LESkOpoz Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 igrao neki kanter,odgledam LS do kraja,pa lagano uspavljivanje... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 Legao u 6 da odremam malo. Probudio se u 9. I sad mi se opet spava, i idem da spavam. Sve vas volim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 nemoj vikicu dirat' dobar je on.. skoro dobar pa da ga na lebac mazes, samo sto je neshvacen!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 vitjo, oni to tebe jebu malo...a da, izvini, spavas sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 20, 2010 Report Share Posted April 20, 2010 dobar je, samo da nije vića bio bi banovan 6 puta do sad "Sve vas cujem mamu vam jbm....." [:D] Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 iz fazona sam da crknem don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 http://www.facebook.com/pages/Istina-o-dogadjaju-ispred-kluba-Studio-u-Novom-Sadu/106907289351236?ref=mf&v=info da su bar nesto slagali.. ali bahato govno se stvarno tako ponasalo i ja sam tad bio ispred jer sam trebao uvesti neke drugarice :/ \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 znaci neces vise postovati :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( probudio se, nastavak nekvalitetnog sna :\ tj ne toliko nekvalitetnog koliko kratkog, al meni dovoljno! danaske sljaka, sahrana, pa ponovo sljaka... poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 kurac, za vicu. retartdiran two liner ;D danas gledam clash of the titans, u bioskopu. testosteron na ushi da curi xD brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Putovao sam jebenih cuku i po do posla, jedva cekam da uzmem kola i da zaboravim na gradski prevoz/penzose ujutru. Elem, odoh ja za Novi Becej, na neki sajam, pa se vidimo veceraske. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Dobro jutro! Ustao sam da napisem nesto za faks,pa se vracam na blejkanje...A posle imam rodjendan da odradim,i stizem na 2. poluvreme LS-a... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 back to the drawing board, idem da pustim neke analize da se odrade:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Putovao sam jebenih cuku i po do posla, jedva cekam da uzmem kola i da zaboravim na gradski prevoz/penzose ujutru. ko te jebe kad živiš u zabiti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Putovao sam jebenih cuku i po do posla, jedva cekam da uzmem kola i da zaboravim na gradski prevoz/penzose ujutru. To je moj jedini zivotni san Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 pa i nisu vam neki snovi... i ja sam tad bio ispred jer sam trebao uvesti neke drugarice :/ ali kako je dakica morala da naglasi da nije toliko nekul da čeka ispred kluba, nego je izašla da uvede drugarice :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Ucio sinoc do 4 za danasnji kolokvijum... u toku noci mi se ipraznila baterija i telefon mi nije zvonio,dakle uspavao sam se... fml Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 da su bar nesto slagali.. ali bahato govno se stvarno tako ponasalo i ja sam tad bio ispred jer sam trebao uvesti neke drugarice :/ jebace te Misa Tumbas zato sto siris lazi na internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Tri dana glavu dizao nisam, ali sam zavrsio SVE sto se tice faksa... Sad nedelju dana drkenzi, woo hoo!! cao faksu,na kurac te nabijem! Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Ucio sinoc do 4 za danasnji kolokvijum... u toku noci mi se ipraznila baterija i telefon mi nije zvonio,dakle uspavao sam se... fml hahahaha POZ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 jebote, sanjao sam kako nisam mogao da odbijem kokain, koji mi nudi carl fakin cox, te smo se usvinjili obojica Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 nekome majka a nekom jamajka. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Konacno sunce \o/ da su bar nesto slagali.. ali bahato govno se stvarno tako ponasalo i ja sam tad bio ispred jer sam trebao uvesti neke drugarice :/ Ma prava istina je verovatno negde izmedju, ni Dado ni njegov brat nisu cvecke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 http://vukajlija.com/moja-bivsa-riba/150498 Jel' moze neko da mi linkuje blog lika koji pishe neke glupo-interesantne priche, znam da sam chitao kako je raketa u parku ozivela i on je prichao sa njom? Ko je chitao znace o chemu pricham, kacheno je davno ovde. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 www.dudarim.com Citao sam to, al ne mogu da se setim da li je dudarim. Ako nije on, procitaj sve jedno ostale tekstove, na istu foru su :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Taj je! Hvala. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts