Aleksandar_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 stavio sam smajli jbt, sta vise treba? Izvini se noiseru! Bio prošetao malo, ih al mi je prijalo :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 stavio sam smajli jbt, sta vise treba? Izvini mi se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 smarate obojica, prestanite da ne moram još više da se umešam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 imali neki sastanak u Cigri,sad idem do drugara da odgledam tekmu,pa nazad na ucenje... \o/ demokratijaaaaaaaa \o/ :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 (edited) Lesko poeco si da me nerviras. Ok, menjamo uloge. Zivot je lep, vracam se za Cacak, ridicU posO i narednih godinu dana ce mi biti najboljih u zivotu do sad \o/ Edited June 2, 2010 by OU JEA! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Danas na treningu me cimno lik malo jace preko svoje noge i iskoci mi koleno za trenutak u stranu (vratilo se odma), sve sam zvezde vido no dobro, posle 5min sam mogo da hodam i nastavio sam da radim al cim sam se oslonio jace na nogu opet mi iskoci jebeno koleno pa sam pao... Elem, mogu sad da hodam normalno i mislim da nista nije ozbiljnije povredjeno ni pokidano, eventualno samo istegnuto. Elem, aj ako ima neko iskustvo sa ovim posto mi se prvi put desilo, jel se ucvrsti ovo nekad, il cu uvek ovako defektan da budem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 ako ti koleno samo ispada to ne valja :) ligamenti su ti otisli :) operacijom mozes da ih vratis na mesto :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Nije valjda da Ivan vaspitava klince na forumu? :) Taj je i mene jednom banovao, ja se ne bih zezao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Danas pazario cipele u dieselu. Time zavrsio sve za matursko vece. Sad sam odradio test drive. Henk Moody dark style. Hijao! There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 volim da mi landaraju jaja kad sam kuci i nosim siroke gace pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Bash superishkica dan. Prvo bio do grada sa mamom, kupio neke cipele za maturu sutra. :D Posle lepio slicice, nisam dobio mnogo duplikata. Od 25 samo 19 duplikata. Posle sam ceo dan ucio istoriju za prijemni za faks. Pa sam otisao malo do jazasa, u sutbotu radimo neku akcijicu u centru, bice kishe al opushteno. :)) Sad nesto da jedem pa da se vratim na blejku sa knjigom. Zhivot je car! :D Lesko poeco si da me nerviras. Ok, menjamo uloge. Zivot je lep, vracam se za Cacak, ridicU posO i narednih godinu dana ce mi biti najboljih u zivotu do sad \o/ Ne seeeri. Propao faks a ? A jebiga brate, opushteno sada. Lepo imaces vremena za cugu, blejku i za devojcice. A kapiram da je superishkica u Chachku. :)) Eto Leshko, zivot je supeeeer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 A jebem mu mater, prvi put posle ne znam koliko imam dva sata vremena uveče da pogledam nešto, i ubacim kupovni DVD u standalone plejer, i posle minut slika krene da igra, ne znam dal je do plejera, kabla, TV-a, uglavnom ništa od ležanja i gledanja :|Proto, recite deci da ako prcaju ići će u pakao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Proto, recite deci da ako prcaju ići će u pakao. Ali samo ako prcaju bez kondoma ili koriste lubrikante koji nisu na bazi vode dok prcaju sa kondomom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 lubriwhatnow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Vazelin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Now you're talkin'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Scena od danas, zvoni neko na vrata, otvaram, kad ono moj bivsi lekar (plasticni hirurg, inace jedini u Boru) sto mi je radio operaciju nekog mladeza pre jednog godinu dana. Reko wtf sta li sad hoce, tek ce on "da vas podsetimo, uskoro idu izbori, glasajte za demokratsku" oO I ladno lik ide od vrata do vrata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 imam 3 razloga za srecu 1. zavrshio veliki arhitektonski posao za bracu Ruse 2. izgleda da cu dobiti i neki od posao sa vecom fiksnom platom ovde 3. IZGUBIO 10 kila za tri meseca!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Danas na treningu me cimno lik malo jace preko svoje noge i iskoci mi koleno za trenutak u stranu (vratilo se odma), sve sam zvezde vido no dobro, posle 5min sam mogo da hodam i nastavio sam da radim al cim sam se oslonio jace na nogu opet mi iskoci jebeno koleno pa sam pao... Elem, mogu sad da hodam normalno i mislim da nista nije ozbiljnije povredjeno ni pokidano, eventualno samo istegnuto. Elem, aj ako ima neko iskustvo sa ovim posto mi se prvi put desilo, jel se ucvrsti ovo nekad, il cu uvek ovako defektan da budem? Kolena? Ispada casica? Pa evo meeeeeee... Meni su oba ispadala. Levo, kad je prvi put ispalo, ostalo mi je sa strane, pa je profesor fizickog(tad u srednjoj) morao da mi ga vrati. Stavili su mi longetu, nosio 3 nedelje, posle toga terapije, i nastavio sam da igram sa steznikom. Kasnije mi se desavalo da mi to isto koleno izleti, boli me 3min toliko da hocu da umrem, i onda nastavim potpuno normalno da igram fudbal. Slicna stvar se dogodila i sa desnim, osim sto je samo jednom izletelo, i to se odmah vratilo samo, ali opet sam morao da nosim longetu 3 nedelje. Bas sam ovde pisao, pre nekih 2-3 nedelje sam bio na fudbalu, nesto me je lik sapleo, ja nastavio da igram, kad sam dosao kuci ispostavilo se da sam istegao ligamente. Samo sam mazao onim kremama, malo drzao obloge, nisam se naprezao, i evo skoro skroz da je proslo. U sustini, ne znam koliko sam ti pomogao, ali ovo ti je moje iskustvo. Zapravo moze svasta da bude, a moze da bude i "nista" (pod navodnicima je jer je uvek to nesto u pitanju, ali ako mozes dalje da se bavis sportom, mi to shvatimo kao nista, iako ne bi trebalo). Ono sto je sigurno, je da moras da jacas kvadriceps. Bukvalno, dok sedis za kompom, ispruzis nogu, i samo grcis i opustas misic. To ti je najednostavnija vezba, ali moraces nekog malo strucnijeg da pitas za neke dodatne. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 dosao sa fudbala, nije nam dosao igrac pa smo morali da igramo 5-6 protiv prokletih matoraca kojima je zanimljivo da nas setaju po terenu i umaraju. a i izgubismo u poslednjih 5 minuta -.- sve me boli ali se kondicija vratila :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 (edited) a ja došao sa treninga, nisam bio tri nedelje, ali nisam nešto teško podneo, sad će biti lakše... @iguana, trebao bih i ja 4-5 kila da smršam čisto da se vratim u top liniju malkice sam se ugojio za zimu, jel to neka posebna dijeta ili ? Edited June 2, 2010 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 -wook*sketba*nbg*nusknwp- laku noc svima, odo da spavam, sutra opet jebene pripreme za prijemni http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Kolena? Ispada casica? Pa evo meeeeeee... E da secam se da si ti pisao. Ovo sad kad se ohladilo malo boli me celo koleno, al mislim da nije strasno, dal se isplati ici kod lekara za to ili samo da cekam da prodje? Druga stvar je da su meni noge "prilicno jake" tako da i pojma nemam kako se ovo desilo... Znaci moze da se nastavi sa sportom, e to me je zanimalo, posto u kick boxu ima dosta "torzije" kolena i maltene nista ne mogu da uradim a da izvrcem koleno, a ako su mi ti ligamenti trajno sjebani, cao zdravo. Hvala Lesko ohrabrio si me malo, unlike Kal1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 diplomirao, vratio se kuci za leto. SRBIJOOOOO ljubim te. vreme me malo jebe ali nidje veze. pocinjem master od avgusta tako da do tada blejkam :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 formicar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts