grb1tj Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 +1 da je isceniran pad bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 toliko je ocigledno sudija retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Kako je keita namerno isao na kaku, kada se iz klipa lepo vidi da se uopste nije osvrato oko sebe, vec je samo gledao loptu, dok je kaka tacno postavio ruku da ga odgurne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 (edited) upravu si nisam najbolje pogledao, ali opet nije faul, lik je fejkovao :) Edited June 20, 2010 by Bojinho Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 pa iscenirao je faul kao da je pao sa marsa, kaka je samo postavio ruku da bi se zagradio, poshto je ochigledno video da ide ka njemu + se baja drzi za facu, a ona nije uopshte bila u kontatku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 namerno se postavio? brate crnac se zaleteo na njega kao brzi voz, ovaj je samo MALO podigao ruku, znaci ugao od 85 stepeni, da ga ne zvekne punom silinom... alo ljudi jebote, jel vi mene zajebavate ili ste slepi? LEPO se vidi da ga crnac nije ni video, a ovaj je kraickom oka ugledao crnca koji mu prilazi i instant dize lakat, tj ruku. zuti ko suza, e sada sto je drugi ko jebe mater glupom brazilcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 brate lik bi se zabo u njega da ovaj nije podigo ruku u visini njegovih grudi, crnja mu dotako glavom rame i lego dole ko da ga je grom pogodio. da ima malo mozga skonto bi da je njemu u interesu da kaka igra protiv portugala, ko ga jebe sad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 pa ni kaka nije ishao namerno, alo?? sam si rekao da kaka nije prljav igrach i zashto bi sada ishao namerno, pritom vode 3-0 ?! po meni je on samo postavio lakat da se ovaj baja ne bi zakuco u njega chisto refleksno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 kolko znam to je Kaki prvi crveni karton u karijeri :D kakva glupost. mozda je i digao ruku malo ali kako se onaj crnja teatralno bacio i uhvatio za glavu... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Mislim da je glavni sudija pod uticajem cetvrtog sudije ili pomocnika dao taj crveni jer ionako licno nije video shta se desilo. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 sta li je trebalo brazilu da se onako ponasaju... katastrofa.... sudjenje nikad jadnije u brazilovu korist ponajvise, ali opet valjda nije ozbiljnija povreda... jebes ti ovakav fudbal, sto se mene tice ono je sramota.. kao i proslo prvenstvo protiv gane drugi gol je bio u nadoknadi prvog poluvremena i bio je cist ofsajd.... jebes ti svetska prvenstva gde sudije navlache brazilu toliko ocigledno... ako je neko glumatao celu tekmu to su brazilci... ok i ovai su imali 2 starta pred kraj i za direktan crveni bez problema, ali ko je sta radio kaka je samo cmizdreo, lusio serenda sudiji 3 minuta, dunga skahce i urla na sudiju sa klupe... na kraju produzetak od 3 minuta za 5 izmena povrede nosila i naravno pauza kada su se koshkali... smeshno, sudija je tako sjebao potencijalno nabolju tekmu da nemam reci.... jebite se brazilci Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Mendzi moraces i ti da se slozis da se keita bacio kao da ga je udarilo ne znam sta :) Sudija nije nikako mogao da vidi situaciju dal je on njega odgurnuo ili je hteo da se zagradi, pa mu je verovatno na asistenciju pomocnika pokazao drugi zuti jer je on koliko/toliko video sta se desilo i izgledalo mu je da ga je zakucao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 to sve stoji, ali stoji i to da kaka nije uopste naivan kako se prikazuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 E nesto sam se smorio pa sam napravio ovu glupost za racunanje tabele za nasu grupu po onih 6-7 stavki o kojima smo toliko pricali :P Ako uopste to jos uvek nekoga zanima ili ako nekome i dalje nije jasno evo linka (probajte da mi ne sjebete skriptu ) http://coders.in.rs/wc/ Testirajte, nisam siguran da radi bas perfektno, al izgleda da sljaka Ako ste naucili dobro sve stavke evo vam zadatak, unesite rezultate za oba meca tako da u polju fifa draw stoji Y za dve ekipe, u prevodu koji je rezultat potreban u ovim utakmicama da poziciju nekih ekipa mora da odluci FIFA-in baraz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dM - qba Posted June 20, 2010 Report Share Posted June 20, 2010 ja mislim da gana moze da izjednaci i mi da dobijemo, izjavio Antic da idu na pobedu -> thumbs up Quote "i am from holland and i say eastern europa is epic win . cheap beer, blonde chicks & lots of guns." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Sudija bio na strani Brazila? Slonovi su igrali toliko grubo i bezobrazno, gazili su ih od pocetka utakmice, trebali su 5 crvenih da dobiju a umesto toga dobili su 3 zuta za celu utakmicu! Ne pokaze ni zuti za onakve startove djonom a da Kaki drugi zuti tek tako-pritom da nije video sta se desilo, glupost cista, sudija je failovao maksimalno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Sudija bio na strani Brazila? Slonovi su igrali toliko grubo i bezobrazno, gazili su ih od pocetka utakmice, trebali su 5 crvenih da dobiju a umesto toga dobili su 3 zuta za celu utakmicu! Ne pokaze ni zuti za onakve startove djonom a da Kaki drugi zuti tek tako-pritom da nije video sta se desilo, glupost cista, sudija je failovao maksimalno! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Sudija bio na strani Brazila? Slonovi su igrali toliko grubo i bezobrazno, gazili su ih od pocetka utakmice, trebali su 5 crvenih da dobiju a umesto toga dobili su 3 zuta za celu utakmicu! Ne pokaze ni zuti za onakve startove djonom a da Kaki drugi zuti tek tako-pritom da nije video sta se desilo, glupost cista, sudija je failovao maksimalno! slonovi su imali dva gruba starta da pred kraj utakmice, ono ostalo nije bilo nista do kukanje brazilaca kao da su pishljivi spanci ili italijani.... tipa kukaju kukaju valjaju se i onda skoche na noge i isprintaju 200 m sa sve driblanjem i smejanjem... lol Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Cigani su i jedni i drugi :) Sramotno igranje rukom i smejanje sa sudijom posle ccc A Keita je trebao da dobije zuti, reakcija Kake je prirodna. Pokusajte da zamislite da neko nalece na vas sa strane tako....svako bi isto uradio. Sto ne znaci da Brazilci nisu male sisice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Brazil ih posteno naduo . . . ali nije bas ocekivano da ce ovoliko lose da odigraju Slonovi . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Pazi sudija je mozda u nekim situacijama ostetio Obalu slonovace, ali i Kaki je dao crveni NEZASLUZENO, jer je Kaka video da lik nalece na njega pa je postavio ruku, pri cemu se lik udario u postavljenu ruku grudima, a uhvatio se za facu i iscenirao kao da ga je udario kamion, a ne Kaka koji je stajao u mestu i crnja se zakucao. Cist zuti za crnca koji je iscenirao faul. A za ovo sudjenje u Brazilovu korist, moguce da su bili povlasceni u odnosu na slonove, ali i da je bilo suprotno ne bi ih spasilo ubedljivog poraza, jer ih je Brazil nadigrao u svakom pogledu, ugazili su ih kulturno. I pritom, slonovi su igrali grubo, svaki start im je bio otvorenim djonom, a sudija je to dozvolio. Veoma lose sudjenje, kvari utisak prethodno veoma korektno odsudjenih utakmica. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 iskreno ko misli da je kaka zasluzio drugi zuti je tipicna fudbalska pickica (tipa trazi faul za svaki kontakt u malom fudbalu) da se tako izrazim... daj, da li je neko igrao fudbal ikada??? ja volim malo slobodniju igru a ne sad da se non stop prekida igra + bih dao onom indijancu kejti zuti za simuliranje... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 idemo, gogo severna koreja, nek se sete '66 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 E sada runi stupa na scenu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts