Corey Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Jebote, ocu li se ikada naspavati koji kurac. kada ti kreće smena čim ustaješ tako rano ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ne spavam poslednjih par dana. Ako mi danas ne javi da je dobila mecu... Predajem se opijatima. Poz opusti se matori, bice sve u redu. klinke=neredovna meca, a i shta je uchinjeno, uchninjeno je, bicesh kul calac, podizi dete u duhu rock n rolla, neka angus budeuz tebe;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ^ :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Huh. MOSCOW – Polish President Lech Kaczynski and some of the country's highest military and civilian leaders died Saturday along with dozens of others when the presidential plane crashed as it came in for a landing in thick fog in western Russia. http://news.yahoo.com/s/ap/eu_russia_plane_crash http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8612825.stm http://edition.cnn.com/2010/WORLD/europe/04/10/poland.president.plane.crash/index.html?hpt=T1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Ruzno je reci, ali prvo mi je kroz glavu poletelo "pih al smo kurate srece" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 trulo je do srži ovde, igore, morao bi da potone kvin meri a ne da padne tupoljev :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 jel ovo ukinuta vosjka? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 trenutno sam pod utiskom kupio sam na crno klopu koja se uvozi iz Madjarske 2*1kg pileci parizer 1*1kg cureci 2*400g mesni narezak 1*500g pasteta neka u crevu 3*neke haringe u paradajz sosu(veliko pakovanje) 1kg curecih virsli sve zajedno tacno 1300 din klopa je odlicnog kvaliteta nabijem Miskovica na kurac(pardon my french) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ima dumres od necega :D odo do kladze,moram nesto da radim stalno danas ,da mi brze vreme prodje do el klasika :> Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 kupio sam na crno klopu koja se uvozi iz Madjarske moja keva to radi već godinama kad je u zrenjaninu, a interesantno je da toga u beogradu nema. neće ništa da ti fali ako uzimaš kod proverenih. ovi kevini donose u onim portabl frižiderima sve, i uvek bude dan-dva staro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 jel ovo ukinuta vosjka? ne, niti ce biti, ne znam sto se svi tripuju da je ukinuta kad to niko nije rekao. sluzenje vojnog roka vise nije obavezno, ali vojska postoji i dalje, sto profesionalna sto narodna... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 kraće je bilo da mu napišeš "jeste" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 moja keva to radi već godinama kad je u zrenjaninu, a interesantno je da toga u beogradu nema. neće ništa da ti fali ako uzimaš kod proverenih. ovi kevini donose u onim portabl frižiderima sve, i uvek bude dan-dva staro. ovi su ok, brat i snaja vec par meseci uzimaju od njih, nije bilo problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 ne, niti ce biti, ne znam sto se svi tripuju da je ukinuta kad to niko nije rekao. sluzenje vojnog roka vise nije obavezno, ali vojska postoji i dalje, sto profesionalna sto narodna... sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 it's a jungian thing Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 jao hvala ti podsetio si me na najbolju igru svih vremena sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 kraće je bilo da mu napišeš "jeste" :D jebiga, otkud ja znam zasto on pita, nek preformulise sa 'oce li me terati u vojsku dogodine' ili tako nesto:) mozes u vojsku ako oces, ona i dalje postoji i postojace. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Isusirao sam se, obrijao cekam 17h i idem na utakmicu :)) "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 NAPRED ZVEZDA DOLE MLADI RADNIK11 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 jebiga, otkud ja znam zasto on pita, nek preformulise sa 'oce li me terati u vojsku dogodine' ili tako nesto:) mozes u vojsku ako oces, ona i dalje postoji i postojace. da ne postoji vojska ne bi postojala ni srbija, to je valjda jasno svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 dobro, svaka zemlja ima vojsku, da, ali neke imaju samo profesionalnu, nama je ostala i narodna, tj nije ukinuta. znaci lik nasih godina koji se nije javio moze biti smaran do tridesete ili koje vec da izvrsi vojnu obavezu jer je do tada kada je on punio 27 vazila i ako je nije regulisao ili barem odlozio do 2011 ili tako nesto. znaci, taj lik moze sa 2012 godine sa svojih 30 godina da bude navatan i izmarsiran u vojsku da trci i puca. to sam teo reci:) sto nije isto sto i nema vojske, odnosno ima samo profesionalne, pa ce taj lik da placa ili da ide u zatvor jer nema de da ga teraju da trci i skace:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 NAPRED ZVEZDA DOLE MLADI RADNIK11 [:D] "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 Isusirao sam se, obrijao cekam 17h i idem na utakmicu :)) Ali ti imas 14 godina, wtf?! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 da ne postoji vojska ne bi postojala ni srbija, to je valjda jasno svima :) +1 idem sutra na 2 ispita,usr'o sam se Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 10, 2010 Report Share Posted April 10, 2010 14,5! But what's the point? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts