Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne spavam poslednjih par dana. Ako mi danas ne javi da je dobila mecu... Predajem se opijatima. Poz

opusti se matori, bice sve u redu. klinke=neredovna meca, a i shta je uchinjeno, uchninjeno je, bicesh kul calac, podizi dete u duhu rock n rolla, neka angus budeuz tebe;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Huh.

MOSCOW – Polish President Lech Kaczynski and some of the country's highest military and civilian leaders died Saturday along with dozens of others when the presidential plane crashed as it came in for a landing in thick fog in western Russia.

http://news.yahoo.com/s/ap/eu_russia_plane_crash

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8612825.stm

http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europe/04/10/poland.president.plane.crash/index.html?hpt=T1

trenutno sam pod utiskom

kupio sam na crno klopu koja se uvozi iz Madjarske

2*1kg pileci parizer

1*1kg cureci

2*400g mesni narezak

1*500g pasteta neka u crevu

3*neke haringe u paradajz sosu(veliko pakovanje)

1kg curecih virsli

sve zajedno tacno 1300 din

klopa je odlicnog kvaliteta

nabijem Miskovica na kurac(pardon my french)

:D

kupio sam na crno klopu koja se uvozi iz Madjarske

moja keva to radi već godinama kad je u zrenjaninu, a interesantno je da toga u beogradu nema.

neće ništa da ti fali ako uzimaš kod proverenih. ovi kevini donose u onim portabl frižiderima sve, i uvek bude dan-dva staro.

jel ovo ukinuta vosjka?

ne, niti ce biti, ne znam sto se svi tripuju da je ukinuta kad to niko nije rekao.

sluzenje vojnog roka vise nije obavezno, ali vojska postoji i dalje, sto profesionalna sto narodna...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

moja keva to radi već godinama kad je u zrenjaninu, a interesantno je da toga u beogradu nema.

neće ništa da ti fali ako uzimaš kod proverenih. ovi kevini donose u onim portabl frižiderima sve, i uvek bude dan-dva staro.

ovi su ok, brat i snaja vec par meseci uzimaju od njih, nije bilo problema

ne, niti ce biti, ne znam sto se svi tripuju da je ukinuta kad to niko nije rekao.

sluzenje vojnog roka vise nije obavezno, ali vojska postoji i dalje, sto profesionalna sto narodna...

PEACE%20SYMBOL%201.JPG

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

kraće je bilo da mu napišeš "jeste" :D

jebiga, otkud ja znam zasto on pita, nek preformulise sa 'oce li me terati u vojsku dogodine' ili tako nesto:) mozes u vojsku ako oces, ona i dalje postoji i postojace.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

jebiga, otkud ja znam zasto on pita, nek preformulise sa 'oce li me terati u vojsku dogodine' ili tako nesto:) mozes u vojsku ako oces, ona i dalje postoji i postojace.

da ne postoji vojska ne bi postojala ni srbija, to je valjda jasno svima :)

dobro, svaka zemlja ima vojsku, da, ali neke imaju samo profesionalnu, nama je ostala i narodna, tj nije ukinuta. znaci lik nasih godina koji se nije javio moze biti smaran do tridesete ili koje vec da izvrsi vojnu obavezu jer je do tada kada je on punio 27 vazila i ako je nije regulisao ili barem odlozio do 2011 ili tako nesto. znaci, taj lik moze sa 2012 godine sa svojih 30 godina da bude navatan i izmarsiran u vojsku da trci i puca. to sam teo reci:)

sto nije isto sto i nema vojske, odnosno ima samo profesionalne, pa ce taj lik da placa ili da ide u zatvor jer nema de da ga teraju da trci i skace:)

da ne postoji vojska ne bi postojala ni srbija, to je valjda jasno svima :)

+1

idem sutra na 2 ispita,usr'o sam se

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...