Cela Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 facebookWoW dobra promena dodushe , svidja mi se cross realm komunikacija When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 igrica je sranje arena je sranje rl je sranje sve je sranje Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 ...osim pishanja, a i to je sranje ako je uz vetar. :) ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 zato je Sterija rekao da mir mozemo naci samo u grobu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Idemo zeleni item za 81 lvl > shadowmourne i to za 50 dpsa znao sam da ce da se iseru po igrici ali ne ovako jako Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) *Nije risajzovana slika, pa da ne zauzima pola foruma.Epicness. Edited July 2, 2010 by k0baya Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 ovom slikom si hteo da nam kazes da imas betu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Nije normalno na kakvog sam majmuna naleteo danas... salje mi neko real ID request,i ja reko ae accept... i kao klinac neki ja ga pitam,jel se znamo,a on meni odgovara " KO SI TI!?!?!? ZNAMO LI SE" Ajde ovo ono kao sere on al da mu dam msn... zanima ga moj acc... dam mu msn,kazem mu o accu i on odgovara Kao prvo necu da uzmem acc :))) ja sam 8 razred i odakle MENI PARE?!?!?!?!?! O.o ? ja ono,ok.. smiri.. A kao drugo,moj ortak ciji je acc ( znaci napominjem njih 2 igra isti acc sto je valjda nelegalno ) kaze da te ne zna i da ce da te tuzi game masteru i da dobijes ban!!!! A meni hvali 500golda ,koje je sigurno on potrosio,a ako me zeza neki ortak,ima da ti se krvi napijem. Naravno klinac je posle toga dobio poruku,ok,poz. i poleteo iz prijatelja... Ali i dalje mi nisu jasni ovakvi majmuni :D @ k0baya GZ NA BETI! Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Heh, nemam betu, samo prosledjujem screenshot. Bio je red da ubace malo Arnolda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Ahh,steta :( Ja se licno nisam ni prijavio za betu,jer sam imo betu za wotlk,i totalno mi je sjebalo car igre... tolko sam questovo ,da mi je sve bilo dosadno pa sam cim sam dingi 72 ( sve pocisceno u Howling jer mi je to miljena zona bila ) pauziro na 10-ak dana.. pa se tek onda nakanio da sve zavrsim,sad ocu da mi bude iznenadjenje,jej! Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Heh, nemam betu, samo prosledjujem screenshot. Bio je red da ubace malo Arnolda! a ovo ne postoji 100 godina vec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Slazem se sa Killy-em Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nisam bio svestan da sam napravio tako kardinalnu gresku kada je nesto u vezi sa WoWom bilo u pitanju. Nadam se da prihvatate moje iskreno izvinjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Nek useru sve samo da rated battlegroudns bude ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmy Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Da li bi neko igrao 3v3 do gladiatora ? Paladin healer sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 jel neko uspeo da uspesno puguje Hailona bilo koju verziju? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 jedini pug u kome sam ja do sad bio je je vajpovo na trash kripovima(koji su inace tezi od prvih 11 bosova u iccu )i raspao se na prvom mini bosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 mora da se saceka jos malo za normalne pugove trenutno uspesno puguju uglavnom altovi pro dragonslayera Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Trash je teži od bosa. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Mislim da slika govori sama za sebe :D Edited July 3, 2010 by WTFitsLukaDerv Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Govori da kingslayer moze da se uzme sa 2 keybinda :D So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 promeni texturu na xperlu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) @ Zver , nah , rearangujem spellove,menjam mjesta,key bindigsa,a posto vidim da oces da seres evo bindigsi koje koristim... http://img121.imageshack.us/img121/7673/wowscrnshot062510014840.jpg , pri cemu su kick i rocket na misu. A za tvoju informaciju,Kingslayer,kao i vecina PvE contenta atm,moze da se uopsteno uzme sa 2-3 spella,i trcanjem u lijevo/desno u zavisnosti od toga kakav je boss. Addone sam namjestio kako meni odgovara,i igram tako ...:) Edited July 3, 2010 by WTFitsLukaDerv Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 psihoticni postovi i nista nema veze sa vezom prestanem da citam posle prve recenice. ako moze neko da prevede ovo sve na srpski mozda i procitam Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 a zato isto tako psihotichno debilnu recenicu mozes da stavis u signu. sta ti to govori? arogance at it`s finest. tu se vracamo na onu temu zasto normalni ljudi ne igraju wow vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts