alfa Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Ovaj crnja je kompletan car ! Zavrsio sam fudbalski maraton,sada da se plaknem ispod miske pa u grad ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 kapiram da je imao ovu sliku spremnu i da je namerno postovao ono kako bi mu neko rekao da je gej! nije... istina :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 jebote, ovaj nikola je kao kasparov! zna sve poteze unapred! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 ovaj zadnji lici na mohija Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Imamo nešto i za mohija ljubav moju :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 kakav crni racing, mohi je hipik, samo šuma i proplanci ! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 In the other news, danas je subota :( Sto znaci, cekam Mendzija poz jaoooo,kako me mrzi da radim danas rodj,strasno... I sto je najcrnje,necu dobiti kintu za rodj,zbog neke opklade... ali dobro,odradim to,pa posle ce da padne neki filmic sa drugarima,uz finu blejkicu. :) opklade sa monikom? :))) pozpoz drugovi ne znam sta da radim, juce sam se napiko ko car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Vlade Divac podrzao kampanju ”Produzi zivot”!! preporucujem vam da pogledajte kratke klipove emisije 5x3 na Studiju B, da vam prica oko doniranju organa bude malo jasnija: vise o doniranju organa i tkiva i transplantaciji: http://www.youtube.com/markoteodorovic ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 al sam se nakupovao stvari danas, sjebo sam sve pare koje sam zaradio :( NEMA VEZE SAD NA DRAM NJAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 dram je neiživljeno sranje lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 znaci i ja sam neizivljeno sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Nisi, ti si Coka :*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 :**** Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 opklade sa monikom? :))) ne,ne,tu su vec neki drugi planovi. :))) Inace,odradio sam danas rodj,bas bilo lagano,kad sam dosao kuci docekala me nova stolica za komp(uf,koji je sad tek zabod,hvala mojoj mami:D),dosao mi ortak gledali smo Invictus(onako,samo zabavan filmcic),sad ide Kengur na foxu,ali moram da spavam jer rano ujutru idem na turnis u NS... :) Poooooooooooooooz! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 jebote trebalo mi je 20 sekundi da skapiram da je leskov zivot svicarska! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 27, 2010 Report Share Posted March 27, 2010 jbj(svicarsku) laku noc, idem da legnem, mora da se ustaje rano na kuca poso vidimo se ujutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 raskinuh. A I VREME JE BILO sad ce leto,ou jea.. \o/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 kvalitetna bleja kod drugara, prazna gajba, igrali poker, sprdali se, gledali klipove sa mora...jos samo 5 meseci ^_^ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Okej provod, sve kul, i na kraju veceri dement retardirani pijani osamari mi mladjeg brata bez ikakvog razloga bukvalno i normalno prisao i pitao zasto to i trojica skocila na mene i zaboli mi dobro ... Neverovatno koliko postoji sljama u ovom drustvu ... alii ajde. nemam nameru da padam tako nisko i da pravim sebi problem, dovoljna im je kazna sto zive svoj bedni zivot i hodaju po zemlji svojim ubogim nogama ... morao sam, sad mi je lakse ... There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Zaspatju, zaspatju, zaspatju, zaspatju,... ako ponavljam, mozda postane realnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 koji fail od veceri Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Dobar rejv bejashe, napio sam se posteno a sad spavanje dok me ne probudi da mi se pripishalo a tada krece i glavobolja... Zar ne mrzite kad se tako nesto desi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) "necu kod tebe, lepo mi je i u kolima..." mrs u picku materinu, sve ste iste Edited March 28, 2010 by Yogi_Man Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 poz poz :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts