G!!! Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 ^ prednosti svoje firme - ustanes u sedam bolovi u ledjima krmelj ko chichak pogledas napolju katastrofa kisha bljuzga, okrenes se i odspavas jos sat i vise \o/ mane - nemas radno vreme, nemas radni - neradni dan itd :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Zapravo jedina mana privatne firme (i presudna) je to sto imas kontakt sa drzavnim lesinarima. Od sokoja, inspekcija, poreskih, nadleznih i ostalo ostaju trajne traume ma kolko legalno radio :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 lepo vreme vala bash :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 trebao sam da odem do grada da uplatim net i mozda pogledam neke pantalone, al mi se ne izlazi po ovom kijametu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 e serem ti se na vreme don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 lepo je vreme :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Vremene je sranje. I potvrdjujem leskovu teoriju da ferveks umrtvi. Ja sam sinoc popio 2 komada u razmaku od 3 sata, i kao da sam popushio 2 grama vutre. :D Ruke lagane, um pomucen, mrtvilo. Mnogo dobar rad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Sad ustadoh,i mene je uhvatila neka prehlada,le fu,cirkam cajeve i koldreks :/ poz Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 alfa daj neke slike kako muvas neku decu i gledas im u sise smorio sam se na slupo brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 sto ne volim kad ustanem ujutru,i bude me sramota zbog noci pre... blah :\ Stvarno nekad ne treba da pijem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 alfa daj neke slike kako muvas neku decu i gledas im u sise smorio sam se na slupo gledaj moju sliku pored pehara :> gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Sanjao sam da vodim ljubav sa Jennifer Connelly! Najlepshi momenat u mom zivotu. \o/ \o/ \o/ Zelim da se zauvek setjam ovog sna, ZAUVEK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Hahahaha, najbolje je cutati da se "razumes u kompjutere". Tako mene pre par dana zove ortak: Ortak: E kada ces da dodjes do mene treba neke fajlove da mi prebacis na usb. Ja: Zar ti ne umes to da uradis ??? Ortak: Pa znam ali ti si "strucnjak", bolje ti to da uradis. Ja: ??? A o zahtevima "aj mi nadji to i to na internetu" da ne govorim. Bilo je i ovo prvo i drugo. ;/ Ne mogu da precutim, znaju da studiram to, mora da se razumem! :C Inache, usran dan, al' cu vecheras da blejim sa devojkom posle par dano, tako da me zabole! ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 nemam gligore novih sisatih riba ,sve su nesto malogrude :/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 (edited) nemam gligore novih sisatih riba ,sve su nesto malogrude :/ Gde bese onaj grafit u Beogradu koji kaze "Devojke sa malim grudima, imaju veliku dusu" :D Ako neko ima polovni monitor na prodaju, treba mi komada 1! Edited April 6, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 I potvrdjujem leskovu teoriju da ferveks umrtvi. Ja sam sinoc popio 2 komada u razmaku od 3 sata, i kao da sam popushio 2 grama vutre. :D Ruke lagane, um pomucen, mrtvilo. Mnogo dobar rad. 10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... 2... 1... 0. Ok sam, carry on. stvarno, proto, smanji lupetanje malo, leba ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Samo sam se shalio, jebote . To shto mene Neo ne voli, pa ispadne lupetanje sve sto ja kazhem, jebiga ... Neo, stavi me na ignor listu, molim te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 edituj post pre nego sto ban cavalry vidi... elem,biva mi bolje,pomaze koldreks,kladza je odigrana,kesice su kupljene,taman da se ubije vreme do lige sampiona... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 To shto mene Neo ne voli, pa ispadne lupetanje sve sto ja kazhem, jebiga ... pusti nea, lupetanje je lupetanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 za one koji krljaju fevex, on je predvidjen da se popije pred spavanje i tada ima najveci efekat (a i pise to u uputstvu) bio u teretani lol extra je ovaj ortak sto je vodi, ne prima svakog u teretanu, teretana nije za bildovanje, 6 ljudi maximalno (bila extra cica i neka extra mama :D ) sa svakim radi pojedinacno... ne secam se kad sam se poslednji put oseti ovako kilavo :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Kako ne prima svakog ? Dođe mu neko ko mu se ne svidi i on samo kaže ne možeš ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 pa ako je na foru privatne teretane onda je normalno da ne moze svako :D a cim je 6 ljudi max onda je privatna :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Vratio se iz jebenog sela, fak jea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 za one koji krljaju fevex, on je predvidjen da se popije pred spavanje i tada ima najveci efekat (a i pise to u uputstvu) bio u teretani lol extra je ovaj ortak sto je vodi, ne prima svakog u teretanu, teretana nije za bildovanje, 6 ljudi maximalno (bila extra cica i neka extra mama :D ) sa svakim radi pojedinacno... ne secam se kad sam se poslednji put oseti ovako kilavo :| koja je teretana u pitanju? Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 ja mislim da je neka u šapcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts