Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

iskreno, bez cinizma, voleo bih da mi neko objasni zasto za operaciju raka na jetri u Srbiji traze 17 000 evra. Mislim, te pare ne dele lekari na ravne casti, ne traje 3 dana, ne ugradjuju joj iJetru posle...sta znam, nije mi jasno

zato shto znaju da cesh da platish :/

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

iskreno, bez cinizma, voleo bih da mi neko objasni zasto za operaciju raka na jetri u Srbiji traze 17 000 evra. Mislim, te pare ne dele lekari na ravne casti, ne traje 3 dana, ne ugradjuju joj iJetru posle...sta znam, nije mi jasno

moze im se :| koliko je negde napolju ta operacija ?

bio u teretani, istrco 5 km izmedju radio kao nesto grudi biceps butke stomaklal

nesto ne kapiram da je ovo za mene, ja hocu za loptom da jurim a kad izadjem ne dodirujem zemlju kad hodam:(

fallout_table.gif

da bi imali pare da potplate sudiju,pandure itd kako ne bi isli u corku kad ih budes tuzio posle operacije zbog lose odradjenog posla

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

isuse, imam da spremim predavanje za sutra, neki retardirani filozofski tekst u kom se 30 strana (pritom je na hrvatskom) prdi zasto neki objekat mora biti nuzno identican samom sebi?!?!

umrecu jebeno

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...