Zwerko Posted August 24, 2020 Report Share Posted August 24, 2020 2 hours ago, Lucky said: dal je moguće da ima 30 miliona pregleda ovakav "glas" :)) Mislim da je 35 miliona... A koliko je glas bitan za ovakvu vrstu produkcije ti govori i činjenica da se više bukvalno ni ne trude da neko to normalno otpeva a ova samo otvara usta. Ako krešti i treba da krešti 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 Ovo je moglo i retardi sa fejsa, ali ko će linkovati 300+ profila 😄 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27, 2020 Report Share Posted August 27, 2020 On 8/24/2020 at 1:45 PM, Zwerko said: Mislim da je 35 miliona... A koliko je glas bitan za ovakvu vrstu produkcije ti govori i činjenica da se više bukvalno ni ne trude da neko to normalno otpeva a ova samo otvara usta. Ako krešti i treba da krešti 🙂 ali ima dobar PR, ne silazi sa TV kanala 🙂 39 minutes ago, millanče said: Ovo je moglo i retardi sa fejsa, ali ko će linkovati 300+ profila 😄 ajde milanče, žrtvuj se sa nekog lažnog profila 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2022 Report Share Posted February 22, 2022 ajde da kažemo da možda može ovde, ne znam gde bi drugo, ali naša omiljena Didi J aka Dijana Janković snimila je duet ovoga puta sa Igi Azaleom :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 On 2/22/2022 at 8:43 AM, Lucky said: ajde da kažemo da možda može ovde, ne znam gde bi drugo, ali naša omiljena Didi J aka Dijana Janković snimila je duet ovoga puta sa Igi Azaleom :))) Ali Murcielago 🥴 pa to sad mogu priuštiti čak i ajtijevci sa rura! 1 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 46 minutes ago, dovlagsi said: Ali Murcielago 🥴 pa to sad mogu priuštiti čak i ajtijevci sa rura! pa brate kad vadi ove muzičke zvezde koje su zaboravljene već deset godina, onda što ne bi i auto bio retro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 6, 2022 Report Share Posted March 6, 2022 Samo da se ubacim sa depra momentom, jer mi je forum otvorio prošlu stranu prvo ... "ono" sa prošle strane nema 30 nego 90 milki pregleda sada ... FML Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted March 15, 2022 Report Share Posted March 15, 2022 OMG VOJAZ & BRESKVICA SE POMIRILI 8/10 WOULD BANG Quote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 On 3/15/2022 at 8:02 AM, eclctc said: OMG VOJAZ & BRESKVICA SE POMIRILI 8/10 WOULD BANG Quote jel to ova iz spota? što je samo ovim dvanaestogodišnjim klincem pored? ili je to neka druga? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 4 hours ago, Lucky said: jel to ova iz spota? što je samo ovim dvanaestogodišnjim klincem pored? ili je to neka druga? 🙂 RISRCHOVAO SAM, I PITANJU JE UKI Q KRALJICA VANZEMALJACA!!!1111 evo ima i 1hour verzija 🙂 Quote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 17, 2022 Report Share Posted March 17, 2022 55 minutes ago, eclctc said: RISRCHOVAO SAM, I PITANJU JE UKI Q KRALJICA VANZEMALJACA!!!1111 e za ovu sam čuo kao pojam tj. ime, ali bukvalno nikad je nisam video u životu do sad! eto, sad znam i to! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 4, 2022 Report Share Posted October 4, 2022 Управо сам нашао овај бисер: https://kasurl.com/lbl/super-ton SUPER TON - сва касетна издања у дигиталном облику. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 8 hours ago, SATAN said: Управо сам нашао овај бисер: https://kasurl.com/lbl/super-ton SUPER TON - сва касетна издања у дигиталном облику. kakav tragični povratak u prošlost. mada moram priznati da mi je i hit 🙂 Ćelentano i Negro 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Трагичан? И бираш Ћеленато и Негро бенд, поред ОВАКВИХ ЈУНАКА? Сад ми је јасно зашто је Верко админ на Руру! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Да ли је то Дорис Бизетић јбт? 🙂 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 3 minutes ago, overkind said: Да ли је то Дорис Бизетић јбт? 🙂 overe da je to doris bizetić sad bi imala 60 godina 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 5, 2022 Report Share Posted October 5, 2022 Исте су 🙂 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 6, 2022 Report Share Posted October 6, 2022 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2023 Report Share Posted August 17, 2023 Pa kad smo već tu, hajde da vidimo na šta su otišle naše pare i kako smo to sponzorisali novi projekat jelene kareluše! Inače video sam neke tizer bilborde dok još nisam imao pojma o čemu se radi i bila su mi pomešana osećanja dal' je neka psihodelija trans najava za neki događaj ili se neko zeznuo pa pustio neke grafike sa sredine devedesetih, jer ovaj koncept fluo zeleno i ova debela slova stvarno nisam video jedno 30 godina. Onda kad pogledaš spot i malo čuješ reči i tako to, sam vizuelni identitet albuma je najmanji problem :)) A evo i genijalnog teksta koji potpisuje niko drugi do mimi mercedes! Euforija Oko mojih storija Ne znam da l je bolje Kad ih prozivam il’ poziram Ne bih da ih povredim Samo da se poigram Zašto svaki odmah Moje ime istetovira U faci barbi U srcu ratnik Mažem karmin Pravim se luda Adrenalin Kučka je Karli Ko kokain Velika **** Kažu neukus i kič je Sine Karli Božiji bič je Bolje reci kakvog ukusa je Sok od moje Kažu neukus i kič je Sine Karli Božiji bič je Bolje reci kakvog ukusa je Sok od moje ***** KARLYB*TCH KARLY ko KARLYB*TCH KARLYB*TCH KARLY šta KARLYB*TCH KARLYB*TCH KARLY šta KARLYB*TCH Uuu KARLY BITCH KARLY šta KARLYB*TCH Euforija Svaki put sam zgodnija Nema jače ribe dok ne uspem da se kloniram Kažu neukus i kič je Sine Karli Božiji bič je Bolje reci kakvog ukusa je Sok od moje ***** Moje **** tu su ko pancir Dok je moja banda u banci Uzmem pa pocepam papir Pravim se luda Snaga plus adrenalin Veruj kad kaže ti Karli Da ti neće dati kokain Ovakva ***** KARLYB*TCH.. Kažem mu smanji trip Kažem mu smanji trip Ili moraće da radi Karlin bič Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts