne pije vodu.Idemo dalje ,opet cu da igram na nas protiv Nemaca iako su jebeno sabili tekmu protiv Australije,masinerija klasicna. poz o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Nisam neki veliki ljubitelj niti nemaca niti fudbala, ali odgledao sam skoro sve utakmice do sad, i brate mili OVAKO igraju svetski prvaci. 4:0 pa neka se argentina kurci nad nigerijom i slave 1:0 ko da su dosli u finale. Panceri su sabili jadne kengure, a sta ce nama tek da urade... :( ali hajde, mi cemo da branimo to nase poslednje mesto na proslom svetskom prvenstvu :P Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) mi smo ga izduvali braco, nemamo lukovica za sledeci mech i nemci ce da nas naguze, pa setite se shta nam je webo radio kad je igrao subotic, choek pre tog mecha u zhivotu nije dao gol glavom :D kad nam dodju poldi i klose ugasili smo ga. pritom australija igra bez kejhila protiv gane i tu gana sigurno uzima bod, verovatno i sva tri. naravno nadam se da greshim... Edited June 13, 2010 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 grobarski kompleksi neki drugi topic, please. Krasić se dečko nije video ceo meč, ama baš ništa nije uradio, ovaj mentol je barem 2x centrirao Žigiću na tacnu. nije ni bitno, sabijamo nemce i australiju i idemo dalje, biće bolje. ne kazem, odigrao je lose, ali je pantelic zasrao sve sto se moze zasrati, takve sanse se moraju iskoristiti na svetskom prvenstvu (osim ako si spanija, onda ces ih imati jos 12 i pobedices 6:0 :D) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Za Lukovića je kraj Svetskog Prvenstva ako ne prođemo grupe.Šteta odlično je odigrao meč sem ovog crvenog kartona. Krasić - uvek je prolazio na brzinu, al eto udvojiše ga, ganci koji su brži i fizički jači od njega. Milijaš - po meni odigrao super imao par lepih paseva, malo kikseva. Dejan Stanković - nije imao kikseve, nije imao ni neke super prodore, što se njega tiče neutralan sam. Pantelić - imao par centaršuta za Žigića, koje naravno ovaj nije iskoristio.Isto tako je imao i par kikseva, naprimer onaj uigrani slobodni udarac kad je krenuo da primi loptu i failovo.Imao je prilično dobar udarac na samom početku utakmice, ali mislim da može sto puta bolje da odigra. Žigić - očigledno da je bio najviši igrač na terenu, ali i najsporiji.Nije imao ko da prodre da mu centrira tako da je njegova visina propala u vodu, a nije ni neki dribler. Stojković - išao na procenu onaj penal i očajno procenio, inače je solidno branio. Vidić - vidi se da nije trenirao pre SP zbog temperature.Mada kada se sve sabere dobro je odigrao Ivanović - imao prelep šut sa 20 25metara, dobro odigrao ali može mnogo bolje! Luković - kao što rekoh gore odigrao meč za 10, sem onog crvenog kartona. Jovanović - ne znam nekako mi nije ostavio jak utisak kao u par prošlih utakmica, nije imao taj prodor :c Hteli smo da idemo na prodor Krasića i Jovanovića njih su udvojili nisu mogli da prođu, znači ništa od centaršuteva ništa od Žigića.Pantelić i Žigić nisu mogli da prođu štopere Gane jedina opcija je bila šut iz daljine, al nikako da šutnu. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Za Lukovića je kraj Svetskog Prvenstva ako ne prođemo grupe.Šteta odlično je odigrao meč sem ovog crvenog kartona. Drugi zuti = jedna utakmica suspenzije = moze da igra protiv Australije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Ah da on je dobio dva žuta, istripovao sam se da je dobio direktan crveni :l Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts