uk1g Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Bravo momci! Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Mislio sam da primamo gol 100%, jbt mi se branimo 50 minuta sa igracem vise :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Au jebote! Nisam se ovoliko nervirao ne pamtim koliko. U odnosu na proshlu tekmu ovo je bio drugi tim, jesmo igrali sa igrachem vishe, al' bolje mnogo. Zigic drvo jebeno! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) JEBI HITLERA! :D Edited June 18, 2010 by s0mi Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ja sam video bar 2-3 ODLICNE sanse za gol u poslednjih pola sata, koje su ovi nasi traljavo potrosili. ako igde hoce, to bi morali da poprave. al svaka cast na kraju za pobedu :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 samo nas je bog sacuvao hvala ti igumane :D kol'ko srece na jednoj tekmi, statistika se prevrce u grobu Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grotar2 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Svaka cast !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Samo kazem,hvala ti boze :D inace kad je stojke odbranio penal rekao sam jebes sve,mi se branimo toliko da ne smemo da napadnemo 3vs1...Pobeda je pobeda,al' valjda cemo sledecu utakmicu bolje da odigramo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ALO BRE I RETARDIRANI VIDIC. Ono ni Vladimir Grbic ne bi stigao. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 A kad igraju Gana i Australija ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 svi ovde koji su pljuvali Stojkovića, napustite forum Raća objasnio sa onim lažnjakom <edit>noiseru, sutra u 16h</edit> Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 JEBIIIIIII!!!!! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Sutra ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 e sad, ako ganci dobiju kengure, izgube od nemaca, a mi dobijemo kengure imacemo svi po 6 bodova, jel se onda gleda gol razlika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 I sutra ce novine da prshte od hvaljenja igre... samo ne znam koje igre... trebaju svi igrachi da pogledaju utakmicu po 5x da vide kako igraju momci u beloj opremi... sa igrachem manje... Dace bog da ne ponove ovu igru protiv Australije,nego da odigraju kao mushkarci. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 jeste.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 zigic je pretrcao boga oca, mislim da nije u redu da ga hejtujete :D realno igra nam je uzas, ivanovic me iznenadio svojim ispadima kao subotic nekad davno xd Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 unka brate realno nije toliko bitno da se odigra toliko dobro ali je bitno da smo ih dobili ... pobednici biraju nacine a gubitnici razloge! Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Ijaoj. BRAVO BRE MOMCI BRAVO ! Ja ne znam sto ste toliko negativni. Ovo je do jaja igra s obzirom da igramo protiv Nemaca, koji su mashinerija, jel. Mnogo bolje nego protiv Gane. Trudili se i igrali. Krasic se pokazao mnooooooogo bolje. I Jovanovic. Chak i Zhigic, koji je bio kao mrtva kobila zadnjih 20 minuta i Lazovic je njega trebao da zameni. Naravno da ce Nemci da napadaju, imaju igraca manje i gube i nista drugo se ne moze ocekivati, ali je odbrana fino funkcionisala. Kad god neko krilo dobije loptu tu su 2 igraca ako prvog i prodje drugog nema shanse. Steta sto smo se prodavali bedno u napadu. Prosto kad vide da imaju malo vise prostora pogube se i ne znaju sta dalje. Nama je brutalan moral buster bio kada je Stojkovic uhvatio penal. Svaka mu cast. Stojkovic majstor. fixd. Jadni smo,JADNI! Da klose nije dobio crveni ovo bi izgubili minimum 2:0, ovo je chista sreca... igramo tuzhan fudbal... Mora da se promeni mnogo u nashoj igri da bi mi imali bilo kakve shanse da uradimo neshto ozbiljnije na ovom SP... Koji ti je kurac brate ? Pa pobedili smo. :)) edit: I mislim da smo prva repka koja je ikada uspela da napravi 2 identicna penala u dve tekme za redom. Edited June 18, 2010 by prota_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Podolski najveca srbenda Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Drago mi je da su naši počeli da igraju fudbal po svetskim pravilima + prijateljski naklonjen sudija + prijateljski naklonjen igrač protivničkog tima PODOLSKI - i dalje vode rukometaše koji hvataju loptu rukom da smo u prošlosti imali ovakvih sudija davno bi bili prvaci sveta/evrope Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) ja nisam pljuvao reprezentaciju nakon poraza od gane ali nisam bio zadovoljan igrom. i stvarno sam mislio da AKO PONOVE onakvu igru da cemo da primimo od nemaca u mnozini. medjutim kako je krenula utakmica nasi su poceli da grizu, ne kao vrhunski timovi ali u poredjenju sa onom igrom vs gana ovo je bilo fantasticno. svaka cast momcima na pobedi jer je nemacka vrhunski tim kako god da okrenes. po meni su nemci i dalje po prikazanom favoriti #1 za osvajanje titule. EDIT: Hvala Bogu na pobedi, Podolski se izmas'o ko konj :) Edited June 18, 2010 by LanFan Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Kao sto sam vec rekao, ja sam optimista. U medjuvremenu... JEEEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Slabo pratim fudbal, al' ovo je bilo interesantno gledati... GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 gledo sam steam, muka mi je sto nisam video preko tva :D za utakmicu sta reci mnogo nas je kenjalo i sudija nas je voleo jako i ako su odigrali fudbalski ocajno uvek cemo da imamo tu neku srpsku srecu/energiju jebi majmune nemacke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts