Guest Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 odlična kineska ima i na uglu ruzveltove i "dimitrija tucovića", kad ideš ka groblju, pređeš nadvožnjak pa desno. mesto ima neko totalno generičko ime, zavučeno je i neugledno, ali je klopa odlična. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 Radeci "nose braker" usinuo sam nesto kod vrata,smorio sam se,sad cu da se namazem fastumom i da legnem,le fu :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 odlična kineska ima i na uglu ruzveltove i "dimitrija tucovića", kad ideš ka groblju, pređeš nadvožnjak pa desno. mesto ima neko totalno generičko ime, zavučeno je i neugledno, ali je klopa odlična. to je valjda "Kod Lija" ili tako nešto 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 bas cu da overim to 'kod brus lija', usput mi je idem da legnem da spavam, hopefully cu zaspiti odmah, vec sam umoran, a moram da ustajem rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 omg first?! naspavao sam se svetski a nisam citovao!!!! danaske celodnevna sljaka pa ako stignem veceras na fudbalica a posle blejka!!! omg pocinjemo da zvucimo kao lesko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 dobro jutro Mendzi...i svima ostalima dobro jutr a ja sam bio prvi, ali mi je bilo glupo da postujem posle samog sebe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 desi leisure! kako je? sto nisi, to je bas kul, vidi se da volis rur! jaoooooo riiiiiiiiiima!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Dobro jutro ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Juce sam se dogovorio sa ortakom da se nadjemo u 12h i sada vidim da je bio na Twitteru u 5 ujutro... toliko o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Mora da je bila mega bleja na twitteru, moraš ga razumeti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 haos. jebesh dechka koji nije propali kosharkash realno. coki vas forim sve, dosho sam kuci i HAOS. elem, dolazim u srbiju za mesec dana tako da ko hoce basket na adi, neka se prijavi. propali kosharkashi nemke i ja ochekujemo josh aplikacija za upraznjeno trece mesto. jebiga dovla je otkrio rl :( :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Dobro jutro, nikad vise ne pijem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Dobro jutro, sledeci vikend pijem jos vise!! DJEAAA BOIIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 poz ljudi,namazao sam vrat onom dakijevom mascu i bolje mi je loma,al opet... :/ ,tako da danas nista od fuzbala,bleje,fapa...al opusteno,ima ceo dan da gledam fudbal na tv-u i pratim tikete \o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Oh gornji post je tako pun epikx materijala :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 bem ti konja sad sam ustao :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 coko, jel sapunjaš mačora? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 odlična kineska ima i na uglu ruzveltove i "dimitrija tucovića", kad ideš ka groblju, pređeš nadvožnjak pa desno. mesto ima neko totalno generičko ime, zavučeno je i neugledno, ali je klopa odlična. Da, kod Lija, kul je kažu svi, a i to je dosta "mator kinez", mada ja nisam bio. Al' sam zato bio gore na Senjaku, i meni je bila ok klopa. Jedu i kinezi, pa je valjda to neki pokazatelj :) ali me je malo "isprepadao" konobar, u fazonu: - Ja bih ovo - * neka grimasa, kao, nemoj * - ... ili ovo. - Uf, to vam ne bih preporučio. - Pa šta biste preporučili? - ... ... ... ... pa evo, ovo. Uzeo sam bio neki patlidžan, bio je strava, ali i neki prženi tofu, to mi se nije dopalo. I onda je na izlazu kelner bio na fazon: - Dođite sledeći put na neko meso! :) Tako da sad ne znam kako da to protumačim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 gde je kicma ? lep dan ...neka setnjica ... sutra u 9 prvi cas voznje \o/ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 lep dan :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 koji ste vi fegeti.Jebala vas kineska kuhinja :) Ja sam bio jednom kod Lija porodichno,i uzeo sam specijalitet kuce posto kontam u moru onih gluposti koje ne znam sta su da sa specijalitetom ne mogu da omanem.I ni dan danas ne znam sta sam jeo,ali znam da mi je meso i to neko povrce,biljke bilo istog ukusa,i probao sam i seshino,i kevino,i caletovo,i nijedno jelo mi se nije svidelo:) KOSOVO JE SRBIJA! :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Da, kod Lija, kul je kažu svi, a i to je dosta "mator kinez", mada ja nisam bio. Al' sam zato bio gore na Senjaku, i meni je bila ok klopa. Jedu i kinezi, pa je valjda to neki pokazatelj :) ali me je malo "isprepadao" konobar, u fazonu: - Ja bih ovo - * neka grimasa, kao, nemoj * - ... ili ovo. - Uf, to vam ne bih preporučio. - Pa šta biste preporučili? - ... ... ... ... pa evo, ovo. Uzeo sam bio neki patlidžan, bio je strava, ali i neki prženi tofu, to mi se nije dopalo. I onda je na izlazu kelner bio na fazon: - Dođite sledeći put na neko meso! :) Tako da sad ne znam kako da to protumačim :) Li je 'prvi' kinez kod nas, on je bio shef Lud kuce u njenim najboljim danima...kida kolko je dobar.Kul je u Wok2Walk, al nije to to. poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Bio danas na Avali i fino se proveo, dodushe bila je magla pa je slab vidik bio, ali toranj u sushtini lepo izgleda... okacicu koju sliku kasnije kad smo se vracali kod delta citya neke 3 plavushe slupale audi TT i u fazonu su bole ih kurac, naslonile se na kola i caskaju sa murijom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts