Kristian Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 U beogradskom Zoološkom vrtu danas oko 14 sati, teško je povređen M. P. (65), kada je ušao u prostor sa slonovima, u kojem je nekoliko sekundi ranije bio i njegov unuk, maloletni I. Š. (6), koga je spasio čuvar. Ali komentari idiota i debila, koji traze da se tuzi zoo vrt! Zamisli, zoo vrt je kriv sto je neki majmun pustio dete od 6 godina da skace kod slona u kavez! http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/184264/Slon-povredio-coveka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 neam pojma, meni je logicno da se zoo vrt obezbedi tako da deca ne mogu da dodju u opasnost ni da hoce inace zoo vrt i treba tuziti i spasiti izmucene zivotinje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Koji kurac vodi malo dete sa sobom ako ne ume da pazi na njega. Zoo vrt tu nije kriv, a najmanje životinja koja je van svog prirodnog okruženja. Uz rekija druga sam za zatvaranje Zoo vrtova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 meni je pre 4 godine jedan papagaj u zoo vrtu prisao i trazio telefon da zove nekog Posto nista nisam sumnjao, dao sam mu da pecne ortaka Na to je taj prokleti papagaj odleteo i nikada vise nisam video svoj telefon. U muriji su mi rekli da nadjem papagaja i da ga skuvam! Prokleti pernati stvoru!! Nisam zaboravio!! Ocerupacu te !!! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 ja imam mx500 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 ja imam slona e300cm Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) ja imam slona osam! oh wai... Edited April 8, 2010 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 NA KURCU TE NOSAM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAEHAHHAEHAEHAEAHHAHAAHAHAHHAEHEAHAHEEAOEAHOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Na moj si SEO poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Gurnem ti ga skroz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 futogfeg uvek bi da gura muskim osobama. pedercina pogana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 rupa je rupa (ciganka me kupa) :( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Igor je pokusao da napravi foru a niko se nije smejao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Ja sam se smejao na igorovu foru ... smešna je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) na kurac mi sedens ko bekinsel kejt! Edited April 8, 2010 by OU JEA! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 U dupe ti ubacim iako sam strejt! ;o Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 vrati se u kanter iako si revov m8edit: na kurcu se nosam :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 cao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Uhvatili su dedu i unuka. I trebalo je da pokaze put... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 tuziti zoo nego sta (bar bi u americi proslo :)) , i napraviti zoo kakav treba :( ne vidim nikakvu radost gledati zivuljke u onim uslovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 (edited) tuziti zoo nego sta (bar bi u americi proslo :)) , i napraviti zoo kakav treba :( ne vidim nikakvu radost gledati zivuljke u onim uslovima fora je sto ima zilion ljudi koji ne bi smeli imati decu, koji nemaju svest uopshte o zivotinjama (a ko nema svest o zivotinjama nema ni o ljudima) onda takvi maloumnici odvedu decu u zoo vrt, posle ih odvedu u mek i misle da su svoju roditeljsku duznost obavili primer kad u parku roditelj dvogosnjem detetu za mog kera govori pazi pojesce te, fuj kakano itd... cak mi se desavalo i da na roditeljove oci klinac juri stapom mog kera da ga udari, a roditelj-debil ni da ga prekori, cak mu bude i smesno i zanimljivo zakljucak je da ce ova nova generacija biti najretardiranija do sada. sve go retard do retarda Edited April 8, 2010 by inaktivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 hm, to sto pricas je prilicno nevezano za dogadjaj per se:) pogotovo ne znam zasto si kvotovo g-a koji je pricao o zoo vrtu konkretno. mislim, zaista jeste fazon da zooloski vrt treba da obezbedi ful proteksn agenst sve zivo, dakle, ako sam ja retardirani senilni bivsi gimnasticar sa suicidalnim porivima, nebitno, ja opet ne bih smeo fizicki da budem u mogucnosti da me ponabada slon ili pojede lav ili sta god. dakle, istina je da je vrt kriv, a posle mozemo da pricamo o vaspitanju, starateljskom nemaru, nesvesnosti dece i ostalim stvarima. sto se tice uslova, ja sam stvarno na ivici suza kad vidim one medvede i pogotovo one velike macke, tipa pantere. kad sam video onog neuroticnog medveda koji je nesto opsesivno-kompulsivno drndao po svojim sapama, bas mi je bilo gadno. i kad vidim onog kondora, ono je bre stvarno mnogo tuzno. ej bre kondor jebote, znate vi sta je kondor i kako to treba da izgleda i sta treba da radi, lik 90% vremena glajduje oko planincina nekih...ono stvarno bolje da ga upucaju... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Vuk Bojović naglasio je da slonovi jako opasni da i brane svoju teritoriju. Kako je naveo, slonica koja je juče udarila M. P. jako je opasna, jer je u Holandiji u Zoološkom vrtu, iz kojeg je pre nekoliko godina prebačena kod nas, već ubila jednog svog čuvara. Slon je poslat u kazneno-popravnu ustanovu ZOO Beograd odakle je zbog dobrog vladanja puste.. oh wait fak . Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 kako bre nema:) pa g rece da ne vidi radost gledati zivuljke u tim uslovima znaci on i jos 5% ljudi tu vide istraumirane zivotinje... ostale ljude BOLI KURAC i uopshte nisu svesni da tim zivotinjama nije mesto tu (ili bar da im je mesto u humanijim uslovima) moguce da sam se malo isprojektovao u drugom delu posta :D ali sve u cilju da konstatujem da ljude BOLI KURAC ( pa i za bezbednost zoo vrta ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts