Jump to content

World Cup 2010


Sa1Nt

Recommended Posts

Grci su vuvuzele. Koreja sabila. Kontrola lopte u fulu, iznose dobro loptu, veznjaci dobri u defanzivi, a opet salju dobre lopte napred, kreativno totalno. Grci su imali svojih 5 minuta oko 70og i to je to. Videli da mogu da igraju na centar suteve, ali slaba realizacija. Isto kao sto su na kraju prvog poluvremena hteli da ubace loptu u gol zahvaljujuci suncu koje je tuklo u oci golmanu Koreje. Sudija smrad, trebao je da sudi penal u prvom poluvremenu za JK, a plus ih je ostetio i za jedan faul u napadu + jos par situacija spornih. Na drugoj strani oko tog sudbonosnog 70og minuta tekme, sreca da je linijski video ofsajd na vreme, gde su ako se ne varam 2 ili 3 Grcka fudbalera bila u nedozvoljenoj poziciji, pa je jos komentator povikao penal, penal iako je udarila lopta igraca u rebro :)

Ajmo sad da vidimo malog mesija i narkomana maradonu protiv Nigerije. Od ove grupe ocekujem kul tekmu izmedju Koreje i Argentine. Iskreno voleo bi Koreja da ih polomi, al videcemo. Plus ako bi prosli kao prvi, imali bi verovatno vece sanse da idu jos dalje. S obzirom da smo iz proslih meceva videli kvalitet reprezentacija A grupe. Doduse fudbal je to, ko zna dal ce im 'legnu' francuzi/meksikanci/urugvajci

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

koliko god ga gotivio moram priznati da je bio jedan od losijih u prvom poluvremenu,mnogo je lopti prodao.

Dijego vadi Iguaina,ubaci tatu Milita!

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Ladno mu ne igra Milito  [:(]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Argetinci trebaju da budu presrecni za ova 3 boda. Nigeriji treba iskustva i bolje kretanje, otvaranje u napadu. BTW Mesi vise ne mora da dribla u stvari, samo krene, a ostali gledaju jer znaju da ce u svakom slucaju da ih prodje pa da se ne muce previse :) Opet kazem nadam se da ce JK pobediti Argentince, bas zato sto igraju isto protiv svih, tj ne ukenjaju se od imena. Doduse to su samo moje zelje, ko zna sta ce biti.

Link to comment
Share on other sites

Prestanite sa Fantasy komentarima na ovom topicu. Ima forum RUR lige na samom fifa sajtu i tamo neshto pishite ako hocete da komentarishete bodove itd.

Ne bi me iznenadilo da JK pobedi Arg. A sada da vidim Amere i Engleze, kakvi su i shta znaju...

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...