Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

http://sumadijapress.co.rs/index-p69-ni2826-c69.html

Devojka, inace bivsa zena mog prijatelja i previse dobrog coveka, koja se zove Rada Rabrenovic je preko Facebook-a mamila muskarce u svoj stan. Otisli bi tamo i onda bi se pojavila dva lika koji bi ubili boga u tim ljudima i pokupili im sav novac. Svi su imali pare jer bi dolazili na sastanak sa mladom lepom devojkom.

http://www.facebook.com/profile.php?v=wall&ref=ts&id=1192519644

jebesh ovu zapadnu civilizaciju, ja se okrecem istocnoj :) braco kinezi !

mislis braco japanci!

ispovracao sam sinoc sve sto sam jeo zadnjih 10 dana

necu vise nikad da pijem !:D

tako to pocinje kili!

ahaha, pazi vudija sto je odmah nasao profil na fejsu:)

srpskivojnik-3.jpg

japanci kinezi, sve su to nasa braca :D

nego cime se otvara .exb ekstenzija ???

dobio sam od kineza neku ponudu u tom formatu, i nista ne mogu da iskopam sta ga otvara :|

Detailed information for file extension EXB:

Primary association: CaxaCompany: Caxa ICPFile classification: CAD/CAMIdentifying characters Hex: 10 43 61 78 61 45 62 46 6F 72 57 69 6E 64 6F 77 73 , ASCII: CaxaEbForWindows

Other applications associated with file type EXB:

wtf?

fallout_table.gif

Bio kod lekara...blah koji smor... poshto imam problema sa palchevima i urastanjem noktiju...mislio sam da je moj sluchaj blag...ali ne... dobio sam neku kremu da mazhem 2,3 nedelje...uzimali bris... ali sve u svemu verovatno kod hirurga na korekciju... smor :/

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

to boli u pichku materinu al sad je najbolje vreme za to, da nije mnogo toplo a opet da nije kisha/sneg. jebote ovaj topic, boli me samo kad vidim naziv :)) i ja sam se zlopatio sa urastanjem, operejshn pao, pochupali mi oba nokta i gg no re.

nesto me bas ubija baksuz u zadnje vreme :)

evo recimo danas sta mi se desilo

Krenem do auta, probam da upalim, skontam da mi je prazan akumulator. Ok, desavalo se i ranije, pogotovo sada kada moramo preko dana da palimo svetla, pa nekad zaboravim da ugasim. Otvorim gepek da izvadim kablove i rezervni akumulator koji sam ubacio u stek kada je bilo hladno, i vidim da je iscurela kiselina iz njega po celom gepeku :) relativno, nov bosch akumulator pod garancijom. Iscimao se i detaljno ocistio sa sodom bikarbonom(baza neutralise kiselinu)...Jedino se nadam da nisam sjebao tu neku busilicu koja bash vredi i koja je stojala odmah pored akumulatora.

Inace, bash lep dan :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...